2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850504 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Beyler Sponsor Destekli Yıldız Alacağız Lafları Dolanıyordu Remy Alıyorsak Ona Gerek Yok Anladığım Kadarıyla Peki Bu Sponsor Kime Olacak Bence Başkanın Hiç Medyaya Düşmemiş Planları Var. Yoksa Bu Sessizlik Hayra Alamet Değil Sanırım Ben Böyle Düşünüyorum ne dersiniz.

Çevrimdışı kartalBaz

İddaa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ve lig ikincisi Fenerbahçe'ye (2.30) oran açıklarken Beşiktaş (5.50) Trabzonspor (7.50) Bursaspor'a ise (12.00) oran açıkladı.

Gs'nin bizim onumuzde ligi bitirmesi bence cok zor. Ben senol hocaya guveniyorum acikcasi. Avrupayi bilmem ama turkiyede bilicten daha iyi bir performansi olacaktir. Fenerin onune gecermiyiz onuda acikcasi bilmiyorum. 3-4 transferle en azindan son haftalara sansimizi goturebiliriz. Ondan sonrasi allah kerim. O yuzden cok fazla karamsar olmamak lazim.

Çevrimiçi Samet Ç

Evren Ciani'yi çakmak istiyor şimdi de. Yanında da İbrahima Traore ve Nabil Dirar'ı önermiş. 

Çevrimdışı baro19

Umarım yarın KAP a açıklama yapılır artık...

Çevrimdışı atalay

Evren Ciani'yi çakmak istiyor şimdi de. Yanında da İbrahima Traore ve Nabil Dirar'ı önermiş.

Traore doğru.

6-7 saat önce yazdım herhalde.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim peşinde olduğumuz yıldız Remy değil mi şimdi başka bir isim mi var?

Çevrimdışı Kadir G.

Beyler Sponsor Destekli Yıldız Alacağız Lafları Dolanıyordu Remy Alıyorsak Ona Gerek Yok Anladığım Kadarıyla Peki Bu Sponsor Kime Olacak Bence Başkanın Hiç Medyaya Düşmemiş Planları Var. Yoksa Bu Sessizlik Hayra Alamet Değil Sanırım Ben Böyle Düşünüyorum ne dersiniz.

Hikaye o mesele de. Remy salah o kalibrede zaten değil yani bu adamlara biri sponsor olmaz.

Çevrimdışı eski inönü

madem Chelsea ile aralar bu kadar iyi, keşke Obi Mikel için görüşülse.

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Hikaye o mesele de. Remy salah o kalibrede zaten değil yani bu adamlara biri sponsor olmaz.

RVP için Sponsor Desteği O Zaman Onun Harici Aklıma Birşey Gelmiyor Hulk'u Alacak Halimiz Yoksa Ne Biliyim Bir Ara İbrahimoviç Geldide 33 yaşında hazır 3 sene taş gibi oynar dedim ama oda boş cıktı valla enteresan bir transfer sezonu geçiriyoruz güzel başlayıp boşlukta kaldık biraz sanki

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sabah ola, Kap ola..

Çevrimdışı can1903

Fotoyu bi bi ben görmedim atan varmı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

@Çağrı Töre out Salah - Dzsudzsak in deseler ne yaparsın ?  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

madem Chelsea ile aralar bu kadar iyi, keşke Obi Mikel için görüşülse.

yaramaz bana göre. :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

acaba diyorum biz sponsor desteğini maddi anlamda yorumlayarak hata mı ediyoruz. sadece örnek olarak veriyorum; beko hem bizim hem de barcanın sponsoru hatta geçenlerde barçadan birisi (kim olduğunu hatırlamıyorum) türkiyedeki barca algısını realin önüne geçirmek istiyoruz demişti.

mesela vodafone'nun ingiliz takımları ile olan iyi ilişkileri bazı oyuncuları olan bedelden daha azına ikna etmeye ya da kiralamada yardımcı olmaya yaramaz mı?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Bence Bizimkiler 3  Transferi Birlikte Açıklayacaklar Bu Sessizlik Onu Gösteriyor Tek Seferde Bombayı Kucağımıza Bırakıp Kaçacaklar :)

Çevrimdışı atalay

Ersan'ın durumu Cuma - Pazar arası belli olur.

İyi geceler.

Çevrimdışı can1903

Saat öğlen saatleri 12-9'a kadar kötü duruma düşüyoruz. 21.00-03:00'e kadar umut depolanıyoruz her akşam :kop:

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Ersan'ın durumu Cuma - Pazar arası belli olur.

İyi geceler.

Ersan Berbere O Kadar Para Vermişken :) Kabul Etmemezlik yapmaz bu kesin gitti gözüyle bakabiliriz :)

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Saat öğlen saatleri 12-9'a kadar kötü duruma düşüyoruz. 21.00-03:00'e kadar umut depolanıyoruz her akşam :kop:

Kardeşim Can Gerçekten Öylede Umutta Bir Yere Kadar Ama :(

Çevrimdışı can1903

Kardeşim Can Gerçekten Öylede Umutta Bir Yere Kadar Ama :(
Valla bıktık.

Çevrimdışı Türkay

Bugün hareketli geçecek gibi Remy falan. (GEÇMEDİ)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tugay

Gelen yok gidenlere yoğunlaşalım.Ersan umarım satılır.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.