Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fer'i şuan akıllarının ucundan bile geçirmiyorlardır biz düşünüyoruz Ddzsduzsak'ta olduğu gibi.
Kiralasak bile 5 Milton € ya falan mal olur heralde bize Kiralama bedeli...
Ramires zu Fener.Gibi...
@UlasYlmz: Satin alma opsiyonlu bitti is. Son anda bir ters durum olmazsa Remy net olarak bizde.Hayırlı olsun madem
Veratti nasıl olur ?? Alabilrşmiyiz ??? Bonservisi yüksek mi ? Kiralayabilrmiyiz vs. Vs anladın sen onu @Çağrı
E dedik ya 2 gün önce Her şeyde anlaşıldı. Forvet için bekletiyorlar diye. Bekliyoruz.Kafalarından geçen Remy'i sola atmak ondan bekletiyorlar da yemez. Alacaklar o adamı.
veli'nin yerini bırakın, başıma bir iş gelmeyecekse hücumcu ortasaha olayında sosa'nın bütün sezon o işi götürebileceğini sanmıyorum
Remy solda nasıl olur peki? Diğer herşeyden bağımsız olarak sol kanatta Remy vs Dzsudzsak karşılaştırmasının galibi kimdir?
Ondan zarar gelmez gelsin.Neden bilmem hep iyi gözüken ama hiç iyi oynayacağını düşünmediğim adamları alıyor ya da almaya çalışıyor Fener.
Yapma ya kötü oldu bu işte Rvp ve Ramires transferleri beni yıkar.
Farklı tip.Remy solda 10 tane bırakır ama fazla asist yapamaz sanmıyorum.Dzsudzsak başka bir oyuncu. 10 numara gibi oynayacak solda yani sahada Sosa'nın bir boy üstü ve hızlı olanı var gibi düşünün.
Yalnız Ramires, Topal, De Souza, Meirelles, Alper.Pek bir dinamik orta saha olur.
+ robenBu transfer de olmak uzere.