Burada 17 yaşında bir kardeşim çok güzel bir yazı yazmış ve hoca ile takıma olan güvenini belirtmiş. Benim çok hoşuma gitti ama forumun negatifleri

genç kardeşimin moralini bozmaya yeltendiler. Bir çoğunun altında ( Özünde ) aşağılayıcılık vardı. Beşiktaş'lı Beşiktaş'lının kardeşidir önce bunu bilelim. Tamam eleştirebilirsin ama bu şekilde değil. Başkan'a amiyane tabirle ne kadar çok çakmak isteyen varmış. Stadımızı bir zat engellemek istedi bunu hepimiz biliyoruz. Sonra Başkan çıktı o zat olmasa bu stad başlamazdı dedi. Başkan bunu kendi fabrikaları kapanmasın diye demedi , tüm Beşiktaş camiası için alttan aldı. Bu zor şartlar altında transfer yapmaya çalışıyor. Bu transferler ama iyi çıkar ama kötü. Burada bir şey bilmeden Başkan'ı suçlayamazsınız. He illa birini suçlayacaksanız Yıldırım Demirören'i suçlayın. Geçen sezon renklilere yapılan kıyaklar yapılmasa ve bize adil davranılsaydı şampiyonmuyduk evet kesinlikle şampiyonduk. ŞL geliri rahatlığı ile istediğimize yakın transfer yapabilecektik. Gs saraya çıktı ne olduysa Avrupa'da, ligimizde 4 er 4 er yiyen takım şampiyon oldu. Kimse bana derbilerde yoktuk falan demesin. melo terbiyesizinin emre edepsizinin öz güveni bizimkilerde yoktu ve olamazdı da. YD nin babasının zat tarafından nasıl ağlatıldığını hepimiz biliyoruz. Peki Başkan'ımıza küfreden İBB yetkilisini biliyormuyuz evet biliyoruz.
Bu zatun etkilerini bilmeyen yok. Peki geçen sezon şampiyon olsaydık ne olacaktı. El cevap STADINDA OYNAMADAN GÖÇEBE BİR ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLAN BEŞİKTAŞ BAŞKANI RESMEN EFSANE OLACAKTI. YD nin işine gelmedi şüphesiz.
Bu yazdıklarımda doğruluk payı bulmuyorsanız sizin sorununuz, renklilerin goygoyuna kapılmışsınız diyeceğim. Son haftalara kadar her iki renkliden çok kişi bana Beşiktaş'ın şampiyonluğu hakettiğini söyledi . Bir çoğunuz duymadı mı bunu renklilerden.
Beşiktaş başkanı olan kişi yetersizdir hata yapar anlarım ama sen TFF başkanı olarak kasıtlı isen Beşiktaş'ımın tırnağı olamazsın ve hainsindir. Lütfen kimse bunu tartışmasın YD Beşiktaş'ımın hainidir. Fikret Orman destekledi derseniz diğer tarafta koyu gs li ulusoy vardı. Bu sene herkesin tahmin ettiği üzere fb ye yüklenecekler. Bakın yapılan haksızlıkları hepimiz göreceğiz. Renklilerden 3 yıldız sayın dersem yeni gelmiş nani, rvp, podolski falandır. Bizim yıldızlarımız Töre, Sosa, Tolgay ve Şenol Hocanın parlatacağına emin olduğum yıldız adaylarımız birlikte oynamaya alıştılar. Bir kaç takviye ile onlardan iyi olacağız ben eminim buna.
Sonuç : Lütfen ümidi olana alay eder gibi yaklaşmayın. Son sözünüzü yani Beşiktaş'ımızı her durumda destekleyeceğinizi ilk başta söyleyin ve sonra eksikliklerimizi belirtin , keşke olsaydı deyin ama olmazsa da kimseyi suçlamayın. Suçlanacak kişiyi yazdım

( Bir de affınıza sığınarak bir ricam olacak. Sert bir şeyler yazsanız bile yazınıza koyacağınız bir gülücük ikonu yanlış anlaşılmamanıza sebebiyet verecektir düşüncesindeyim . Bunu eksik etmeyin )