2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850621 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

illah onların olmasıda gerekmiyor.15-20 gol bulacak oyuncu olsun yeter,isim önemli değil.Benim mevcut kadromuza göre olmazsa olmaz ismim Dzsudsak.Geçtiğimiz sene kapalı defanslara karşı sadece Töre'nin bireyselliğine kaldık.Onunda oyun içinde devamlılığı olmadığı için bir çok maçı almışlen verdik veya son dakikalarda baskı yemek zorunda kaldık,maçları koparamadık.Geçtiğimiz seneki Töre performansıyla-Dzsudsak kanatlarına hiç bir takım dayanamaz.Töre şut çekip ceza sahası dışındandan takar mı?Takar.Dzsudsak şutekip ceza sahası dışından takar mı?Kralını takar.Bellushi ceza sahası dışından şut çekip takar mı?Takar👍🏻👍🏻👍🏻Yeterki 15-20 gol atabilecek forvet bulunsun.İsim önemli değil.
20 gol atacak forvette büyük oyuncu oluyor işte sorun burada. En az 10 milyon vermen gerekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

Ben Türk kültüründeki biat etme olayını oldum olası anlamadım, anlayamayacağım.

Bir insan iyi şeyler yapıyorsa o insan eleştirilemez olmamalı, olamaz.

Bak sordum cevap veremiyorsunuz o zaman neden bu atar?

Biz Orman'ın yaptığı işlere kötü mü diyoruz? Stat, davalar, sponsorluklar hepsini gayet iyi yönetti.

Ama transferde futbolda ve sportif başarıda YOK. Bunu söylemem neden rahatsız ediyor? Sıra ona gelmedi ne demek arkadaşlar?

Para harcanıyor para. Geçen sene 17 harcandı. Bu sene 18 nasıl para yok nasıl sıra gelmedi?

Çıkın evet çok doğru işler yaptı ama futbolu yönetemiyor diyin ya bunun nesi zor bu kadar? Bu adam kusursuz mu? Planı yok ki 1 aydır sadece Beck'i getirebildi diyin.

Önceden anlaşamadı çünkü planlamadı diyin neyi zor bu kadar?
  ccagri kardesim valla transfer yuzunden burda yonetime saydiracak deyilim ama ben vaat sonuc iliskisine bakarim ona gore basariyi yorumlarim baskan secimde benden 3 yil bisi beklemeyin dediyse ve secildiyse beklemem stadi yapacam davalari icralari bitirecem dediyse ve suan onlari yapti ise futbolcu satmaya baslayan olacaz dedi suan onlarda oluyorsa kimse kusura bakmasin yonetime agzimi acmam bu konular uzerinden elestirenlerinde karsisinda dururum elestrilecek seyler yokmu tabiki var ama baskanin vaat etmedigi bisey uzerindende kimse elestiremez bu sene o basarisizlik olur o zaman millete elestirme hakki dogar

Çevrimdışı tunçdündar

Beck'te olduğu gibi STOPER transferinde de bir ters köşe, hiç basına yansımamış,
gizli bir çalışma var ki Rhodolfo'dan vazgeçilmiş bence...

https://twitter.com/kulisbesiktas

Çevrimdışı Madalex

Açıkçası Fenerbahçe'nin transerleri, kimi aldıkları umrumda değil. çıkarsın sahaya 11 kişi mücadeleni verirsin... Sezon başlamadan pes edecek değiliz... Biri fb,gs ise bizde Beşiktaşız... Sonuçta bir kaç güne bizde birilerini transfer edeceğiz... yıldız olur, uzay mekiği olur veya sıradan bir futbolcu olur ne farkeder ki... dediğim gibi çıkarsın saha da mücadeleni verirsin... Bence en büyük problem sezon başında TFF "bu tüm takımlara eşit mesafedeki TFF, bu 8 sene hayatında oturabileceği en şerefli koltukta oturmuş Y.Demirören'li TFF" sözüm ona şampiyonluk mücadelesinin hangi takımlar arasında geçeceğini düşünüp hesaplamış ve ona göre bir fikstür belirlemiş... Bence ortada çok çirkin bir durum var... İnşallah sezon sonunda bu pislik oyunun içinden Hakkımızla çıkarız...

Çevrimdışı Yusuf

Boşta adam olsun bizimkiler on güne yine getiremez :)

Hepsinin bedava olmasına en fazla 1 sene kalmış. Alın şu adamları kapatın transferi çok fazlasında gözümüz yok.

Çevrimdışı Kemal

Fikret Ormanı destekleyen taraftar yüzdesi heralde %10 lara falan düşmüştür, buda iyimser rakam . Eylül 20 yalanı patladığında % 5 lere düşecek, ilk takım başarısızlığında tüm tribünler Yönetim İstifa diye bağırıp kulüp basacaklar.

Nasıl 1 insan bu kadar sevgiden kendini bitirebilir hayret ya gerçekten akıl almıyor, boşuna dememişler herkes yönetemez, heerkeste o beceri yoktur diye.

Çevrimdışı talha

Beğenilmez tabiki. Rakibimiz RVP yi almışken Remmy'i kim beğenir. Bu gayet doğal değil mi. Küçük çocukların en son tercihi olursun bu sayede. Taraftar sayın uzun vadede iyice düşer. Ayrıca unutma sen Remmy'i aldığında Demba'nın yerini dolduruyor olacaksın sadece. Ekstra olarak güçlenmeyeceksin. Senin Demba yanına alman gerekirdi daha güçlü oldum demek için. Uzun bir sezonda Pektemek Tosun'lamı götüreceksin forvet hattını.

Bu söylemler çok yanlış geçen sene en iyi forvet bizde idi peki sonuç ne oldu hüsran.

En kompakt takım her zaman kazanan taraf olur.

Remy dediğin adam kötü adam değil hatta alabileceğin en iyi adamlardan biridir.

Eğer isim isteniyorsa Mario Gomez var en az Rvp kadar kariyerlisi

Ha bir de Mitrovic var mesela ismi yok çocuğun ama neler yapıyor.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kralkartal

Forum cildirdi sampiyonluk istiyor:)

Çevrimdışı Kemal

ccagri kardesim valla transfer yuzunden burda yonetime saydiracak deyilim ama ben vaat sonuc iliskisine bakarim ona gore basariyi yorumlarim baskan secimde benden 3 yil bisi beklemeyin dediyse ve secildiyse beklemem stadi yapacam davalari icralari bitirecem dediyse ve suan onlari yapti ise futbolcu satmaya baslayan olacaz dedi suan onlarda oluyorsa kimse kusura bakmasin yonetime agzimi acmam bu konular uzerinden elestirenlerinde karsisinda dururum elestrilecek seyler yokmu tabiki var ama baskanin vaat etmedigi bisey uzerindende kimse elestiremez bu sene o basarisizlik olur o zaman millete elestirme hakki dogar

işte %10 luk olan gruptan kardeşimiz ve kışın çıldıracaklardan.

Çevrimdışı TALAT

Fikret Ormanı destekleyen taraftar yüzdesi heralde %10 lara falan düşmüştür, buda iyimser rakam . Eylül 20 yalanı patladığında % 5 lere düşecek, ilk takım başarısızlığında tüm tribünler Yönetim İstifa diye bağırıp kulüp basacaklar.

Nasıl 1 insan bu kadar sevgiden kendini bitirebilir hayret ya gerçekten akıl almıyor, boşuna dememişler herkes yönetemez, heerkeste o beceri yoktur diye.

merak etme takımını biraz iyi gitmesi stadın bitmesiyle birlikte o yüzdeler 50'lerin üstüne çıkabilir. bir söz vardı ama nerde duydum hatırlamıyorum. türklerin en büyük özelliği çok çabuk unutmaları. ülkede o kadar çok saçma olay unutuldu ki bu mu unutulmaz ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı celiker1

20 gol atacak forvette büyük oyuncu oluyor işte sorun burada. En az 10 milyon vermen gerekiyor.
Temennimizde o zaten.Alınacaktırda.Benim asıl anlatmak istediğim renklilerin aldığı isimlere bakıp karalar bağlamayın.2-3 doğru isimle en iyi takım biziz.Ayrıca 5-6 iç saha maçından sonra mabedimize döneceğiz heyyyyy silkelenin artık biz BEŞİKTAŞ'ız BEŞİKTAŞ'lıyız.Defansta Tolga'larla,forvette Ali Cansun'larla evire çevire yaptık biz bunları
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yahu kim kimi almis bize ne. Bu is kadro muhendisligidir. Ornek dnipro... Biz insallah kadromuzun eksiklerini tamamlayalim, is senol gunese kalacak. Bizim basarimiz ya da basarisizligimiz digerlerinin yaptigi transferlere gore degil kesinlikle. Evet sabrimiz kacti biliyorum ama yonetiminde caba sarfettigine eminim. Bugun olmazsa yarin bir bir gelir transferlerimiz...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

ben remy alınacaksa ise remy sol forvet tosun santrafor denemesinin iyi olacağını düşünüyorum. cenk'in hala underrated olduğunu düşünüyorum.

geçen sezon bilic yüzünden pek oynama fırsatı bulamadı fakat oynadığı maçlardaki golleri ve kaçan gollerdeki vuruşları bana 1. sınıf forvetleri hatırlatıyor. tabi vuruş beceresi ne kadar yüksekse bence hala eksikleri var fakat şenol hoca ile onları da kapatabileceğine inanıyorum.

tosun ve remy santraforda değişimli olarak kullanabiliriz. eğer remy solda sakatlanırsa orda olcaya ya da kerime kısa sürelerde yer verilebilir. eğer tosun sakatlanırsa remyi oraya çekebiliriz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tugay

Ömrümüz çok uzun herhalde.Seneye lafları bitmek bilmedi.Ömrümüz üzerinden planlama yapılıyor.Zaten 8 sene kafadan sil,3 sene kan ve gözyaşı,5 yıl yeniden yapılanma...Zaten son 15 yılda 2 şampiyonluk var.Atı alan üsküdarı geçmiş adam fikstürü ayarlamış,hakemi ayarlamış,medyayı ayarlamış,transfer şikesinin kralını yapmış peki sen hakkını savunmayı geçtim sportif anlamda bunlara gereken cevabı vermek için ne yaptın ? Taraftarın sabrı kalmadı.İstiyorum ki bir sezona takıma güvenerek başlayalım.Bu güveni en son 4 kupalı basketbol takımında  hissettim.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

merak etme takımını biraz iyi gitmesi stadın bitmesiyle birlikte o yüzdeler 50'lerin üstüne çıkabilir. bir söz vardı ama nerde duydum hatırlamıyorum. türklerin en büyük özelliği çok çabuk unutmaları. ülkede o kadar çok saçma olay unutuldu ki bu mu unutulmaz ?
Balıklarla yarışır halkımız o konuda.Ki balıklarda  hafıza max.  6 saniyedir. :tabe:

Çevrimdışı beshicktush

Ben sol açık mevkiine yapılacak transferin çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü şampiyon olacak takımın rahat gol bulabilmesi lazım.Alınacak forveti çıkarırsak şu an için takımda skorer oyunmcumuz malesef yok.Gökhan Töre senede 5 golü gececek bir oyuncu değil.Arda Turan misali skorer özelliği fazla yok.Ortasahaya bakıyoruz sosa,atiba ve tolgay aynı şekilde skora katkı yapacak oyuncular değil,özellikle sosanın cok fazla skorer olmayışı dezavantaj.Dolayısıyla geriye sadece sol açık kalıyor ki o mevkiideki oyuncunun senede 12-15 gol atabilen oyuncu tipi olması gerekiyor.Mesela sivasta Aatıf Chahechouhe var.son iki senede attığı gol sayısı 30.İşte bize bu özellikte skorer bir forvet arkası ya da kanat oyuncusu şart ayrıca alacağımız forvet oyuncusunun da en az 25 gol civarı atabilmesi şart.Aksi taktirde bal yapmayan arı misali iyi oyuna rağmen çok puan kaybı yaşarız.Futbolda iki özelliğin çok önemli olduğunu düşünürüm,basit oyun ve bitiricilik.Takımda basit oyun oynama potansiyeli mevcut(özellikle bu konuda Şenol hocaya çok güveniyorum)ancak bitiricilik konusunda iki transfer cok önemli.

Çevrimdışı yavvuzz

çok fazla karamsarlığa gömülmeyin . İyi transferler yapacağımıza eminim ne zamandır bu kadar isabetli transfer yaptığımızı hatırlamıyorum . İnşallah en popüleri değil en verimlisi olacak.

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 00:22:17 mert kcptl ]

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alparslan

Bu söylemler çok yanlış geçen sene en iyi forvet bizde idi peki sonuç ne oldu hüsran.

En kompakt takım her zaman kazanan taraf olur.

Remy dediğin adam kötü adam değil hatta alabileceğin en iyi adamlardan biridir.

Eğer isim isteniyorsa Mario Gomez var en az Rvp kadar kariyerlisi

Ha bir de Mitrovic var mesela ismi yok çocuğun ama neler yapıyor.

Bak dostum ben burada illa çok büyük yıldız alınsın demiyorum. Söylemeye çalıştığım şey başka. Remmy kötü oyuncudur demedim. Ama rakibime gelenin 1-2 tık altında bunu da kabul edelim. Benim demek istediğim Demba nın boşluğu dolar en fazla. Ekstra güç katmaz. Uzun vadede bu 3 forvetle götüremezsin. Bir kere paran azsa futbol aklın olacak. Biz zaten hiçbir zaman süper yıldızlar almadık ki. Ama asıl sorun o futbol aklı da yok bizde. Sen daha önceden nereye hangi oyuncu alacağını planlamış olman gerekiyordu. Porto olalım diyor herkez. Ama adamlar sattığı anda yerine birini koyuyorlar. Çünkü önceden planlıyorlar. Bizimkiler ise tombaladan çin takımı çıkacağını bile düşünmüyorlardı. Ama senin her bölgeye satılma ihtimaline karşı tüm alternatifleri hazır tutman gerekir. Planlama böyle bir şeydir. Allah korusun birde Töreyi satarlarsa işte o zaman marmara çırası gibi yanarız.

Çevrimdışı Türkay

Ersan gitse ne olacak sanki transfer yapabiliyoruz  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler