2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854523 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

"Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
00.23..
Gelişmeleri konuşalım.."

A....
Badem de olmasa transfer dönemi çekilmez :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

00.23..
Gelişmeleri konuşalım.."

A....

İnandırıcı olsun diye mi küsüratlı söylüyorsun arkadaş anlamadm ki ben seni.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 23:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
00.23..
Gelişmeleri konuşalım.."

A....

Ha bir bu eksikti zaten ortalık karışık :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Sabahtan beri ne kadar çok yazılmış çizilmiş. :D

Savunanlar artık neyi savunur farkında değil.

Fikret Orman ın ilk geldiği zaman ağzından çıkan ilk kelime neydi futbolu profosyonel lere bırakacağız şimdi geçen zaman bu profosyonel kendisi mi oldu yoksa Ertan mı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Macar olaydı iyiydi bütün moralim bozuldu olmuyor diyince  :bawling:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı pascal26

Aynen öyle.

Konu transfer ise ihtiyaç bellidir.

Oyuncu kumaşından anlayan bir göz gerekir.

Bunun yanına bilimsel verileri koyarsın.

Biraz "Moneyball" gibi.

Gökhan Keskin meselesine katılıyorum.

Her şeyi geçtim Gökhan Hoca daha önce hangi oyuncuları keşfetmiş ki stajına Beşiktaş'tan başlıyor.
Atalay arkadaşım bu kulüp 336 kez formasını giymiş ve ihtiyaç olan mevkide oynamış bi sporcusunun gözüne güvenmeyecek de neye güvenecek? Önder Özen'i de gördük ntv de bayılırdı genç futbolcu edebiyatına gitti Danyi getirdi, olanları gördük.
Bu transferde keşfedilecek bi genç yetenek yok. Futbolcunun birkaç sene sonraki olası gelişimine ilişkin veriler gözlenmiyor.
Defans bloğuna yeni girecek bir belki iki oyuncunun takımdaki diğer oyuncularla uyumunun nasıl olacağı süper ligin kendine özel şartlarında
iş yapıp yapmayacağı vs gözleniyor. Yanından uzayan forvete verdiği refleksi o anda herkes gözler ama 10 saniye önce o pozisyonla ilgili bir hissi var mı mesafelerini doğru ayarlıyor mu yoksa uyuyo mu bunu herkes anlayamayabilir gibi...

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bir şey sanırım gözden kaçıyor. bizim transfer yasağı dediğimiz şey sadece bu sezon için değil tam 4 sezon için geçerli. 4 sezon boyunca transfer gelir-giderlerin pozitif olmak zorundayız. ayrıca bu sene için 20m € gelecek sezon için 10m € başabaş açığı vermeyi taahhüt ettik.

o yüzden sadece bu sezonu değil önümüzdeki 4 sezonu da planlamak zorundayız. tabiki önümüzdeki sezonlarda ve bu sezon da sözleşmesi bitmiş oyunculara yönelebiliriz fakat o zaman rakibimizin ne kadar çok olacağı malumunuz.

bu yüzden sırf bir rakibimiz yıldız adamlaraa paralar saçıyor diye biz de saçamayız. özellikle de oyuncu satışını yıllara yaymalıyız ki gelecek sezonlarda da transfer bütçemiz olsun.

gelecek sezondan itibaren stadın açılması ve vodafonedan gelmeye başlayacak olan stad isim hakkı paraları ile birlikte bütçemiz artacak fakat bu transfer bütçesi malesef yaratmayacak. sadece bonservissiz oyunculara verebileceğimiz imza paralarında ve bütün transferlerdeki yıllık ücretlerde arttırıma neden olacak.

bu yüzden yıldız transfer istekleri, verin parası neyse alın artık istekleri bana pek mantıklı gelmiyor. tabi ki taraftar olarak transfer görmek isteriz fakat şartları da göz önünde tutmak lazım.

sadece taraftarın gazını almak için yapılacak bir iki transfer bize avrupa yasağı olarak dönebilir (hiç de küçük ihtimal değil). bu yüzden sabır etmekten eldeki transfer bütçesi ile maksimum eksiği kapatmaya çalışmaktan başka bir şeçeneğimiz olduğunu sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 23:10:31 bleartomcat ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Atalay arkadaşım bu kulüp 336 kez formasını giymiş ve ihtiyaç olan mevkide oynamış bi sporcusunun gözüne güvenmeyecek de neye güvenecek? Önder Özen'i de gördük ntv de bayılırdı genç futbolcu edebiyatına gitti Danyi getirdi, olanları gördük.
Bu transferde keşfedilecek bi genç yetenek yok. Futbolcunun birkaç sene sonraki olası gelişimine ilişkin veriler gözlenmiyor.
Defans bloğuna yeni girecek bir belki iki oyuncunun takımdaki diğer oyuncularla uyumunun nasıl olacağı süper ligin kendine özel şartlarında
iş yapıp yapmayacağı vs gözleniyor. Yanından uzayan forvete verdiği refleksi o anda herkes gözler ama 10 saniye önce o pozisyonla ilgili bir hissi var mı mesafelerini doğru ayarlıyor mu yoksa uyuyo mu bunu herkes anlayamayabilir gibi...

Eyvallah!

No comment.

Çevrimdışı Fatih Berker

Badem yine bildiğimiz şeyleri söyleyecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Macarın günün outu olması herkesi üzdü üstüne o bölge Remy i nasıl düşünürüz anlaöak da güçlük çekiyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ha bir bu eksikti zaten ortalık karışık :D

Minnoş diyince kızıyor bide :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bir şey sanırım gözden kaçıyor. bizim transfer yasağı dediğimiz şey sadece bu sezon için değil tam 4 sezon için geçerli. 4 sezon boyunca transfer gelir-giderlerin pozitif olmak zorundayız. ayrıca bu sene için 20m € gelecek sezon için 10m € başabaş genel bütçe açığı vermeyi taahhüt ettik.

o yüzden sadece bu sezonu değil önümüzdeki 4 sezonu da planlamak zorundayız. tabiki önümüzdeki sezonlarda ve bu sezon da sözleşmesi bitmiş oyunculara yönelebiliriz fakat o zaman rakibimizin ne kadar çok olacağı malumunuz.

bu yüzden sırf bir rakibimiz yıldız adamlaraa paralar saçıyor diye biz de saçamayız. özellikle de oyuncu satışını yıllara yaymalıyız ki gelecek sezonlarda da transfer bütçemiz olsun.

gelecek sezondan itibaren stadın açılması ve vodafonedan gelmeye başlayacak olan stad isim hakkı paraları ile birlikte bütçemiz artacak fakat bu transfer bütçesi malesef yaratmayacak. sadece bonservissiz oyunculara verebileceğimiz imza paralarında ve bütün transferlerdeki yıllık ücretlerde arttırıma neden olacak.

bu yüzden yıldız transfer istekleri, verin parası neyse alın artık istekleri bana pek mantıklı gelmiyor. tabi ki taraftar olarak transfer görmek isteriz fakat şartları da göz önünde tutmak lazım.

sadece taraftarın gazını almak için yapılacak bir iki transfer bize avrupa yasağı olarak dönebilir (hiç de küçük ihtimal değil). bu yüzden sabır etmekten eldeki transfer bütçesi ile maksimum eksiği kapatmaya çalışmaktan başka bir şeçeneğimiz olduğunu sanmıyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Algıyı nasıl değiştirirsin.

Ospinayı kaleye koyarsın, Savunmaya Skrtel gibi bir isim getirirsin, orta sahaya veloso + kalite birini alırsın, sola Balazs yada lens i getirirsin, ileriye de Dzekoyu koyarsın öyle söyletirsin herkese şampiyonluk türkülerini.

ama sen ne yapacaksın?

kaleci yok, Savunmaya c sınıf stoper, ön libero veliye bağlı! Sol kanat muamma, forvette en önemli seçenek chelsea 3.forveti remy

E kusura bakmayın, algı operasyonunu yapan ne benim, ne taraftar. Algıyı yaratan kuluplerdir.

Çevrimdışı Ersoy

Macarın günün outu olması herkesi üzdü üstüne o bölge Remy i nasıl düşünürüz anlaöak da güçlük çekiyorum

Başta fikstür şoku yaşadık.Sonra RvP sonrasında Macar'ın out olması umutları yıktı geçti.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Sinirden başım tuttu yav hergün kriz geçiriyorum sizde de oluyor mu?  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başta fikstür şoku yaşadık.Sonra RvP sonrasında Macar'ın out olması umutları yıktı geçti.
Rvp gıram üzmedi beni kendimi alıitırmıştım Ama o fikstür üstü bizim macar gidince hayattan tad almaz oldum. Daha da kendime tam gelemedim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı pascal26

Eyvallah!

No comment.

Size muhalefet olmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın. Seni de @Çağrı yı da başka pekçok arkadaşı da keyifle takip ediyorum. Sadece katkı vermek istedim. Yoksa plansızlık konusunda pekçok fikrinize kısmen de olsa katılıyorum.
Selamlar..

Çevrimdışı Tolga

Sinirden başım tuttu yav hergün kriz geçiriyorum sizde de oluyor mu?  :D
Gençsin zamanla alışırsın :evillol:

Çevrimdışı talha

Millet sanırım inadına konuyu oraya çekiyor sıkıntı yıldız değil sıkıntı plansızlık

Para değil sıkıntı Sevilla seninle aynı paraları harcayarak UEFA kupasını aldı

Çevrimiçi Necmi

bişey dicem.. Ben aylardır bu forumu takip ediyorum bi süre ziyaretçi bi süredir de üye olarak burdayım.. Yunus Emre her zaman bu forumdaydı ve bu forumun demirbaşlarından,nedense son zamanlarda adam ne dese @Necmi abiden ondan bundan ayar yiyor. Burası forum burayı sevimli yapan da farklı Türden insanlar olmasına rağmen saygılı olmamızdır. Forum burası ya madem bu kadar katı ve işinize gelmeyen yazılara tahammülsünüz açmasaydınız.
burası forum değil burası Beşiktaş forumu o farkı anlayamayan herkes burda uyarılır. @GökhanG
işimize gelmeyen derken ne yapalım renklilerin oyuncularınımı yalayalım elbetteki katı olacağız bunda anlaşılmayacak
ne var burda renkli muhabbeti yapmayın diyoruz yaparsanızda katı bir şekilde uyarılırsınız. Beşiktaş taraftarının forza dışında doğru dürüst forumu
olmamışki forzayada üyelik sıkıntılı Beşiktaşlılar genel forumlarda dolaşa dolaşa Beşiktaşforumunda nasıl davranmaları gerektiğini unutmuşlar
yada öğrenememişler. Ne zamanki nerde olduklarının farkında olurlar o zaman katı tutumumuzu bırakırız.
daha neden uyarıldığını anlamadan konuşuyorsun ne yani renkli muhabbetinin işimemi gelmesi lazım
neden gelsin ki elbetteki işime gelmiyor ve uyarıyorum her halde herkesi değilde sürekli bir kişiyi uyarma ihtiyacı
duyuyorsak bir nedeni vardır zaten çoğunlukla bunu kendiside kabul ediyor. sen sıkma canını gerektiğinde uyarırım ama maçtada omuz omuza
seyrederiz.

Çevrimdışı asi_kartal

Elinde kaleci yok defans yok ortasaha geri 2 li vasat ustu sol kanat vasat ustu forvetin yok basari beklemek ahmakliktir..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı atalay

Size muhalefet olmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın. Seni de @Çağrı yı da başka pekçok arkadaşı da keyifle takip ediyorum. Sadece katkı vermek istedim. Yoksa plansızlık konusunda pekçok fikrinize kısmen de olsa katılıyorum.
Selamlar..

Yok ne muhalefeti.

Çok kez forma giymek; oyuncu kumaşından anlamak için yetmez.

Bugün Beşiktaş'ın birçok efsanesi var; ne Avrupa futbolunu bilir ne de futbolun iç dinamiklerini.

Gökhan Hoca dönemin ötesinde bir stoper. Bu hep söylenir. Ama bu pozisyon için yeterli midir?

Yada neden mevcut ekip var iken (ki yetersiz) görev alır?

Soru bu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

BJK fb gs

hepsinin borcu 900 milyon tl ile 1.2 milyar tl arasında değişiyor.

Bunun anlamı şudur.

son 25 senede 3 kere şampiyon olup rakiplerin 21 kere aralarında bunu paylaşmışsa, sorun var demektir. kimse parasızlık falandı filandı demesin, rakamlar yalan söylemiyor.

Çevrimdışı talha

Yok ne muhalefeti.

Çok kez forma giymek; oyuncu kumaşından anlamak için yetmez.

Bugün Beşiktaş'ın birçok efsanesi var; ne Avrupa futbolunu bilir ne de futbolun iç dinamiklerini.

Gökhan Hoca dönemin ötesinde bir stoper. Bu hep söylenir. Ama bu pozisyon için yeterli midir?

Yada neden mevcut ekip var iken (ki yetersiz) görev alır?

Soru bu.

Fikret Orman ile Ertan izleyeceğine boşver Gökhan hoca izlesin :D