2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854347 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Fırat Günayer : Arsenal'den Campbell..İngilizler Beşiktaş'a teklif etti..Yönetim "evet ya da hayır" demedi.. (Bekliyorlar)
İşte buna sevinilir :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Anıl

He bu arada Fikret Orman aday olduğu sürece de seçimi kazanır :)

Çevrimdışı Türkay

Macar yerine başka kim olabilir sizce?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Danny'i izleyip Sosa'ya benziyor diye almayan Fikret Orman DEV alacakmış, kesin alır.

18 milyon euroluk satış yapılmış, para kazanılmış ama 2 haftadır yapılan transfer sayısı 1.

Remy-Dzsudzsak-Douglas-Toloi-Ospina şu 5 transferi yapsak zaten kimsenin umurunda olmayacak Nani-Rvp-Podolski.

Sen gidip Dzeko ve Rvp ile görüşüyorsan da yukarıda yazdığım 5 transferi yapacak durumun var demektir.

E hadi Dzeko ve Rvp olmadı ama durumun da varmış hazır al yukarıdaki 5 adamı. Alabilir misin ? A LA MAZ SIN

Ama paradan dolayı değil iş bilmezlikten, beceriksizlikten, akılsızlıktan alamazsın.

Bu senenin senaryosunu yazıyorum, ilk devre 5-10 puan geride bitiririz liderden. Ligi de 10-15 civarı fark yiyerek 3. olursak öpüpte başımıza koyarız.

Başkanlık seçimi gelir ondan sonra, satın aldığın oylarla şampiyonluk ve borçları indirmeyi vaadederek tekrar başkan olursun Fikret Başkan.

Ama o saatten sonra sen ancak Adnan Polat olursun :eyes

He şimdi yıldız isteyen taraftar da demesinler. Yazdığım isimler yukarıda işte. Yıldız transfer istiyorsam allah belamı versin.
:claps: :claps: :claps:
Dutşak geleydi iyiydi :bawling: :bawling:
Yahu hakkaten , Douglas , Dutşak , Remy , Rodolfjo ve Netoya Fittik biz , Şu transferler yapılsaydı şuan bütün Beşiktaşlılar Şampiyonluktan Umutlu olurdu , Çok mutlu ve inançlı olurduk ki Şuan için Gerçekten şu durumda Şampiyonluk hayal gibi , Rakiplerimiz Güçlenirken biz yerimizde sayıyoruz , Sabredin en iyisi gelecek diye diye Anamızı aglattılar , Adamlar transferleri bitirip kaynaştırdılar adamları adapte ettiler , Biz hala Arayış içindeymişiz !!! Öyle diyor bugün yoneticimiz :akuma: :akuma:
Yahu ne arayışı senin şuana kadar en azından transferlerin yarısını bitirmen gerekiyordu !!! Ayıp yahu ayıp ! Dalgamı geçiyorsunuz bizimle ??? Arayış içindelermiş :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Macar yerine başka kim olabilir sizce?
Remy düşünüyolarmış futbol üstatları :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Fırat Günayer : Balazs Dzsudzsak..Beşiktaş'ın teklifini kabul etti..Kulübünde de sıkıntı yok..Ama yönetim hala kesin kararını vermedi.. (Bekliyorlar)

Çevrimdışı mert_

Sadece stat değil ki @mert kcptl abi. Adnan Polat dönemindeki Gs ve Fikret Orman dönemindeki Beşiktaş ortada
tek benzerlikleri şuana kadarki sportif durumları ki o bile haksızlık gese neredeyse küme düşüyordu :) şu transfer plansızlığı eleştirilebilir hem de ağırından ama fikret orman'ı adnan polat'la aynı kefeye koymak abesle iştigal kartal kardeşim :) tabi bu benim şahsi düşüncem :)

Çevrimdışı Anıl

5)Balazs Dzsudzsak..Oyuncu Bjk'nin teklifini kabul etti..Kulübünde de sıkıntı yok..Ancak yönetim kesin kararını vermedi.. (Bekliyorlar)

Bak bak bak lükse bak. Asıl hedef olan Di Maria'dan cevap bekliyoruz heralde :D

Çevrimdışı Alparslan

Bunların gündeminde hiç kimse yok bence. Planlanmış hiçbir şey yok. Rüzgar nereye eserse oraya gidiyorlar gibi. 10 milyonluk adama 3 verirsen kimse gelmez tabiki. Millet enayimi iyi oyuncusunu
2-3 e versin. 15 milyonla öyle 5-6 tane üst level adam alamazsın. Ayrıca UEFA yasağını unutmayalım. Free diye istediğini alamazsın. Maaş dengesi de var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Fırat Gunayer :
Beşiktaş taraftarının yoğun ilgisi ve talebinden dolayı , Yönetim Quaresma ile aradaki buzu eritmiş durumda , İlgileniliyor :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Sen Gel hele Gel :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
badem böyle bir tweet atmadı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Türkay

Remy düşünüyolarmış futbol üstatları :D

Fikret Orman boşuna demiyor futboldan çok iyi anlarım diye  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Fırat Günayer : Balazs Dzsudzsak..Beşiktaş'ın teklifini kabul etti..Kulübünde de sıkıntı yok..Ama yönetim hala kesin kararını vermedi.. (Bekliyorlar)

Neyi bekliyosunuz a... küfür edicem ya yeter artık

Çevrimdışı talha

Metin Atalay okuyoruz dedi değil mi yazıyoruz o halde bastıralım getirelim macarı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yavvuzz

beyler ben size bir şey söyleyeyim mi , yönetim hepimizi utandıracak galiba . Bu kadar beklemelerinin altında yine güzel bir şeyler yatıyor gibime geliyor . Benden bu kadar . Birbirinizi saçsa sapan şeylerden dolayı kırmayın . Yönetiminde biraz arkasında durun . Adamlar yanlış yapıyor olabilirler fakat doğruları çok fazla.

Çevrimdışı Alparslan

5)Balazs Dzsudzsak..Oyuncu Bjk'nin teklifini kabul etti..Kulübünde de sıkıntı yok..Ancak yönetim kesin kararını vermedi.. (Bekliyorlar)

Bak bak bak lükse bak. Asıl hedef olan Di Maria'dan cevap bekliyoruz heralde :D
Sallıyorlar @Anıl  baktılar bizde bir hareket yok haber uyduruyorlar. Sol açıkta aslında riberyden haber bekliyoruz. Robben'de hazır kıta Törenin satılmasını bekliyor. Forvette Dzeko ile anlaşıldı henüz karar veremedim. Ronaldo'dan cevap bekliyoruz :D

Çevrimdışı Anıl

tek benzerlikleri şuana kadarki sportif durumları ki o bile haksızlık gese neredeyse küme düşüyordu :) şu transfer plansızlığı eleştirilebilir hem de ağırından ama fikret orman'ı adnan polat'la aynı kefeye koymak abesle iştigal kartal kardeşim :) tabi bu benim şahsi düşüncem :)
Abi sen beni yanlış anlıyorsun ben zaten Adnan Polat olursun derken onunla aynı şeyleri yapıyor demiyorum. Tabi ki transferler daha iyi, tesisleşme daha iyi.

Benim kastettiğim bu yolun sonu stad açıldığında yönetim protestosuna, istifaya çağırılmasına gidiyor. Benim demeye çalıştığım şey oydu :) @mert kcptl

fırat günayer : Neyi bekliyorlar? Bir sol kanat oyuncusunun peşindeler..İsmini saklıyorlar..Ancak gelirse "özel seyircisi olur yarım sezonda" diyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

badem böyle bir tweet atmadı
Ben twitleri karıştırdım galiba :alala: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Bence bunlar halen hangi Douglas olduğunu bilmiyorlar.  :D
:kop:

Çevrimdışı Türkay

fırat günayer : Neyi bekliyorlar? Bir sol kanat oyuncusunun peşindeler..İsmini saklıyorlar..Ancak gelirse "özel seyircisi olur yarım sezonda" diyorlar.

Ribery zu Besiktas

Çevrimdışı Anıl

Fikret Orman boşuna demiyor futboldan çok iyi anlarım diye  :biggrinking:
İlk koydu Samet Aybaba :D

Çevrimiçi Samet Ç

Badem Övünç'ün dediklerini copy-paste yapmış.

Çevrimdışı tunçdündar

baskı yapalım aldıralım cucak'ı, yönetimden izliyorlar burayı. balaz cucak istiyoruz, ey yönetim.

fırat günayer : Stoper transferi için Rhodolpho ve Bakary Kone gündemden çıktı..Görünürdeki en büyük adaylar Douglas'lar.. (Dnipro & Moskova)

Çevrimdışı Türkay

fırat günayer : Stoper transferi için Rhodolpho ve Bakary Kone gündemden çıktı..Görünürdeki en büyük adaylar Douglas'lar.. (Dnipro & Moskova)

Garanti olsun diye ikisini de yazmıştır :kop: