2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence bizim gazeteciler duyumcular twitter'da fenerlileri trollüyor :D Olay bundan ibaret :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Febe liler le dalga geciyolar falanda
adamlar rvp yi getirdikten sonra
bizim transferlere sulanip fiyat arttirmamiza sebep olurlarsa o zaman kim gülebilecek acaba
Bende onu dedim bugün de anlamadılar. Korkmayın diyorlar buradakiler. Bu işin sonu hüsran olursa asıl bizle dalga geçecekler yavaş yavaş. Boşuna demiyorum sonumuz Q7-Adebayor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende böyle bişey buldum ...
Bu arada Fatih doğan Cheksea nın Remy için Beşiktaşa olumsuz yanıt veridigini söylemiş :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Kulübün çoktan yalanlaması lazımdı, yine Beşiktaş FB varken alamaz esamesi okunmaz algısı yaratacaklar...

Çevrimdışı Factatum

Herşey fener'in istediği kıvamda.

Beşiktaş'ı ortaya sürerek, RVP transferinin kıymetini yükselttiler. Şimdi Fenevlisi, cinconlusu, Beşiktaşlısı, tüm Türkiye bu transfere odaklanmış oldu. Pazar günü Aziz, büyük bir şova döndürerek bu transferi sonlandıracak. Medya büyük bir zafer sarhoşluğuyla fenevi, lig başlamadan şampiyon ilan edip, feneve psikolojik avantaj sağlayacaklar. Böylece rezil bir sezonun ardından sürekli istifaya çağırılan yuhlanan Aziz, taraftarıyla barış imzalamış olacak.

Ey Beşiktaşlı, sosyal medya ve forumlarda beklenti yaratıp piyon olma bu oyuna. Ketum ve gururla sabret biraz.

Çevrimdışı Ersoy

Başkan ilgilenmiyorsa kulüpten resmi siteye açıklama gelirdi.Umutlandırdınız bir kere alın gelin şu adamı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mert_

Abi demek istediğim Aziz ne yapar ne eder oyuncuyu bize yar etmez.

Pazar günü gelecek dediğine göre güvendiği birşeyler vardır.

Maalesef durum bu.
adamlar kapa bildirmişler zaten o ayrı, senin söylediğinden bağımsız yani sana hitaben değil ama ondan korkan da ona hayranlık duyan da onun gibi olsun :)

yalnız dün fikret ormanlı remyli salahlı loş ışıklı bi foto vardı o da yalan oldu sanırım :(

Çevrimdışı Çağatay

İşte bende bundan bahsettim. Bu kadar korkak olmayın dediler bana :)

Walla basimiza gelirse ki azize bu, yapar
o zaman da bizim basimiz ağrır
alacaklarina degil ama ben pislik yapacaklarina adim gibi eminim
adamlar transferlerini yaptilar
bulasacak yer arıyorlar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı beshicktush

Hatırlatayım dedim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Keşke yalanlama gelseydi ya durulurdu ortalık.Umarım bu oyunlar prestij azaltma,küçük düşürme amaçlı değildir.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Beşiktaş'ı ortaya sürerek, RVP transferinin kıymetini yükselttiler. Şimdi Fenevlisi, cinconlusu, Beşiktaşlısı, tüm Türkiye bu transfere odaklanmış oldu. Pazar günü Aziz, büyük bir şova döndürerek bu transferi sonlandıracak. Medya büyük bir zafer sarhoşluğuyla fenevi, lig başlamadan şampiyon ilan edip, feneve psikolojik avantaj sağlayacaklar. Böylece rezil bir sezonun ardından sürekli istifaya çağırılan yuhlanan Aziz, taraftarıyla barış imzalamış olacak.

Ey Beşiktaşlı, sosyal medya ve forumlarda beklenti yaratıp piyon olma bu oyuna. Ketum ve gururla sabret biraz.

Tam olarak bu.
Yönetim resmi siteden ilgilenmediklerine dair açıklama yapmalı bir an önce

Çevrimdışı Hasan Akten

Kulübün çoktan yalanlaması lazımdı, yine Beşiktaş FB varken alamaz esamesi okunmaz algısı yaratacaklar...

Eğer Aziz'in dediği gibi fb ile anlaşma yapılmışsa ve bunca yaygaraya rağmen hala ilgilenmiyoruz açıklaması yapmadılarsa, o zaman gösterilecek her türlü protestoyu paşa paşa yutacak.

Çevrimdışı dlcs

Bir ihtimali kaçırıyorsunuz. Ya gerçekse haberler ?  :biggrinking:

Çevrimdışı Bertug

Olacakları söyleyeyim. RVP ile uğraşırken Remy, Premier ligden bir takıma gidecek.
Q7 ile uğraşırken Macar başka takıma gidecek.
Vlaar ile uğraşırken Douglas başka takıma gidecek.
Kalecisiz, stopersiz, sol kanatsız, forvetsiz bir lige başlayacağız 34 gün sonra. Yanan eve girdik, stad yapıyoruz. Peki ne mi olacak? Şerefli üçüncülüklere devam.

Çevrimdışı Ersoy

Aradığım moral bu. :evillol:
Bu gece de uyku yok bize sabaha kadar transfer nöbeti.RvP ile ilgilenilmediği açıklaması yapılırsa sahuru yapar yatarım tabi.  :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hatırlatayım dedim...

neler dönmüş ilk defa duydum.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 00:47:06 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi Samet Ç

Kaldı 34 gün hala elde bir şey yok bize fena kitleyecekler ben ondan korkuyorum. Siz hala Rvp ya olursa ya haberler gerçekse falan diyorsunuz. Gerçek olsa ne olacak alabileceklerini mi sanıyorsunuz?

Çevrimdışı mert_

verme coşkuyu  :D bu rvp olayına tepki gösterenler veya aksini ispat etmeye çalışanlar aslında olaya herkesten daha çok inanlardır :) şu febelilerle bi ağız tadıyla makara yaptırtmadılar :D

Çevrimdışı Bertug

Abi pardon da saf mi bizim yönetim? Çıkıp yalanlamak çok mu zor?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Vodafone M.Unştedin tam 13 Yıl boyunca sponsorlugunu yapmış bir firma beyler :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Kaldı 34 gün hala elde bir şey yok bize fena kitleyecekler ben ondan korkuyorum. Siz hala Rvp ya olursa ya haberler gerçekse falan diyorsunuz. Gerçek olsa ne olacak alabileceklerini mi sanıyorsunuz?

Küçümsemeyelim takımımızı usta.

Yalanlama gelmediyse,
6 milyon teklif edildiyse ve sponsor Vodafone'sa,
Neden olmasın ?
(Gaza geldim yalnız transfer olmazsa ben şok)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Iste adamlar da bu kivama getirmeye calisiyorlar bizi
yutmamak lazim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

bence her sosyal medya transfer haberi için yönetimden yalanlama beklememek lazım. nasıl transfer haberlerinin önceden basına sızdırılmasını istemiyorsak, yalanlama da yapılmamalı.

transfer yalanlaması eskidendi. bir iki gazete ya da kanalda aynı yıldız futbolcunun ismi çıkar bütün transfer dönemini meşgul eder yönetimlerde mecburen yalanlardı.

fakat sosyal medyanın da oluşması ile bir günde gündem değişmekte, yeni yeni isimler ortaya atılmakta. bunun önünü alamazlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

bence her sosyal medya transfer haberi için yönetimden yalanlama beklememek lazım. nasıl transfer haberlerinin önceden basına sızdırılmasını istemiyorsak, yalanlama da yapılmamalı.

transfer yalanlaması eskidendi. bir iki gazete ya da kanalda aynı yıldız futbolcunun ismi çıkar bütün transfer dönemini meşgul eder yönetimlerde mecburen yalanlardı.

fakat sosyal medyanın da oluşması ile bir günde gündem değişmekte, yeni yeni isimler ortaya atılmakta. bunun önünü alamazlar

Abi ama ortalık fena karıştı.Böyle bir transfer için görüşülmüyorsa yalanlama kesinlikle yapılmalı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Iste adamlar da bu kivama getirmeye calisiyorlar bizi
yutmamak lazim

Beşiktaşlı gazeteciler neden bunu gerçekmiş gibi lanse ediyor?