2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852174 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tunçdündar

chelsea 11m istiyordu, 7-8 anlaşmıştır opsiyona bizim başkan o kadar bekledik, göbeğimiz çatladı ama başkan da az çakal değil.  :money:

Çevrimdışı canU

Salah da kiralık gelir gelirse. Eüer töre gitmiyorsa gereksiz olur macarı alın macarııı

şu fotoyu googlede, twitterda 15 dkdır arıyorum. her yere baktım öyle bi foto yok, yalandı büyük ihtimal. doğal olarakda salah olayıda yalan heralde başka biri dememişse
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı atalay

Amorebieta

izleyen varmı bu stoperi?

Bilbao'da iken izlerdim.

Onumu alıyoruz? @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı kartalBaz

eyw saolasın

Gecmis olsun kardesim. Mecazi anlamda soyledim. Eger seni uzduysem ozur dilerim. Allah acil sifalar versin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

solda macar, sağda salah, ileride remy nasıl olur? :) bu şartlarda töre yolcu olur zaten :D
Sola Macarı , Saga da Salahı alabileceksek , Töre gidebilir abi hiç sıkıntı degil :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı F1903

şu fotoyu googlede, twitterda 15 dkdır arıyorum. her yere baktım öyle bi foto yok, yalandı büyük ihtimal. doğal olarakda salah olayıda yalan heralde başka biri dememişse

Bence foto olayi sallama. Bir deli kuyuya tas atiyor, 40 akilli cikarmaya calisiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'yi 20 ye satarsak Salah olur o da gelmek isterse tabi :D

Çevrimdışı Anıl

solda macar, sağda salah, ileride remy nasıl olur? :) bu şartlarda töre yolcu olur zaten :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 02:15:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Leroy Fer Douglas ve Dzsduzsak çeşitli yerlerden takım arkadaşı bu arada.

Uyum sorunu da olmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgayı 10 Numara pozisyonunda oynatırsan göbekte kimi oynatacan ??? Ozi oynar 10 Numara pozisyonunda....
Hatta ben Sola transfer yapılmazsa , Sosa nın sola kaydırılıp , Ozinin 10 Numara pozisyonunda oynatılacağını düşünüyorum...

Sosa solda oynamaz. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

tahminim bu sezon transfer bütçemiz olmayacak, olsa bile bu kadar afaki olmayacak diye atiba ile yeniden imzalandı. ben transferde bu bütçeleri yakalayacaklarını bilselerdi imzalamazlardı diye düşünüyorum.

bunu yazmamın nedeni atibanın bizim aradığımız oyuncu olmadığını düşünmemdir. evet bize katkısı oldu ama büyük düşünüyorsak atibadan daha iyisini bulmalıyız.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Yarım saattir Beşiktaş Iğdır hesabını takip eden Kenan isimli adamlarla konuşuyorum.  :lol:

Çevrimdışı murat_

işte %10 luk olan gruptan kardeşimiz ve kışın çıldıracaklardan.
valla kusura bakma cildiracak halim yok korkmuyorum cok sukur adamlar 2 transfer yapti burda bicok kisi affedersiniz seyine kaciracak nerdeyse valla ben zirnik korkmuyorum diyer takimlarin transferlerinden hocasindan cartundan curtundan bu takimin formasini sahaya koy en kotü 3.lük ben bu senenin sonuna kadar herturlu fikret ormanciyim hatalari varsa elestiririm ama baskanin bana ve tüm besiktasa vaad ettigi sampiyonluk bu sene iste bu sene olmasa o zaman tartisirim ama her ne olursa olsun milletin renklilerin gozunde agliyorlar veya takimimi kucuk dusurucu ifadeler kullanmam herseyden once armaya ve baskanina saygim sonsuz  korkak olacagima kisin cildiririm daha iyi

Çevrimdışı Kadir G.

Töreyi satsan 15 e gider salahta o fiyat zaten. Töreyi göderip birebir salahı almak saçma olur. Anca satıp 4-5 artıya geçeceksin onunla da başka bir bölgeyi kapatacaksın.

Sosa solda oynamaz. :)
Bizde oynadı :D
Athletico ve Municde de Sağ kanat oynadı :bandit:

Çevrimdışı TALAT

Gecmis olsun kardesim. Mecazi anlamda soyledim. Eger seni uzduysem ozur dilerim. Allah acil sifalar versin.

yok sıkma canını. zaten burda belirmemin nedeni de artık benim de ciddi ciddi beşiktaştan kaynaklandığını düşünmem.  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı murat_

Fikret Ormanı destekleyen taraftar yüzdesi heralde %10 lara falan düşmüştür, buda iyimser rakam . Eylül 20 yalanı patladığında % 5 lere düşecek, ilk takım başarısızlığında tüm tribünler Yönetim İstifa diye bağırıp kulüp basacaklar.

Nasıl 1 insan bu kadar sevgiden kendini bitirebilir hayret ya gerçekten akıl almıyor, boşuna dememişler herkes yönetemez, heerkeste o beceri yoktur diye.

ohhh ohhh sende zil takar oynarsin artik töbe töbe millet neler neler hesapliyor

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Bertug

beklenen fotoğraf geldi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 02:19:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada yakın zamanda Leroy Fer ile ilgilenirsek bilin ki burası izleniyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:o_o: :o_o: :o_o: https://twitter.com/FootballVines/status/619283679676903424
Kaç yıl çalıştılar ki bunu yapabilmek için. Bizimkilerin eline bayrak veriyorsun onu bile sallamıyorlar .  :)

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar :) Ersan gidiyor Cinliler geldi İstanbul a  Allah'ını seven Ülkü Ocaklarını tutsun adamları dövüp Kaçırmasınlar Bu Sefer

Çevrimdışı Kadir G.

Demem o ki beklenti salah olmasın, tavan kiralık remy. Olmayacağı için üzülmeye gerek yok.

Leroy Fer Douglas ve Dzsduzsak çeşitli yerlerden takım arkadaşı bu arada.

Uyum sorunu da olmayacak.
Evet çok iyi olur gerçekten hem dedigin gibi uyum sorunuda olmayacak :bandit:
Bu arada Ersan yine sakatlanmış çunu Çinlilere verip bi stoper daha alaydık iyiydi :bandit: