2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856929 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Çin kulübü Shandong Luneng yöneticileri Ersan Gülüm için İstanbul'a geldi.(3Puan)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağatay

Futboldan anlamak ayrı bir olgu avrupa veya dünya futbolunu takip etmek ayrı bir olgu. Her futbolculuk yapmış teknik direktörlük yapmış adam scout olabilir diye bir olgu yok. Ayrıca arkadaşların burada takıldığı nokta bir kulübün şef gözlemcisi dururken dışardan getirilen birisinin kulüp adına gözlemcilik yaparak oyuncu izleyip karar vermesidir.
Senin dediğin gibi hareket edeceksek dünyadaki tüm futbol forumlarını kapatalım insanlar hiç yorum yapmasınlar hiçbirimiz profesyonel futbol oynamadık çünkü eleştirmeye hakkımız yok.

Mourinho ornegi her seyi ozetler aslinda
tercumanliktan da gelinebilir bir yerlere
ama
futbol kariyeri basarilarla dolu birisi kariyerini noktaladiktan sonra sektor icinde kaybolabilir de
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Giray Burak

Kardeşim bu açıkladığı transfer bütçesi mi? ayrıca bundan sonra zarar etme lüksümüz yok çünkü ceza kapıda. kimse transfer yapmayacağız demiyor, renklilerin aldıklarına bakarak gaza gelip dozu kaçırıyoruz benim anlatmak istediğim bu
Abi ,3 yıldır fedayı gördük ,3.lükleri gördük .bu 3 yıl içinde birkez olsun ben bu yönetimi eleştirmedim.
3yıl süre istedi ,bu yönetim taraftardan .bitti 3 yıllık avans.profesyonelleşmede verdıkleri hiçbir sözü tutmadılar.suçu hep ona buna attılar.eyvallah dedik.Ama olmuyor artık.
Abi ben o açıkladığı transfer bütçesimi dedim.o açıkladığı bütçeye ek olan 20 milyon euro yu diyorum ben .
20 m.euro harcama hakkı var.bu 20m euro ile akılcı transferler sonucunda takımın açıklarının büyük kısmı kapanır.Ama bunu yapabilecek bir futbol aklı yok .sportif olarak başarısız bu yönetim .bu gün gibi açık .
şundan da eminim bu kafa ile gidilirse ,vodafone arenanın açılması hayırlarına olmayacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:43:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu futbolun gerçeği, Van Gaal'in transferlerine bakın.Noldu tutmadı ,tutmaz tutmayabilir gayet normal.

Bilemiyorum nasıl bir çalışma mekanikleri var belki Fikret Demirer ile birlikte böyle bir karar aldılar? Fazladan bir kişinin izlemesinden zarar gelmez diye düşünüyorum.Tabi belki de senin dediğin gibi çarpık bir işleyiş ve yanlış onu da bilmiyorum?

İşte ben de bilmiyorum o yüzden soruyorum.

Buradan asıl anlaşılması gereken normalde böyle bir şeyi kimse kabul etmez bu benim işim der ama öyle bir şey de olmadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Doğru söze ne denir
tebrik..
anlından öpüyorum @Onur Can kardeşimin. Allah bol bol O'nun gibi taraftarlar nasip etsin
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Bunu diyorum ya.

Diego Armando Maradona.

Gelmiş geçmiş en büyük yıldız gözümde. Ama oyuncudan anlamıyor anlamıyor ki çalışamıyor işte.

Oynamak ile mi oluyor bu iş ya da kariyerle mi.

Onu geçtim zaten Türkiye'de eski futbolcuysan yorumcu ya da antrenörlük cepte. Böyle saçmalık mı olur.

3 cümle kuramayan adamlar yorumcu oluyor ondan bile keyif alamıyorsun
. Bu durumda onu bile eleştiremeyiz.

Kaldı ki eleştirme sebebim nereden çıktıydı ne kadar anlıyor değildi.

Aynen öyle.

Konu transfer ise ihtiyaç bellidir.

Oyuncu kumaşından anlayan bir göz gerekir.

Bunun yanına bilimsel verileri koyarsın.

Biraz "Moneyball" gibi.

Gökhan Keskin meselesine katılıyorum.

Her şeyi geçtim Gökhan Hoca daha önce hangi oyuncuları keşfetmiş ki stajına Beşiktaş'tan başlıyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Mücadelen takdire şayan da olsa,bence boşa kürek çekiyorsun @Çağrı

"Bağlılık, düşünmemek demektir, düşünmeye gerek duymamak demektir. Bağlılık bilinçsizliktir." George Orwell,1984

Çevrimdışı Ayberk

Neyi uğraşıyorlar? 4 milyonu nakit vermeyi kabul ettikleri adam sevillaya gitti. Macar içinde 4.5 isteniyor dendi hadi onu verme 3.5 ver. Ver çünkü yine kanser olacaksın maçlarda. Ama ne oluyor 6 ayı kaldı o kadar verilmez diye vazgeçiyorlar. Peki o fiyata daha iyisi var mı? Yok. Zaten o oyuncuya 2-3 yıl sözleşmesi olsa 10 milyondan kapı açacaklar.

Burda ne dzeko istedik ne rvp. 20 milyon paran var bunu doğru kullan dedik. Benim için gider remy, dzsudzsak, rhodolfo, 2. alır eksiğini kapatırsın. Sonra kaledir orta sahadır transfer yaparsan bunlar takviyedir. Şu an görünen, elde olan 0 (sıfır).

Burası futbol kulübü ve var olmak için başarıya muhtaç. O halde 112 yıllık kulübün sportif anlamda en başarısız yönetimlerinden birini ben bu kulübe yakıştıramıyorum.

Para yok diye bir bahaneleri yok. Diğeri rvp hariç 26 milyon bonservis vermiş sende de 20+ milyon var. Onlar 7 ye 8 e almış bizim görmek istediğimiz oyuncuların çoğu 3-4 bandında. Yani bu parayla adam gibi takım kurulamaması imkansıza yakın. Burdaki insanların bunu isterken yıldız peşindeki başkanı bir kez olsun eleştirememek çok vahim bir durum.
daha objektif yorum yaptığın zaman tartışabiliriz belki

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu ben mi farklı yayını izliyorum burdaki bazı kişiler mi? Adamlar Şenol Güneşin imza töreninde S.D ile ilgili sorulan soruyu birbirlerine atarak geçiştirdi. Çünkü istemiyorlar. Çok mu zor onu anlamıyorum yani futbolu tamamen kendine bağlamak daha kolay geliyor insanlara. Oyuncuyla kulübüyle profesyonel ilgilenip mali konuları kendileri hallederlerse, imza törenlerinde boy gösteremezlerse ne olacak biri açıklasın. Bu kadar mı önemli kameralara poz vermek? Egonu kulübün menfaatlerinin üzerinde tutmak?

Çevrimdışı atalay

"Bağlılık, düşünmemek demektir, düşünmeye gerek duymamak demektir. Bağlılık bilinçsizliktir." George Orwell,1984

Güzel kitap.  :eyes

Aynı zamanda "Cehalet, mutluluktur."
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 22:50:02 atalay ]

Çevrimdışı safa burak

Biz gecen sene belki daha kotu kadroyla(sosa yoktu) arsenali geçeceğimize inaniyorduk. Simdi fb arsenalden daha mi iyi kadro kurdu herkes sampiyon fener biz ucuncu bile olamayiz demeye baslamis.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel kitap.  :eyes

Aynı zamanda "Cehalet, mutluluktur."

"Ignorance is bliss" :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

daha objektif yorum yaptığın zaman tartışabiliriz belki

Evet muhalif olunca subjektif yönetim tarafında olunca objektif oluyorduk. Hadi ya!

1 saat önceki mesajlarınızda milletin Beşiktaşlılığına karar vermeye kalktınız orda yazmadım şimdi yazıyorum peki bu size mi kaldı? Biz burda eleştirilerimizi Beşiktaş adına kimsenin adamı olmadan yapıyoruz. Doğruları göremeyecek kadar vahim durumlara düşmedik çok şükür.

Kendi istediğini yazıp aksi düşüncelere katlanamayan biriyle tartışmayı bende düşünmemeliydim. Hata etmişim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Beşiktaşlı insanları çok seviyorum. Gerçekten hepsi içten oluyor genelde.

Tek isteğim var 4 sene sonra biz neden eleştirmedik, sorgulamadık bu nasıl izin verdik bunu biz destekledik diyip pişmanlık duymayacakları bir dönem yaşayalım.

Yöneticileri her kurduğu yönetimde istifa etmiş, sportif direktör gelmiş futbol şubesine dönmüş o kalkmış hocaya bırakılmış, scout başı gitmiş Gökhan hoca gelmiş.

Kurumsallık gerçekten çok güzelmiş.

Gerçekten kurumsal futbol takımı görmek için buyrun.

http://www.transfermarkt.com.tr/udinese-calcio/alletransfers/verein/410
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:53:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz gecen sene belki daha kotu kadroyla(sosa yoktu) arsenali geçeceğimize inaniyorduk. Simdi fb arsenalden daha mi iyi kadro kurdu herkes sampiyon fener biz ucuncu bile olamayiz demeye baslamis.

Fener istediği kadroyu kursun kardeşim. Hiç önemli değil.

Biz takımımızı doğru kuralım sen ve jenerasyonun çok şampiyonluk görürsün umarım.

3 haftada belli olacak her şey.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tunçdündar

şu güne kadar yönetimin en iyi yaptığı şey stad projesi oldu bence ama görüyoruz ki bu yönetim iş bitiricilik yönünden sınıfta kaldı. daha önce finansal fair play, kısıtlama diyorlardı eyvallah ama şimdi elinde kullanabileceğin 20 milyona yakın para var ve sen hala çingene pazarlığı yapıyorsun. başkan serdar adalı olmuş olsaydı şu anda son transferleri konuşuyor olacaktık. 150 bin için ospina'dan vazgeçen bir yönetimimiz var zaten bizim. 

Çevrimdışı atalay

"Ignorance is bliss" :D

Matrix mi; prerequisites of fanatism mi?

Çevrimdışı halvetifarazi

Neyi uğraşıyorlar? 4 milyonu nakit vermeyi kabul ettikleri adam sevillaya gitti. Macar içinde 4.5 isteniyor dendi hadi onu verme 3.5 ver. Ver çünkü yine kanser olacaksın maçlarda. Ama ne oluyor 6 ayı kaldı o kadar verilmez diye vazgeçiyorlar. Peki o fiyata daha iyisi var mı? Yok. Zaten o oyuncuya 2-3 yıl sözleşmesi olsa 10 milyondan kapı açacaklar.

Burda ne dzeko istedik ne rvp. 20 milyon paran var bunu doğru kullan dedik. Benim için gider remy, dzsudzsak, rhodolfo, 2. alır eksiğini kapatırsın. Sonra kaledir orta sahadır transfer yaparsan bunlar takviyedir. Şu an görünen, elde olan 0 (sıfır).

Burası futbol kulübü ve var olmak için başarıya muhtaç. O halde 112 yıllık kulübün sportif anlamda en başarısız yönetimlerinden birini ben bu kulübe yakıştıramıyorum.

Para yok diye bir bahaneleri yok. Diğeri rvp hariç 26 milyon bonservis vermiş sende de 20+ milyon var. Onlar 7 ye 8 e almış bizim görmek istediğimiz oyuncuların çoğu 3-4 bandında. Yani bu parayla adam gibi takım kurulamaması imkansıza yakın. Burdaki insanların bunu isterken yıldız peşindeki başkanı bir kez olsun eleştirememek çok vahim bir durum.
imzamı atarım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:55:58
  • Beşiktaş / Bodrum
şu güne kadar yönetimin en iyi yaptığı şey stad projesi oldu bence ama görüyoruz ki bu yönetim iş bitiricilik yönünden sınıfta kaldı. daha önce finansal fair play, kısıtlama diyorlardı eyvallah ama şimdi elinde kullanabileceğin 20 milyona yakın para var ve sen hala çingene pazarlığı yapıyorsun. başkan serdar adalı olmuş olsaydı şu anda son transferleri konuşuyor olacaktık. 150 bin için ospina'dan vazgeçen bir yönetimimiz var zaten bizim. 

Şunu koymasaydın güzel bir eleştiri olabilirdi.

Menajere 20 milyon verirsen sen de transferleri 3. günde bitirirsin.

Olayın içinde kalalım böyle şeyler dağıtıyor ve bölüyor taraftarı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Evet muhalif olunca subjektif yönetim tarafında olunca objektif oluyorduk. Hadi ya!

1 saat önceki mesajlarınızda milletin Beşiktaşlılığına karar vermeye kalktınız orda yazmadım şimdi yazıyorum peki bu size mi kaldı? Biz burda eleştirilerimizi Beşiktaş adına kimsenin adamı olmadan yapıyoruz. Doğruları göremeyecek kadar vahim durumlara düşmedik çok şükür.

Kendi istediğini yazıp aksi düşüncelere katlanamayan biriyle tartışmayı bende düşünmemeliydim. Hata etmişim.
Muhalif anlayışın da olmayan bir şeyi anlaman gibi demek ki. Ben öyle bir şeyden bahsetmedim. işte böyle anlamadan, bilmeden itham edebiliyorsunuz, yönetim ya da bir başkası fark etmiyor. neyse kolay gelsin size , bol yermeler

Çevrimdışı forzatunga

Arkadaşlar bilgi,beceri ve eğitiminizi somutlaştırarak ortaya bir ürün çıkarmadıktan sonra istediğiniz kadar iddalı olun istediğiniz kadar ben biliyorum deyin bir anlamı yok.
Belki de hakikaten içinizde bir cevher var.Ancak ortaya bişeyler koymak lazım 50-60 defa milli olmuş insanlarla kendinizi kıyaslarken
-Merhaba ben futboldan çok iyi anlıyorum
-Naptın?
-Forumda 10.000 postum var.

Evet her futbolcu bence de iyi hoca olamaz yanlışlar yapabilir ok de  eski futbolcular bu gaflete düşebiliyorken senin düşmeyeceğinin garantisi ne?

Sakın yanlış anlamayın.Belki de çok başarılı olacaksınız ilerde ancak şu anki durumda G.Keskin kim yavvv diyecek bir durum yok ortada.

Çevrimdışı hanzadeoglu

Arkadaşlar hala sağlam bir duyum yok mu

Çevrimdışı dlcs

Internette transfer beklenen hemen hemen her sezonu gordum. Bu donemlerın hemen hemen hepsınde gucsuz bır kadro ıle sezona gırdıgımız yuksek sesle soylendı. Onlara da bırılerı durun daha sezon baslamadı cevabını her zaman verdı ve bız her zaman basarısız olduk.

Futbol basıt bır oyun. Burada atomu parcalıyormus gıbı ırdelemeyın bunu. Komık olursunuz sadece.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Matrix mi; prerequisites of fanatism mi?

Cem Yılmaz.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
00.23..
Gelişmeleri konuşalım.."

A....