2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855229 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Aykutt

Gelmesin arkadaş q7 falan.Şimdi geleceğini düşündüm de adam tam bir çingene paracı.Bunlardan bıktık.Porto'da gitsin oyununu oynasın.Gelirse sakatlıktan bir tarafımızı doğrultamayız.Zaten öyle bir şey olursa yönetim tükürdüğünü yalar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fıtbolu bir tek siz bilyorsumuz zaten !!!
Quaresmayı isteyen Beşiktaşlıların Oranı %95 lerde
Q7 yi isteyen %95 Aptal , Siz %5 Akıllısınız dimi :akuma: :akuma:
Geçin bu işleri beyler adam 1,5 milyon € ya oynayacak !!! Buna tepki gostereceginize gidin 1,7 milyon € alan Pektemeke tepki gosterin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Dzsudzsak varken şimdi ne gerek vardı ki buna. Sebebi neydi ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı altan0348

Q7 zibidisi bu kulübe tekrar geri gelirse ne maça giderim ne forma alirim. Yahu ben bu taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Ne q7 ymiş ve bu bitmedi ulan şu yıldız sevdaniz. Vizyon diyenler q7 gelirse misyonlarini tamamlamış saysinlar....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimyafta

Haberi bir kere okusanız maksatlı yapıldığını anlarsınız herkes başlamış Yönetim gitsin﹗ kombinemi iade ederim maçlara gelmem kulüple her şeyimi dondururum tüm bildiklerimi açıklarım diye dayanamadım yazdım burası bile böyle olduysa benim umudum kalmadı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çağrıda dün vermişti zaten sinyali. Balazs dan vazgeçildi, yerine düşünülen adamı söylemek istemiyorum diye.  :lol: :lol: :lol:
ben campell sanıyodum :D

Çevrimdışı Mehmet57

Sakin olalim. Bence dogru degildir. Haber1903'un de cok kez yanildigi goruldu.
Baskanin boyle birsey yapacagini dusunmuyorum.

Oldu diyelim, geldi diyelim, bence baskandan ziyade yonetimde bazi kisiler baskani ikna turuna cikmistir. Dusuk fiyata alabiliriz, ekonomik acidan makuk, "taraftarin sevgilisi", kaliteli diye baskani ikna etmeye calismis olan kisiler var bence yonetimde.

Bekleyelim once gercekleri.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Metin Albayrak Querasma ile ilgili soruya ise transferlerle ilgili isim vermek istemediğini ve Şenol hoca ile istişare ederek transfer çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Çağrı bir Q7 analizi yapabilirmisin yıllara dayalı olarak. Hagi de gs ye gelip harikalar yaratmıştı. Yıllar önce Real de Santillana vardı. Adam son yıllarında son  30 dan sonra girer harikalar yaratırdı. Q7 ikinci yarılarda ve sıkıştığımızda oyuna girip 5-6 maç kazandıracaksa ve Beşiktaş şampiyon olacaksa neden olmasın. Lütfen analizini Beşiktaş'lı olarak değil profesyonel olarak yap  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:25:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haberi bir kere okusanız maksatlı yapıldığını anlarsınız herkes başlamış Yönetim gitsin﹗ kombinemi iade ederim maçlara gelmem kulüple her şeyimi dondururum tüm bildiklerimi açıklarım diye dayanamadım yazdım burası bile böyle olduysa benim umudum kalmadı.

Dün de yalanlamadılar, bugün de.

Prim vermek istemiyorlar çıkıp net bir şekilde işimiz olmaz diyecekler zpr değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Q7 gelmez ama gündeme geliyor olması bile dehşet verici.

Bizden ne yol olur ne kasaba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dr.Zeck

Geçin bu işleri beyler adam 1,5 milyon € ya oynayacak !!! Buna tepki gostereceginize gidin 1,7 milyon € alan Pektemeke tepki gosterin :bandit:
Sakin ol kardesim ne bu ofke :)

Bende istiyorum diyordum ama yedek olarak gelecekse gelsin diyordum her zaman cunku en fazla yedek olur bu saatten sonra ..

Boyle sert tepkilere gerek yok

O adamın bize bi yararı dokunmaz cunku artık

Çevrimdışı yavvuzz

Yunus Emre cim belki samimisin ama bence bu kadar zorlama , quaresma yı herkes izledi merak etme . az çok futboldan anlıyorsak işi yok bizde .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:26:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı bir Q7 analizi yapabilirmisin yıllara dayalı olarak. Hagi de gs ye gelip harikalar yaratmıştı. Yıllar önce Real de Santillana vardı. Adam son yıllarında son  30 dan sonra girer harikalar yaratırdı. Q7 ikinci yarılarda ve sıkıştığımızda oyuna girip 5-6 maç kazandıracaksa ve Beşiktaş şampiyon olacaksa neden olmasın. Lütfen analizini Beşiktaş'lı olarak değil profesyonel olarak yap  :)

Yok abi bu adam üzerine hiçbir şey yazmam.

Mourinho 3 kez kovmuş adamı benim değerlendirmeme bile gerek yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

%95  :alala: :alala: :alala:

kuaför koltuğunda elinde ustura varken sorduğun beşiktaşlıların oranı olmasın o  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kemal

şu yönetimi %10 seven kaldı dediğimde bana giydirenler , pardon oranı yanlış yazdım; şimd, q7 ile yapay yükselme olacak ve başarısızlıkta  %5'e  falan çakılma olacak...

Çevrimdışı baro19

quaresma takımdayken rakip takımdan 2 oyuncu tutardı. şimdi bir kanatta töre diğer kanatta quaresma bence gayet güzel :D

Çevrimdışı Türkay

Şenol Hoca ne diyor acaba bu işe
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yönetimin de işine geliyor taraftarın Q7 tartışması. Bak bugün kimse, hani nerede kaldı transfer demeyecek. Q7 gelsin mi gelmesin mi tartışacağız en az yarın bu saatlere kadar.

hop 1 gün daha kazandılar..

Kurnazca..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç mi mutlu olmayacağız hiç mi mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeyeceğiz ?

Q7 zibidisi bu kulübe tekrar geri gelirse ne maça giderim ne forma alirim. Yahu ben bu taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Ne q7 ymiş ve bu bitmedi ulan şu yıldız sevdaniz. Vizyon diyenler q7 gelirse misyonlarini tamamlamış saysinlar....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi , Daha çok maça gitmeyi ve daha çok urun almayı düşünüyorum bende nedense !!
Geçen sezon 2 Forma aldım , Bu sezon 1 Forma aldım !! Q7 gelirse bir tane daha alıp Arkasınada Q7 Yazdıracağım :tabe:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ComebackQ7 hastagı ve İmza kampanyaları 25.000-30.000 civarında
2.000-3000 kişinin istemiyoruz demesi birşeyi degiltirmez
Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:
1,5 milyon € çok ideal bir rakam , Fakat Disiplin konusunda gerekli Önlemler alınmalı ve sozleşmeye ekstra disiplin ve Ceza maddeleri konmalı, Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamalı quaresma :tabe:

Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:

25 bin hastag ile en az 20 milyon adına nasıl böyle bir genelleme yaparsın?
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 15:21:50 Tuncay Heliya Sîa ]

%95  :alala: :alala: :alala:

kuaför koltuğunda elinde ustura varken sorduğun beşiktaşlıların oranı olmasın o  :alala: :alala: :alala:
Oyuzden Taraftar baskısı nedeni ile alınması düşünülüyor dimi :bandit:
Açıllan hastaglara ve İmza kampanyalatına bakarak Ne kadar çok istenildigini görebilirsin abi :eyes

Çevrimdışı Doğuhan

dzsudzsak ı alırsın rhodolfo yu alırsın mitro yu alırsın misyonunu tamamlarsın sonra reklam göz boyama amaçlı hadi q7 yi al o zaman bu kadar yüklenmez insanlar bende seviyorum quaresmayı ama ilk tercihimiz olması ağlancak halimizi gösteriyor. remy de gelsin de bari ligi boş verdik fifa16 ultimate team de iyi bi kadro kurarım türkiye karması yaparım  :D

Çevrimdışı aspireless

Merhaba arkadaşlar uzun süredir keyifle takip ediyorum. Ama şimdi yazma gereği hissettim bu karamsarliginiz beni gercekten üzdü. Karamsarliginiz in yersiz olduğunu göstermek icin verilebilecek onlarca örnek var. Ayrıca bir haberle gemiler yakılıyor bir transferle sampiyonluk gidiyor veya geliyor çok panik görüp rahatsız oluyorum. Birileride yalan haberlerle taraftardaki panikten nemalaniyor. (Umarim dogru yere yazmışımdır)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:31:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Sonra plan program yok diyince akşam giydirdiler.

Ulan böyle plan program mı olur? Bu nasıl bir şey ya? Nasıl!

Adam daha stoper ve forveti Almanya'ya yetiştirmeye çalışacağız diyor. Kalan 3 adamı ne yapacaksın? Lige mi yetiştireceksin?

Bırakın gidin artık ben 1 sene daha şampiyon olmamayı çoktan göze aldım yeter ki bırakın gidin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli