2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853466 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Madem menajerler ile iş yapacaksınız gidin Ahmet Bulut'a hiç olmaz ise kaliteli mal çakıyor. Ertan'da Tosic-Enaramo çakıyor.  :)

Manager ile niye iş yaparsın zaten menajer dediğin kavram oyuncuyla anlaşılırlen ortaya çıkmalı adamı getirip sana çakacak sa sen ayrıl o geçsin başa çaksın çakacağını
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alparslan

Daha önce Ba satılma aşamasında veryansın etmiştim. Satılması bize yarar sağlamaz iyi forvetler 10 milyondan aşağı değil demiştim. Bir çok kişi seviniyordu gitmesine. Biz çok ararız Demba'yı. Öyle 3-4 verip çok iyisini alamazsın. Büyük takımsan gerekirse basarsın parayı iyisini alırsın. Rakibimizde artık bir top class forvet var. Sen Remmy'i alsan ne yazar. Daha bir stoper bulamadın forvet nasıl alacaksın.
Ayrıca biz satan değil alan kulüp olmalıyız. Büyük takım böyle olunur. Çok iyisini alırsın adam 1 gol atar seni şampiyonlar ligine çıkarır. 2 oyuncu satarak elde edeceğin parayı sana tek gol atarak getirir. Futbolcu satışı değil başarıyla bu kulüp borçtan kurtulur. Büyük oyuncularla başarı gelir. 2.sınıf oyuncularla şampiyonluklar gelmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaşlar; fikret ormanın seçilme nedeni tam olarak rahmi koç desteğidir. koç bu desteği çekmediği sürece kimse orda oturamaz. ilk seçildiğinden söylediği 3 sene bizden başarı beklemeyin stadı yapalım, borçları azaltalım, rakiplerin bütçeleri ve gelirleriyle az çok eşit olalım demesi beni etkiledi. sonuçta sağlam bir altyapı olmadan sürekli başarı hayal

bu yüzden ben bir 3 sene daha seçilmesi taraftarıyım. eğer bu 3 senede de yine başarı gelmez ise değişiklik zamanı gelmiştir derim ve kongreye saygı duyarım.
:kop: :kop: :kop: :kop:
Fikret Ormanın Seçilme nedeni Rahmi Koç mu :kop: :kop:
Fikret Ormanın Seçilme Nedeni YD !!
Yd , Fikret Ormanı destekliyor ve Yd zamanında Yapılan uyeler Fikret Ormana oy veriyor , YD bugün Tff den istifa edip Başkanlıga adaylıgını koysa Ezici ustunlukle yeniden başkan seçilir !! Buna kimse itiraz edebilir mi ??? Edemez çünkü seçilir !!
Eeee şimdi Diyorumki , YD bugün Fikret orman ve yonetiminden desteğini çeksin , Fikret Orman ilk seçimde Başkanlıgı kaybeder NET !!! Fikret Orman yonetiminin en büyük destekçisi YD dir , Yd desteğini çekemdigi surecede Hiçbir seçimi kaybetmezzzzzzz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

thiago silva gündemdeymiş, o yüzden rhodolfodan vazgeçilmiş.  :kop: :kop:

Çevrimdışı celiker1

Rhodolfa+Dzsudsak+Belluschi+Dzeko transferleriyle ligin tartışmasız en iyi takımı oluruz.Gökhan Töre-Dzsudsak kanatları,Atiba(Veli)-Belluschi(Oğuzhan)-Sosa(Tolgay) göbeği,Dzeko ileri ucu her takıma basar👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Dzeko hariç her oyuncu çok rahat alınabilir.Remy'dende iyi dedikleri forver umarım Dzeko veya Lukalu'dur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Rhodolfodan niye vazgeçildi izahı ne ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 23:45:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo'yu vermiyorlar işin özü bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Birde para diyorsunuz altınordu üç yıl bilemedin dört yıl içinde öyle bir yapılanmaya girdi ki eğer Başkanı kanı bozulmayıp aynı yolda devam ederse 2 sene sonra lige damgasını vuracak.

Bursa altyapı yapılanması sayesinde Avrupa ya üç tane oyuncu yolladı.

Bu tecrübelerini pekiştirsinler sonu çok parlak olacak

Bu adamlar bunları bizim May kat az paramızla yaptılar

Çevrimdışı Kutay

rhodolfodan vazgeçtiklerine göre douglası alacaklar mitroglundan vazgeçtiklerine göre de kesin remy gelecek hayalim bu yönde inşallah gerçekleşir. hep üzülen olmak istemiyorum artık kaliteli oyuncularla şampiyonluk istiyorum çok şey mi istiyorum acaba bir kerede biz sevinelim
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alparslan

Rhodolfa+Dzsudsak+Belluschi+Dzeko transferleriyle ligin tartışmasız en iyi takımı oluruz.Gökhan Töre-Dzsudsak kanatları,Atiba(Veli)-Belluschi(Oğuzhan)-Sosa(Tolgay) göbeği,Dzeko ileri ucu her takıma basar👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Dzeko hariç her oyuncu çok rahat alınabilir.Remy'dende iyi dedikleri forver umarım Dzeko veya Lukalu'dur
Hala bu oyuncuların alınabileceğine inanıyormusun. Dzeko kaç para biliyormusun? 20 milyon pounddan satışta şu anda. Lukaku 35-40 milyon Euro. Hayal görmeyelim lütfen.

Çevrimdışı murat_

Yok hocam yalan söylüyormuşuz biz. Öyle diyorlar.

Eyvallah.
@atalay kardes sen burdaki bi kac kisiye bakma ben senin soylemlerine sonuna kadar guveniyorum bi kac kisi yuzunden alinma seni severek takip edenler var  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo'yu vermiyorlar işin özü bu.

Douglas? Dzsudzsak?

Hiç mi umut yok ya.. :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Futbolda menajerler ile iş yapmamak mümkün değil.

Biliyorum, oraya hiç girmeyin.

Her kulübün çalıştığı menajerlik şirketleri ve temsilcileri de olur.

Hatta öve öve bitiremediğiniz Atletico, Porto Mendes'in elinde oyuncaktır.

Arda Turan sadece tercihler ile Atletico'ya gitmemiştir.

Mesele, çalıştığın menajer cebine attığını kadarını kulübe kazandırıyor mu?

Arda, Miranda, Diego Costa, Luiz daha nicesi hepsi 3, 5 ,15 katını kazandırarak gitti.

Peki; Tosic, Enaramo, Opare vesaire bize ne kazandırır?

Çevrimdışı atalay

@atalay kardes sen burdaki bi kac kisiye bakma ben senin soylemlerine sonuna kadar guveniyorum bi kac kisi yuzunden alinma seni severek takip edenler var  :ok:

Eyvallah.

Çevrimdışı talha

Bu arada bu dev söylemlerini yapanların da gün yüzü görmemesini istiyorum adamlar çıtayı inadına yükseğe çekti ki Remy bile beğenilmez oldu

Beyefendiler iki takipçi kasacak diye alenen zarara uğratıyor camia yı

Çevrimdışı can1903

Dağlıs ne durumda yazın bi arkadaşlar bilenler..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

:kop: :kop: :kop: :kop:
Fikret Ormanın Seçilme nedeni Rahmi Koç mu :kop: :kop:
Fikret Ormanın Seçilme Nedeni YD !!
Yd , Fikret Ormanı destekliyor ve Yd zamanında Yapılan uyeler Fikret Ormana oy veriyor , YD bugün Tff den istifa edip Başkanlıga adaylıgını koysa Ezici ustunlukle yeniden başkan seçilir !! Buna kimse itiraz edebilir mi ??? Edemez çünkü seçilir !!
Eeee şimdi Diyorumki , YD bugün Fikret orman ve yonetiminden desteğini çeksin , Fikret Orman ilk seçimde Başkanlıgı kaybeder NET !!! Fikret Orman yonetiminin en büyük destekçisi YD dir , Yd desteğini çekemdigi surecede Hiçbir seçimi kaybetmezzzzzzz :bandit:

yanlış biliyorsun.
birincisi süleyman seba'nın ilk seçiminde rahmi koç destekliydi. diğer aday erdoğan demirören destekliydi. ve tabiki seba seçildi.
rahmi koç hiçbir zaman demirören'i ya da adayını desteklemez. nerden fikret ormanı destekliyor dersen yapılan yapılan sponsorluklara bak. seba dönemi ile biten koç grubu sponsorlukları birden fikret orman dönemiyle geri dönüyor (beko, rmk marine, mogaz)
ayrıca 3 büyükleri gizli yönetenler bu ülkede koçlardır. bjk rahmi koç, fener ali-mustafa koç, gs-inan kıraç.
tabi bu benim görüşüm.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Futbolda menajerler ile iş yapmamak mümkün değil.

Biliyorum, oraya hiç girmeyin.

Her kulübün çalıştığı menajerlik şirketleri ve temsilcileri de olur.

Hatta öve öve bitiremediğiniz Atletico, Porto Mendes'in elinde oyuncaktır.

Arda Turan sadece tercihler ile Atletico'ya gitmemiştir.

Mesele, çalıştığın menajer cebine attığını kadarını kulübe kazandırıyor mu?

Arda, Miranda, Diego Costa, Luiz daha nicesi hepsi 3, 5 ,15 katını kazandırarak gitti.

Peki; Tosic, Enaramo, Opare vesaire bize ne kazandırır?

Ahmet Bulut sevmesem de altıya getirdi 14 e sattı adam birde eşantiyon olarak beş milyon da ekledi o kazansın parasını

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı cım 2 günün kaldı duygularını alabilir miyim :)

Çevrimdışı Yusuf

Douglas-Cucak-Kokorin. 30 gündür bir transferi bitiremeyen yönetim krizdeki takımdan şu adamları 1.5 ay içinde alabilir mi acaba?  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 23:56:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı cım 2 günün kaldı duygularını alabilir miyim :)

Abi hiç doğru zaman değil inan bana bugün çok fazla dejenere oldum :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Hala bu oyuncuların alınabileceğine inanıyormusun. Dzeko kaç para biliyormusun? 20 milyon pounddan satışta şu anda. Lukaku 35-40 milyon Euro. Hayal görmeyelim lütfen.
illah onların olmasıda gerekmiyor.15-20 gol bulacak oyuncu olsun yeter,isim önemli değil.Benim mevcut kadromuza göre olmazsa olmaz ismim Dzsudsak.Geçtiğimiz sene kapalı defanslara karşı sadece Töre'nin bireyselliğine kaldık.Onunda oyun içinde devamlılığı olmadığı için bir çok maçı almışlen verdik veya son dakikalarda baskı yemek zorunda kaldık,maçları koparamadık.Geçtiğimiz seneki Töre performansıyla-Dzsudsak kanatlarına hiç bir takım dayanamaz.Töre şut çekip ceza sahası dışındandan takar mı?Takar.Dzsudsak şutekip ceza sahası dışından takar mı?Kralını takar.Bellushi ceza sahası dışından şut çekip takar mı?Takar👍🏻👍🏻👍🏻Yeterki 15-20 gol atabilecek forvet bulunsun.İsim önemli değil.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Douglas-Cucak-Kokorin. 30 gündür bir transferi bitiremeyen yönetim krizdeki takımdan şu adamları 1.5 ay içinde alabilir mi acaba?  :alala:

Boşta adam olsun bizimkiler on güne yine getiremez :)

Çevrimdışı Alparslan

Bu arada bu dev söylemlerini yapanların da gün yüzü görmemesini istiyorum adamlar çıtayı inadına yükseğe çekti ki Remy bile beğenilmez oldu

Beyefendiler iki takipçi kasacak diye alenen zarara uğratıyor camia yı
Beğenilmez tabiki. Rakibimiz RVP yi almışken Remmy'i kim beğenir. Bu gayet doğal değil mi. Küçük çocukların en son tercihi olursun bu sayede. Taraftar sayın uzun vadede iyice düşer. Ayrıca unutma sen Remmy'i aldığında Demba'nın yerini dolduruyor olacaksın sadece. Ekstra olarak güçlenmeyeceksin. Senin Demba yanına alman gerekirdi daha güçlü oldum demek için. Uzun bir sezonda Pektemek Tosun'lamı götüreceksin forvet hattını.