2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895675 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

@Efe konu dışı ama ; bugün kaç kelepçe takıldı ve toplamda kaç kelepçe kaldı ?
ben de bilmiom kamera bozuk içeriden haberde gelmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:31:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
         Guidetti

Dzsudzsak Sosa Töre

Tolgay Leroy Fer

Tosic Pedro Douglas Beck

Hiç olmazsa şunu yapabilseler bari.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İkisinden de hiç hazzetmem ama sizce Torres mi Adebayor mu?

Ömer

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:32:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok artık 2.5 mu? yok çağrı ya okadar imkansız 1 e kdar fitim ben bunların macarı alabiliceği yok olcay çökünce kerim dışında alternatif olur.

Ben macar için dedim 2.5'u :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

İkisinden de hiç hazzetmem ama sizce Torres mi Adebayor mu?

Torres :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

10 milyon Vodafone verse, 10 milyon mansimov verse, 10 milyon koç grubu verse, 10 milyon da piyangodan çıksa.. Vay be aldık lukakuyu. hayırlı olsun

O zaman İbrakadabra'yı alak be @Armağan Bozkurt abi madem hayal kurdurdun
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

Beyler unutmayın tek care

KHOUMA BABACAR

Macar ve 2 de sağlam stoper alırsın Rhodolfo Koloi , kaleci kiralar bakarsın dalgana

Çevrimdışı Fatih Berker

Adebayor geleceğine transfer yapmayacağız forvetimiz Cenk yedeği de Webo desinler bari hiç boşa kendimizi paralamayalım.

Çevrimdışı TALAT

10 milyon Vodafone verse, 10 milyon mansimov verse, 10 milyon koç grubu verse, 10 milyon da piyangodan çıksa.. Vay be aldık lukakuyu. hayırlı olsun

adamı da bu yaşta süper ligimize gelmeye ben ikna edicem. söz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

lukakuyu aldık beyler, hesap ortada. 4 tane 10 milyon euro buluyoruz.

Adamın maaşınıda artık kendi aramızda 3-5 toplayıp yapacağız.

Çevrimdışı Factatum

Ne olursa olsun, Demba Ba'yı çok arayacağız gibi görünüyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Mbokani gelsin dertler bitsin işte.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Guidetti Free

Dzsudzsak 4

Leroy Fer 1 (Kiralık)

Douglas 3

Bakın 8 milyona kadro kurdum size kalana da kaleci alabilirsiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

13 milyon euro KAP'ı geldiği gün halay vardı burada  :)

Çevrimdışı TALAT

ben cenk'in ba'nın yaptığı işlere yakın işler yapacağına inanıyorum.
bence ba çok abartıldı. özellikle almeida'dan sonra geldiği için. unutmayalım ki ba ikinci yarı sıfır oynadı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Lukaku gelecek diyen önce gidip bir hoca tutsun da matematik dersi alsın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ba satılmamalı derken bu yüzden demiştim.

Yerine alamayacağımız adamlarla uğraşıyoruz.

En sonunda Adebayor'a kalmayız umarım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Daha önce anlaşılan Gremiolu Rhodolfo ve Dynamo Moskovalı Douglas Teixeria'dan vazgeçen Beşiktaş, kendilerine bir ay önce ret cevabı veren Hollandalı Ron Vlaar'ın katı tavrından dönmesiyle yeniden masaya oturdu.
Transfer sezonunun başında listenin bir numarasında olan Vlaar'dan olumlu dönüş alan Beşiktaş yönetimi bu transferi bitirme aşamasına geldi. Siyah beyazlıların defanstaki bir diğer seçeneği de Dnipro ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Douglas Silva oldu.
1.90 boyundaki Brezilyalı stopere bonservis bedeli ödenecek olması Ron Vlaar'ın alınması ihtimalini daha da güçlendiriyor. Ancak Douglas'ın da yaşının 25 olması O'nu ileride para kazanılabilecek bir oyuncu konumuna getiriyor.
İlk kamp dönemine mutlaka stoper transferini yetiştirmek isteyen yönetimin bir kaç gün içinde Vlaar veya Douglas'tan birini açıklamasının çok güçlü bir ihtimal olduğu öğrenildi.
Bu arada geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan Dynamo Moskovalı Douglas'tan sürat olarak ağır olması, Gremio'lu Rhodolfo'dan ise Brezilya kulübünün anlaşmaz tutumu yüzünden vazgeçildiği bildirildi.
DHA

Çevrimdışı Easthanbool

Tribun Dergi ‏@tribundergi  3 dk.3 dakika önce
Gazzetta dello Sport'un iddasına göre Paris Saint Germain, Zlatan Ibrahimovic için €5.5M istiyor.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

kaç kere dedik anlayan yok maalesef :bandit: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben sıkıldım.

Vallahi çok sıkıldım. Artık içim sıkılıyo bu rezillikleri, plansızlıkları gördükçe. Biz sizden şunu istedik,

-Remy
-Dzsudzsak
-Toloi
-Douglas
-Neto

Ama gittiniz Konoplyanka'yla, RVP'yle vakit öldürdünüz. Elde ne var? SIFIR
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı altan0348

Arkadaşlar ben geçen yıl da transfer dönemini twitter ve burdan takip ettim. Söylenenlerin çoğu palavra. Kimseye inanmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben yönetimin bir forvet iki stoper bir sol kanat ve sonlara doğru bir libero alacağını dusunuyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Allah yarabbi. Ondan vazgeç bundan vazgeç arkadaş hiç pazarlığa oturma sana uymuyorsa.
Haftaları yedik bitirdik böyle...

Çevrimdışı Alper1903

Tribun Dergi ‏@tribundergi  3 dk.3 dakika önce
Gazzetta dello Sport'un iddasına göre Paris Saint Germain, Zlatan Ibrahimovic için €5.5M istiyor.

Esas önemli olan ibra'nın haftalık ne kadar alacağı? Benim diyen kolay kolay karşılayamaz.