2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896715 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Dediler  ya.

Satılacağını biliyorlarmış teklifler önceden gelmiş.

Peki teklifler önceden geldiyse sen kimi alacağın planını nasıl yapmazsın hocam? Hadi biri açıklasın transfer bu zor iş demeden.

Nedne her mevkide 5-6 alternatif yok güzide scout ekibimizden açıklasın.
Scout ekibi Veratti'yi izlemiş ya çok beğeniyorlarmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün Erdem Ulus'u dinledim biraz radyosporda. Dzsudzsak'la anlaşıldığı, bekletildiği falan yok dedi. Öyle bir şey olabilir mi falan dedi hatta. Transfer yapamaz durumda olduklarından Q7'ye yöneldiler yoksa Dzsudzsak'ı alabilseler kimse çıkıp Q7 istiyoruz demez dedi. Bence de durum bu.
Bence de durum bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:49:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün Erdem Ulus'u dinledim biraz radyosporda. Dzsudzsak'la anlaşıldığı, bekletildiği falan yok dedi. Öyle bir şey olabilir mi falan dedi hatta. Transfer yapamaz durumda olduklarından Q7'ye yöneldiler yoksa Dzsudzsak'ı alabilseler kimse çıkıp Q7 istiyoruz demez dedi. Bence de durum bu.

Peki bunu nasıl anlayabiliriz?

18 milyon para varken adam alamamak nasıl bir şey yahu? Ne ile açıklanabilir?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Bugün çok soğudum ya 2 gün takip etmeyeceğim kafa izni yapacağım.

Çevrimiçi Samet Ç

Yapilmasi gereken:

Douglas
Rhodolfo
Dzsduzsak
Guidetti

Beklenen Yapilacaklar:

Douglas
Quaresma
Adebayor

Yukardaki kadro yinede birseyler icin mucadele edebilir ama alttaki kadro olursa son 10 haftayi izlemeyiz bile.
Olcay ile Tosun ile oynasak şampiyonluğa daha fazla inanırım.

Çevrimdışı baro19

Yav artık kabak tadı verdi 1 tane transfer açıklasalar bari ya

Çevrimdışı Ersoy

Bugün çok soğudum ya 2 gün takip etmeyeceğim kafa izni yapacağım.
Dayanamazsın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

bak işte bu sorunlu bir düşünce. Portoda 700 e oynayan adam neden 1.5 dan aşağı beşiktaşta oynamasın.

e oynamasın o zaman. gitsin manuya, gitsin barcaya bayern e.

Bu adamın gideceği kulupler hellas verona, sporting braga, deportivo espanyol falan artık bi görün şunu.
Sorsan burada oynamak için her türlü fedakarlığı yapıyor derler.

Çevrimdışı Sarp

Bence de durum bu.
"Transfer yapamaz durumda olduklarından" cümlesini anlayamadım.  :)

Çevrimdışı Türkay

Keşke Ba'yı satmasaydık ya adam alamıyoruz yerine.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 mi 700 bine oynayacak :D Şaşırmasınlar o adam 1.5 milyondan aşağıya oynamaz.
He olcaydan oguzhandan M.Pektemekten İsmailden serdardan vs daha iyi verim alırsın...!
Yukarda saydıklarım için kimse forması vs almıyor Q7 alır aldırırsın...!

Q7 Beğenmeyenlere bakıyorum bir de Beğendiklerine bakıyorum hepsi hikaye...!

Çevrimdışı Kutay

herşeyi geçtim en çok şenol hocaya üzülüyorum yazık olacak adama  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Benim beklentim belliydi zaten beşincilik. Maalesef Adebayor ve Q7 gelirse durum bu olacak. Tam Şenol hoca hakkındaki ön yargılarım bitmişken. Adama da yazık olacak.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:52:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan Guidetti'ye fit miyiz onu söyleyin bana  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

O konuda da şöyle söyledi, oyuncu seni tercih etmiyor çünkü Cl durumun yok, Avrupa liginin bu tip oyuncular için hiç bir cazibesi yok. Bu durumda oyuncu çok para istiyor ve beşiktaşın o paraları verecek durumu da yok.

Ben transfere 18 milyon euro harcanacağını da sanmıyorum. Bir kısmı stat, borçlar vs. şeklinde harcanır. Zaten gelen paranın %60'ının harcanabileceğini söyleyenler de var.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sabah da dedik, sadece fenerin işini aceleye getirmesine fayda sağladı bizim bu hamlemiz.Başka birşey değil. adamlar gece bitirdiler transferi.

1 senelik teselli kaynağımız da belli oldu.

Çevrimdışı Fatih Berker

Q7+Adebayor=Şerefli 5.likler hadi hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Karabay

Senaryo.. Kap'a bildirdiler Beşiktaş çekilsin diye. Akşamdan beri kendilerini yırttılar %100 Fener'de diye. Başkan çıktı 00.00'a kadar uğraştık yeni bitti dedi. Ben hala biten birşey olduğunu sanmıyorum.
ve halen bizimkilerden bir açıklama gelmemesi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mert_

Evet, gerçekten bir şansımız varmış yani. Tabi Aziz ve fb yönetimi nereee, Fikret ve bizim yönetim nere.
kartal kardeşim kendi başkanınızı eleştirin elbette hataları varsa ama onu eleştireceğim diye başka camia başkanlarını yüceltmek hem de aziz yıldırımı... neyse ya bi noktadan sonra ne desek boş...

Çevrimdışı TALAT

yalnız transfer dönemi bitmiş gibi konuşuyorsunuz.
bence transferler ikinci kampa yetişirse yeterlidir. sonuçta ilk kamp genelde kondüsyon üzerine oluyor ve ikinci kampa gelen oyuncular da genelde hazır halde geliyor.
ben nedense sizler kadar ümitsiz değilim. nedenine gelince de bugüne kadar yapılan transferlerin genellikle tutmuş olması ve bu transferlerin üstüne her sene konularak gidilmesi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

"Transfer yapamaz durumda olduklarından" cümlesini anlayamadım.  :)
Abi transfer yapamaz yani hiçbir şey beceremiyorlar anlamına getirmek istemiş olabilir Erdem Ulus.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:53:48
  • Beşiktaş / Bodrum
O konuda da şöyle söyledi, oyuncu seni tercih etmiyor çünkü Cl durumun yok, Avrupa liginin bu tip oyuncular için hiç bir cazibesi yok. Bu durumda oyuncu çok para istiyor ve beşiktaşın o paraları verecek durumu da yok.

Ben transfere 18 milyon euro harcanacağını da sanmıyorum. Bir kısmı stat, borçlar vs. şeklinde harcanır. Zaten gelen paranın %60'ının harcanabileceğini söyleyenler de var.

E Pekş Dzsdudzsak zaten hiç gidemiyor kaç senedir. Bu sene ve 4 sene daha gidemeyecek.

Cl isteyen takımda yok onu. Bunu ne ile açıkladı?

Douglas aynı şekilde. Burada durum farklı bence ki zaten bitti diye haber aldık 3 gün önce bilmiyorum artık her şey karman çorman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Guidetti'yi tanımıyorlar.  :D

Daha kaç defa söyleyeceğim.

Çevrimdışı Tolga

Bu saatten sonra Cenk'e de razıyım :D