2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892900 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaşlı gazeteciler neden bunu gerçekmiş gibi lanse ediyor?

Onlar hakkaten Beşiktaş'ı dusunen adamlar mi diye de sormak lazim
yoksa kendi reklamlarini mi yapiyorlar
piyasa da o kadar balon adam var sende biliyorsun.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

RVP gelir ya da gelmez. Sen teklifini vermişin fenevin üstüne olur olmaz. Önemli olan fiyatı arttırıp adamların bitmiş denilen bir transferini zora sokmak. hiç alakamız olmasa zaten yalanlardı, yönetim bunu düşünemiyor mu?. Demek ki ortada bir teklif var. Neden resmi açıklamayla inkar etsin. Rvp feneve giderse neden madara oluyoruz onu anlamadım ben.

Teklif olduğu kesin, zaten Fenerbahçe'den 2 hafta daha önce ilgilenmeye başlamışız. Vodafone M.Utd'ın eski sponsoru, bir sözlerine bakar herşey.

Hiçbir zaman transferle sidik yarıştırma işlerinin içinde olmadım ama oyuncuyu almayacak bile olsak sırf adımızın geçmesiyle Fenerbahçe'yi birkaç milyon zarara uğratıyorsak bu iş kovalanmalı. Yıllardır onların yaptıklarının yanında az bile kalır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

rvp fenere de gelmesin Beşiktaşa da bu bebe üzülmesin  :bandit:

https://twitter.com/SporVine/status/619627442676891648
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Remy elden gitmiş galiba.RVP bizim olacak vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tugay

Çevrimdışı Türkay

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
2-Stoper transferi için Rhodolfo gündemden çıktı dense de inanmayın. Rhodolpho CEPTE.. Diğer 2 isme çalışıyorlar, onları bekliyorlar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Karabay

Beşiktaşlı gazeteciler neden bunu gerçekmiş gibi lanse ediyor?
özelliklede turgay demir. bu adam buna alet olmaz diye düşünüyorum :/

Çevrimdışı Türkay

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  59 sn.59 saniye önce
3-Moskova'daki Douglas'dn vazgeçeli çok oldu. 1.aday Dnipro'lu Douglas. Ben yazınca komikleşenler olmuştu! Anck başkanı biraz arıza!

Çevrimdışı Gorgaze

@tristam aynen senelik 1 ya da 1.5 fazla ödesinler bakalım RVP ye bur da biz neden madara oluyoruz ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı mert_

Teklif olduğu kesin, zaten Fenerbahçe'den 2 hafta daha önce ilgilenmeye başlamışız. Vodafone M.Utd'ın eski sponsoru, bir sözlerine bakar herşey.

Hiçbir zaman transferle sidik yarıştırma işlerinin içinde olmadım ama oyuncuyu almayacak bile olsak sırf adımızın geçmesiyle Fenerbahçe'yi birkaç milyon zarara uğratıyorsak bu iş kovalanmalı. Yıllardır onların yaptıklarının yanında az bile kalır.
teklif varsa zaten vardır, koskoca Beşiktaş aziz'e hesap mı verecek :) olur ya da olmaz. ha yoksa da iş çığırından çıkmadan olmadığı açıklanmalı. gerçi vodafone tt oldu belki ondan ses çıkarmıyorlardır  :kop:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Rvp alacaz diye macar elden gitmesin tek sorunumuz forvet değil.
Takıma

Sol kanat
Stoper 2 tane
Orta saha
Ve kaleci gerekiyor.

Sonra sap gibi kalmayalım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vlaarın hali hazırda hala sakat olduğunu ve senede 20 maç kaçırdığını bir tek ben biliyorum herhalde. Gizli bilgi olsa gerek, ne özel adamım ben.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş herkes bişey yazıyor twitter da , ben böyle şey görmedim

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Heh çok güzel, başkan kampa eli boş dönmüş. forvet yok.  :lol: :lol: :lol:

çıldıvıcam diye bi video vardı bulsam paylaşacağım.

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy vazgeçilmiş tamamen.

Çevrimdışı Türkay

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  2 dk.2 dakika önce
5- Chelseali Remy'den iyi haber vermek isterdim! Ancak FO Londra'dan kampa geldi. Chelsea REMY'yi satılık ya da kiralık bırakmıyor!

Çevrimdışı Karabay

zor ama
belki herşey tam tersi. belki ta ilk gün biz anlaştık da fenere gidiyormuş süsü verdik.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı dlcs

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
2-Stoper transferi için Rhodolfo gündemden çıktı dense de inanmayın. Rhodolpho CEPTE.. Diğer 2 isme çalışıyorlar, onları bekliyorlar.

Douglas ile anlaştık cebe koyduk daha sonra rhodolfo ile anlaşıp onu da cebe koyduk daha sonra iki tane daha stoperle daha görüşülüyor.. O kadar futbolcu ne yapıyor cepte?

Çevrimdışı Kemal

Heh çok güzel, başkan kampa eli boş dönmüş. forvet yok.  :lol: :lol: :lol:

çıldıvıcam diye bi video vardı bulsam paylaşacağım.

O nerden çıktı,  döndü mu başkan Londra dan

Çevrimdışı mehmetthedum

Ya tersiyse?

Bizim anlaşmak üzere olduğumuz adama fener girip fiyat yükselttiyse ve tüm bütçemizi buna yatırmışsak?

Değer mi?

Sponsor olayını anlıyorum ama sonuçta belli bir bütçe vardır. Sınırsız değildir ve üstü bizden çıkıyor da olabilir.

Öte yandan quaresma ismine razı olursam tek nedeni rvp veya onun benzeri biriyle beraber gelmesi olur. O zaman ses etmem.

Bence bu transferde tek handikap ş.l. oynamayacak olmamız.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 01:15:28 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı Easthanbool