2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851748 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş hala Hareket yok isimler belli fiyatlar belli hala hareket yok ya.
Ya inanılmaz gerçekten inanılmaz.

ŞOK ŞOK ŞOK

@Çağrı abi de isyan ettiiiieee. :claps: :claps: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Plan program var ona göre hareket ediliyor. Transfer yapmak çok kolay. Yanan eve girdik beşiktaşın bir kuruşunu sokağa atmam, acelsi yok, amazonların messisini bulmadık ya.

Ahaha ne plan ama, herkesin alternatifi dha bir sene önceden hazırdı. Bak ne güzel hazırmış.

Bu gidiş harbiden normal değil ama. Acaba diyorum futbol şubenin başından alınan yöneticiler triğlere girip yardımı mı kesti. Tüm yük başkanla erdal t. ye mi bindi? Sebep bu olabilir bilemedim

Çevrimdışı canU

Bu yüzden gökhan falan gitmesin diyorum. Yerine 1 ay sonra birini getirirler belki onun da ne vereceği tartışılır.

Aman sakın gökhanı yollamasınlar alamzlar kimseyi gene bir plan yoktur sakın diyim sakın

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ya alacaksın artık deniz bitti. Zaten alternatifin de yok isimlerin belli gidip kaç tanesini alabiliyorsan alacaksın.

Sonra zaten Bütçe bitecek ve kimse şunu al diyemeyecek gerçekten bizim sabrımızı deniyorlar sanırım.
günün özeti, dağılabiliriz... :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 11:49:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

ŞOK ŞOK ŞOK

@Çağrı abi de isyan ettiiiieee. :claps: :claps: :kop:

Sen dün gece yoktun galiba yakıyordum burayı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Gelişme neymiş bakalim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen dün gece yoktun galiba yakıyordum burayı :D

Okuyodum abi okuyodum bugüne yazmak kısmet oldu :D

Artık sende isyan ediyosan yönetim harbi harbi patladı.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya alacaksın artık deniz bitti. Zaten alternatifin de yok isimlerin belli gidip kaç tanesini alabiliyorsan alacaksın.

Sonra zaten Bütçe bitecek ve kimse şunu al diyemeyecek gerçekten bizim sabrımızı deniyorlar sanırım.
dünden beri çok streslisin sinirlendin yakında gelir :) kaynağın çok sağlam mı senin susaktan vazgeçildi demissin.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İsimler, performanslar, fiyatlar her şey belli bizim yöneticiler dur bi şunu da sorayım, dur bi şu kaç lira ona da bakayım diye diye geciktiler sanırım.

Çevrimdışı dlcs

Remy tamam. Bır analız alabılır mıyız

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Yav kaç hafta geçti hala netleşmedi be

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Remy tamam. Bır analız alabılır mıyız

her sabah bir adet remy tamam diyen çıkıyor  :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BEYLER HAREKET VAR LAN GALİBA :evillol:

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  2 dk.2 dakika önce
Yıkılırrrrrrrrrrr :)

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  4 dk.4 dakika önce
GELİŞMELERRRRRR GELİŞMELERRRRRRRRRR GELİŞMELERRRRRRRRRRRRRRR

BEYLER HAREKET VAR LAN GALİBA :evillol:

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  2 dk.2 dakika önce
Yıkılırrrrrrrrrrr :)

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  4 dk.4 dakika önce
GELİŞMELERRRRRR GELİŞMELERRRRRRRRRR GELİŞMELERRRRRRRRRRRRRRR

Geçen de gelişmeler yazdı fos çıktı bu defa da fos çıkarsa saydırırım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Q7 GELİYOMUŞ EL SALLAYIN :bye:

Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş Yönetimi, sürpriz bir karar aldı.

Beşiktaş Yönetimi eski futbolcusu Quaresma'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Kapalı kapılar ardında Portekizli oyuncuya yıllık 1,5 Milyon Euro'ya sözleşme imzalatıldığı iddia ediliyor. Başkan Orman'ın daha evvel yaptığı açıklamalari bertaraf etmek için çıkış aradığı öğrenildi.

Yönetimin bu transferi ilerleyen günlerde açıklamayı planladığı, Fikret Orman'ın "Ben Quaresma'nın 3,5 Milyon Euro etmeyeceğini söyledim, ama bu fiyata transfer etmemiz mantıklı" diyeceği konuşuluyor.

Çevrimdışı Ergin1903

q7 diyor yaw saka gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok artık 1.5 m euroya q7 yle sözleşme imzalandı diyolar dalga geçiyolar heralde.

Çevrimdışı Sarp

:s20: :s20: :s20: :s20:
Beşiktaş Yönetimi eski futbolcusu Quaresma'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Çevrimdışı Türkay

Q7 ile anlasılmıs ben sok ben iptal
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ergin1903

Q7 gelip takimi sabote ederse, bilin ki bunun sebebi onun isteyen taraftardir. Resmen 1 senemize mal olabilir.

Çevrimdışı kartal43

Hahaha gelişmeye bak.şu zihniyette bir futbol aklının bırakın şampiyon olmayı 3.dahi zor olur

Çevrimdışı SDemirsoy

Sahibinden  2009 model Q7

Çevrimdışı Kadir G.

Q7 gelirse ilk defa tüm ilişiğimi keserim takımla ne halleri varsa görsünler. Tükürdüğünü yalamak nedir?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 gelip takimi sabote ederse, bilin ki bunun sebebi onun isteyen taraftardir. Resmen 1 senemize mal olabilir.
ya olur mu öyle şey taraftar istedi diye saçma sapan adam alınır mı olmaz böyle bir şey inanmak bile istemiyorum bu habere

Çevrimdışı Türkay

Macar yerine Q7. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler