2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896753 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bana şöyle geliyor.

En iyi biz başlayacağız lige derbide gollü bir beraberlik çıkacak. 12-13 hafta götüreceğiz sonra bir sallanma dönemi.

Derbiler içeride olduğu için ilk yarı kopmayız. İkinci yarı takviye olmazsa güm.
Sezona ben de iyi başlayacağımız düşünüyorum ama ilk yarının ortalarına doğru bir düşüş olması muhtemel.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

İyi güzel hoş da 27 mil. euro yu tek bir adama bağlamak!
Üstelik biz 500.000 euro için transferi 3 hafta uzatıyorken.
Elimizdeki her şeyi rvp'ye seferber etmek?
Stoper, sol açık, kale öksüz...

Bazı noktalar önemli bu transferde bence. Geri kalan eksik bölgeleri yazmıyorum onlar halledilmeli

Ama fenomen olmuş Ba yı satıp yerine gidip boş adam alamazsın.
rvp şenol hocanın istediği forvet tiplemesine uygun
EPL de maç başına gol ortalaması en yüksek 4. Oyuncu
Hollandalı olması inanılmaz bir avamtaj karakterli oyuncular oluyorlar
Rvp ile kazanacağın prestij, forma kombine satışı ne kadar o paranın %10 ınu bile karşılamasa da bir psikolojik güç kazandırır.

Arenaya geçeceksin büyük bir starla geçmek lazım zaten imkanlar el veriyorsa.
Son olarak fb ye karşı bir çalım atmış olacaksın

Bunları düşününce parasına bakmam ben verebiliyorsam 27 düşünmem alır gelirim. Olmadı seneye satarsın çok zor değil rvp her zaman alıcı bulur.

Çevrimdışı Efe

Sıkıntı Ba'nın satılmasında değildi ki. 13 milyon euroya her türlü satarsın Ba'yı. Ama yerine alacağın adamı, alternatiflerini, maliyetlerini vs. kafanda belirlememişsen sıkıntı büyük.
zaten ba ayarında kaç forvet var bir çoğu parayı versen dahi gelmek istemiyor elinde gol atan bi makina varken bunu bozmak ancak bizim kuluplerde olacak bişey adam gitmek isteyebilir evt ama iş paraysa verip yanında tutacaksın bu tarz adamlar seni başarıyı götürür ama bunu hala anlayamadık o yüzdende daha çok uzun günler kap bekleyip dururuz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o zaman bizler transferler hakkında yorum yapmayalım @Çağrı :) bu bölüme yazarken sertifika falan mı lazım? :D (şaka yaptım aman ha zaten ortam gergin  :D )
çağrı stad başlığında yorum yapacaksan benden izin alacaksın :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 gelince en çok zoruma gidecek şey şu ;

Erol Ozdıl
2 saat · Düzenlendi ·
sabah bi kalkıyomuşuz..........ouaresmanın imza attığı resimleri görüyomuşuz sosyal medyada heryerde..tv ler bangır bangır.....ve birde açıklama....ouaresma çarşamba günü 3 de gelio......haydeeeeeeeee....sisler meşaleler...pankartlar ....kırmızı halilar .....HAZIRLANSIIIN...HAVAALANINA ŞOVA Gİ,DİOS

Çevrimdışı Efe

Sezona ben de iyi başlayacağımız düşünüyorum ama ilk yarının ortalarına doğru bir düşüş olması muhtemel.
bence kötü başlayıp yükselen bir grafik olacak hayırlısı artık son 35 gün ilk lig maçına :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

http://www.haberler.com/uefa-dinamo-moskova-yi-avrupa-dan-4-yil-men-7444157-haberi/

yanlış anlama yanlışsın  diye değil de. 4 yıl diye söyleyince garipsedim ondan araştırdım.
anladığım kadarıyla cezaları bir sene ve önümüzdeki sene katılamaz ise bu dört sezondan birinde katılırlar ise cezaları uygulanacak.
tabi yanlış yorumlamış da olabilirim.

http://www.uefa.org/disciplinary/news/newsid=2260627.html
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:15:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o zaman bizler transferler hakkında yorum yapmayalım @Çağrı :) bu bölüme yazarken sertifika falan mı lazım? :D (şaka yaptım aman ha zaten ortam gergin  :D )

:biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BlackEagle1989

Bizim baskan bi alem birak su robin van persie'yi,, ona vericen parayi git Arjan Robben ver insan 10 numara gorsun..  :halay:

Çevrimdışı Kadir G.

Eksik bölgelere adam alınmaz ilk haftalar koparsak istifa bekliyorum.

Çevrimdışı Tolga

bence kötü başlayıp yükselen bir grafik olacak hayırlısı artık son 35 gün ilk lig maçına :icool:
Şampiyonluk gelsin de nasıl başladığımızın önemi yok aslında :icool:

Çevrimdışı Türkay

Stopersiz antrenman yapıyoruz adamlar forvetin peşinde ya şaka gibi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:16:48
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı 18 Milyon € paramı var kardeşim ? bu sene toplam bilanço 14.25 sosanın parası bu sene çıkmadı mı metaliste %30 unuda kullanamıyorduk sanırım yanlış mı ?

Yok hocam uygulama bu sene başladı o yüzden kota sıfırlanıyor.

Zaten Sosa'yı 2 taksitte aldık son taksiti Ekim'de ödendi yanlış hatırlamıyorsam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:18:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Derbiler içeride olması aslında kötü gibi gözükse de bizi kurtarır bu sene.

Yenilmediğinde bile rakipler üstüne çıkamıyor o moralla bizde 30. haftaya kadar götürebiliriz yine.

Ha yenersek Şenol hoca faktörüyle her şeye açık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Zaten Sosa'yı 2 taksitte aldık son taksiti Ekim'de ödendi yanlış hatırlamıyorsam.

Sosaya taksitte yapmadık önce kiraladık ekimde bonservisini aldık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:18:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Hadi bakalım yarın Douglas Kap'ını görmek üzere iyi geceler  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Q7 gelecek reserved.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:19:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosaya taksitte yapmadık önce kiraladık ekimde bonservisini aldık.

Aynen onu 2 taksitten saydım işte :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın bonservisini alabilmek için Ekim'e kadar kalan taksidi ödememiz lazımdı.

Yani o iş geride kaldı.

Çevrimdışı Factatum

Yönetimin yerinde olsam; fener ve cinconla amonyak yarıştıracağıma, yarınlara yatırım yapar..

Bentaleb (Tottenham),
Dembele (Fullham),
Izquierdo (C.Brugge)

alırdım.

Çevrimdışı aspireless

Sosa 2015 görünüyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:21:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa 2015 görünüyor.

Bu önemli değil.

Anlaşmayı yaptığımız sezonlar 2016-17-18 için geçerli öncekiler sayılmıyor yani artı ekside.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu önemli değil.

Anlaşmayı yaptığımız sezonlar 2016-17-18 için geçerli öncekiler sayılmıyor yani artı ekside.

3 yıl mı 4 mü?

Çevrimdışı TALAT

Sosa 2015 görünüyor.

ffp'den gelen ceza 2015-2016'dan itibaren başlıyor yani içinde olduğumuz 2015-2016 transfer dönemi ile. sosasını en son taksidi ekim de ödendi yani 2014-2015 sezonu içersinde.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:23:15
  • Beşiktaş / Bodrum
3 yıl mı 4 mü?

2019'da sanırım tolere edersek 3 yıl 4. yıl uzamayacak.

Yani iyi niyet sürerse 4.yıl düşüyor diye kalmış aklımda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli