2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

Fikret Ormanı destekleyen taraftar yüzdesi heralde %10 lara falan düşmüştür, buda iyimser rakam . Eylül 20 yalanı patladığında % 5 lere düşecek, ilk takım başarısızlığında tüm tribünler Yönetim İstifa diye bağırıp kulüp basacaklar.

Nasıl 1 insan bu kadar sevgiden kendini bitirebilir hayret ya gerçekten akıl almıyor, boşuna dememişler herkes yönetemez, heerkeste o beceri yoktur diye.

bu yüzdeleri neye göre verebiliyorsun kartal kardeşim?:) ayrıca bu kadar sevgi dediğin de çok doğru değil, adam seçildiğinden beri ciddi şekilde her şeyi eleştiren bir kesim var.

başkanın doğru yaptığı şeyler var yanlış yaptığı şeyler var. mesela demba ba'nın, bilic'in gideceğinin hesapta olmadığını kimse söyleyemez mutlaka bunlar biliniyordu ve artı olarak takımın hali hazırda olan eksikleri de belliyken bir planlama dahilinde transfer işinin çok önceden rayına oturtulması gerekirdi. hadi bir tane sükseli transferin olur, kombine ve forma satışına yönelik onla uğraşırsın da diğer transferlerin kampa katılmış olmaması büyük handikap. bugün arda'nın menajerini dinledim adam diyor ki barça ile 2 ay önce anlaşmıştık :) şimdi bunlar eleştirilecek konular elbette eleştireceğiz. doğru yapılan şeyleri de elbette savunacağız bunu fikret orman sevgisi veya sevgisizliği olarak değerlendirmek ve taraftar bakımından yüzdelemek pek doğru bir yaklaşım gibi gelmiyor.

Çevrimdışı yusuf koca

Fikret Ormanı destekleyen taraftar yüzdesi heralde %10 lara falan düşmüştür, buda iyimser rakam . Eylül 20 yalanı patladığında % 5 lere düşecek, ilk takım başarısızlığında tüm tribünler Yönetim İstifa diye bağırıp kulüp basacaklar.

Nasıl 1 insan bu kadar sevgiden kendini bitirebilir hayret ya gerçekten akıl almıyor, boşuna dememişler herkes yönetemez, heerkeste o beceri yoktur diye.

katılmıyorum

Çevrimdışı Anıl

Danny'i izleyip Sosa'ya benziyor diye almayan Fikret Orman DEV alacakmış, kesin alır.

18 milyon euroluk satış yapılmış, para kazanılmış ama 2 haftadır yapılan transfer sayısı 1.

Remy-Dzsudzsak-Douglas-Toloi-Ospina şu 5 transferi yapsak zaten kimsenin umurunda olmayacak Nani-Rvp-Podolski.

Sen gidip Dzeko ve Rvp ile görüşüyorsan da yukarıda yazdığım 5 transferi yapacak durumun var demektir.

E hadi Dzeko ve Rvp olmadı ama durumun da varmış hazır al yukarıdaki 5 adamı. Alabilir misin ? A LA MAZ SIN

Ama paradan dolayı değil iş bilmezlikten, beceriksizlikten, akılsızlıktan alamazsın.

Bu senenin senaryosunu yazıyorum, ilk devre 5-10 puan geride bitiririz liderden. Ligi de 10-15 civarı fark yiyerek 3. olursak öpüpte başımıza koyarız.

Başkanlık seçimi gelir ondan sonra, satın aldığın oylarla şampiyonluk ve borçları indirmeyi vaadederek tekrar başkan olursun Fikret Başkan.

Ama o saatten sonra sen ancak Adnan Polat olursun :eyes

He şimdi yıldız isteyen taraftar da demesinler. Yazdığım isimler yukarıda işte. Yıldız transfer istiyorsam allah belamı versin.

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 00:24:47 Anıl ]

Çevrimdışı Kutay

Danny'i izleyip Sosa'ya benziyor diye almayan Fikret Orman DEV alacakmış, kesin alır.

18 milyon euroluk satış yapılmış, para kazanılmış ama 2 haftadır yapılan transfer sayısı 1.

Remy-Dzsudzsak-Douglas-Toloi-Ospina şu 5 transferi yapsak zaten kimsenin umurunda olmayacak Nani-Rvp-Podolski.

Sen gidip Dzeko ve Rvp ile görüşüyorsan da yukarıda yazdığım 5 transferi yapacak durumun var demektir.

E hadi Dzeko ve Rvp olmadı ama durumun da varmış hazır al yukarıdaki 5 adamı. Alabilir misin ? A LA MAZ SIN

Ama paradan dolayı değil iş bilmezlikten, beceriksizlikten, akılsızlıktan alamazsın.

Bu senenin senaryosunu yazıyorum, ilk devre 5-10 puan geride bitiririz liderden. Ligi de 10-15 civarı fark yiyerek 3. olursak öpüpte başımıza koyarız.

Başkanlık seçimi gelir ondan sonra, satın aldığın oylarla şampiyonluk ve borçları indirmeyi vaadederek tekrar başkan olursun Fikret Başkan.

biraz ağır olmuş ama ne yazık ki söylediklerinin çoğunda haklısın
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

kulup basmaya gerek yok 2016 mayıs sonu seçim var o zaman gidip oy atar herkes % hesabı sadece sana göre bi hesap senin düşüncen o kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bertug

Nasıl satmıyorlar 1 ay pazarlık yapılan oyuncuyu ya adam satmayacaksa neden uğraşsın seninle hiç anlamıyorum

Çevrimdışı canU

ccagri kardesim valla transfer yuzunden burda yonetime saydiracak deyilim ama ben vaat sonuc iliskisine bakarim ona gore basariyi yorumlarim baskan secimde benden 3 yil bisi beklemeyin dediyse ve secildiyse beklemem stadi yapacam davalari icralari bitirecem dediyse ve suan onlari yapti ise futbolcu satmaya baslayan olacaz dedi suan onlarda oluyorsa kimse kusura bakmasin yonetime agzimi acmam bu konular uzerinden elestirenlerinde karsisinda dururum elestrilecek seyler yokmu tabiki var ama baskanin vaat etmedigi bisey uzerindende kimse elestiremez bu sene o basarisizlik olur o zaman millete elestirme hakki dogar

Abi o 3 yıl benden biriey beklemeyinin içinde yapılanmaya gideceğiz profesyonelleşeceğiz stadı da yapacağız yatırımlarımızı bitireceğiz başarı beklemeyin manası vardı. Statla birlikte en büyük ayağı o işin profesyonelleşip yapılanmaydı o ayağı gitti işin ve en büyük dert orası. 300-400 milyonluk bütçen olması sorunları çözmeyecek diğerlerinden daha düzgün bir futbol aklıyla yönetilmen lazım sisteme de karşı gelebilmek için. Biz yapılanmaya başlayıp 1.5. Yıl içinde çöpe attık yd dönemi her sene yapılanma masalına döndük. Tepkimiz buna.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Gunayer :
Beşiktaş taraftarının yoğun ilgisi ve talebinden dolayı , Yönetim Quaresma ile aradaki buzu eritmiş durumda , İlgileniliyor :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Sen Gel hele Gel :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

fırat başladı yazmaya

Çevrimdışı canU

Fırat Gunayer :
Beşiktaş taraftarının yoğun ilgisi ve talebinden dolayı , Yönetim Quaresma ile aradaki buzu eritmiş durumda , İlgileniliyor :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Yazıklar olsun iyice saçmalamaya başladılar geçmiş olsun şu haber doğruysa dicek birşey bulamıyorum.

Çevrimdışı Anıl

Fırat Gunayer :
:kop: :kop: :kop: :kop: Alın alın bir de Quaresmayı alın.

Şenol Güneş olsam istifa ederdim...

Çevrimdışı Türkay

TRANSFER | Stoper mevkisi için Dinamo Moskova'dan Douglas Teixiera ve Dnipro'dan Douglas Bacelar liste başı. (Övünç Özdem / Ntvspor)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dr.Zeck

biraz ağır olmuş ama ne yazık ki söylediklerinin çoğunda haklısın

az bile soylemiş bnm içimde neler varda dışa vuramıyorum işte ..

Çevrimdışı yavvuzz

Fırat Gunayer :
böyle bir şey yok . Nerden buldun da yazıyorsun . Boş atıp dolu mu tutmaya çalışıosunuz anlamadım ki.

Çevrimdışı Kutay

bu yönetim quaremayı alırsa benim gözümde tamamen kredisi biter macardan vazgeçip quaresmayı almak yılın transfer hatası olur. :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı talha

Fırat Gunayer :

Sallıyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

az bile soylemiş bnm içimde neler varda dışa vuramıyorum işte ..
Elimden geldiğince hafifletmeye çalıştım ondan akıcı olmadı. Transfer dönemi bitsin asıl o zaman ateş edicem :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

fırat günayer : Fiorentina'dan Mário Gomez Beşiktaş'a teklif edildi..
Gerek düşüşte olması,gerek sakatlıkları nedeniyle "hayır" dendi..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kulup basmaya gerek yok 2016 mayıs sonu seçim var o zaman gidip oy atar herkes % hesabı sadece sana göre bi hesap senin düşüncen o kadar :icool:

efecim, seçimle gitmez kimse. Kamyoncular derneği başkanı dahil.

Üzgünüm kabul edilmiyor burada ama, blok oylar eklenmeye, blok üyeler yapılmaya devam ediliyor kulube.

Çevrimdışı Kutay

TRANSFER | Stoper mevkisi için Dinamo Moskova'dan Douglas Teixiera ve Dnipro'dan Douglas Bacelar liste başı. (Övünç Özdem / Ntvspor)
bu habere sevinilir işte  :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı mert_

He şimdi yıldız isteyen taraftar da demesinler. Yazdığım isimler yukarıda işte. Yıldız transfer istiyorsam allah belamı versin.

fikret orman'ın sportif açıdan başarısız olsa bile adnan polat olma durumu söz konusu değil @Anıl . seçilemez veya istifa eder ama karakter sahibi Beşiktaşlılar şunu söyleyecektir: " evet sportif açıdan başarısızdı evet başkanlığı bırakması gerekti ama ne olursa olsun Beşiktaş tarihinin en büyük tesis hareketi olan vodafone arena'nın yapılmasında büyük emeği var Allah razı olsun" . adnan polat için aynı şeyleri söyleyemezsin çünkü statlarıyla ilgili tek katkısı onun döneminde bitmiş olması. ne yaptı statlarıyla ilgili? :) ondan önce zaten başlamış bir proje hem de semtlerinden yurtlarından dağ başına ötelendikleri bir stat :) neyse konu transfer konusu :)

Çevrimdışı atalay

Bence bunlar halen hangi Douglas olduğunu bilmiyorlar.  :D

Fırat Günayer : Kostas Mitroglou..Beşiktaş'ın gündeminden kesin olarak çıktı..

Çevrimdışı Anıl

fikret orman'ın sportif açıdan başarısız olsa bile adnan polat olma durumu söz konusu değil @Anıl . seçilemez veya istifa eder ama karakter sahibi Beşiktaşlılar şunu söyleyecektir: " evet sportif açıdan başarısızdı evet başkanlığı bırakması gerekti ama ne olursa olsun Beşiktaş tarihinin en büyük tesis hareketi olan vodafone arena'nın yapılmasında büyük emeği var Allah razı olsun" . adnan polat için aynı şeyleri söyleyemezsin çünkü statlarıyla ilgili tek katkısı onun döneminde bitmiş olması. ne yaptı statlarıyla ilgili? :) ondan önce zaten başlamış bir proje hem de semtlerinden yurtlarından dağ başına ötelendikleri bir stat :) neyse konu transfer konusu :)
Sadece stat değil ki @mert kcptl abi. Adnan Polat dönemindeki Gs ve Fikret Orman dönemindeki Beşiktaş ortada

Fırat Günayer : Arsenal'den Campbell..İngilizler Beşiktaş'a teklif etti..Yönetim "evet ya da hayır" demedi.. (Bekliyorlar)