2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854861 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Açin ali eceyi izleyin en iyisi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:46:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 kişi daha varmış, 300 er küsür oy almışlar. atlamışım onu

Evet 2 kişi daha vardı. Sonraki seçimde de 1600 civarı oy alan bir rakibi daha vardı, hep de olacaktır, hep de olmalıdır.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

abi tek aday olarak girmedi 2 aday daha vardı yaparlardı yapamazlardı orası belirsiz ama vardı yoktu değil. Evet o durumda altına girdi helal olsun stadı yaptı gene helal olsun. Allah razı olsun şu stat tek başına büyük iş hangi kulüp kendi yapıyor. Ama biz inşaat şirketi ya da GYO değiliz. Gene şampiyon olacağız vs yerine para yok ama basket salonu yapıcaz diyor. İlk seçimde neydi vaadi profesyonelleşeceğiz. Üzerine ÖÖ geldi 1 sene dayandı gitti adam. Şimdi gene demirören döneminden ne farkı var bu yapılanmanın o da her sene yapılanmaya giderek borcu 33lerden aldı 600lere dayadı. Böyle giderse kurtuluşumuz değil bu yönetim vizyon vs yi geçtim. Profesyonelleşme nerede diye sormak benim hakkım. Taraftarın verdiği parayı iş bilmeyen adamlar harcıyor bu yapıyla yarışamayız. Karşında senden daha fazla parası olan ve lobisi her türlü desteği olan bir topluluk var yarışma şansın yok böyle. İstediğin transferi yap bu kafayla olmaz. Dönen paralar az buz paralar değil işi bilmeyenin eline nasıl bırakılır bu paralar olacak iş değil.

Bakın stat konusunda bir kişi ekstra birşey söylüyor mu söylemiyor neden çünkü işi biliyorlar çok da güzel yapıyorlar. Ya burada olay şu benim programcı olarak gidip avukatlık yapmam gibi birşey yönetimin transfer yapması.
Kardeşim zaten Orman gelirken, benden ilk 3 sene başarı beklemeyin dedi. borçlarla uğraşacağını açıkladı. kendi beyanatından olduğu gibi, şu an kulübün kapısına kilit vursan bu borç uçup gitmeyecek. borçla savaşabilmek için borç aldılar, bi yandan da yeni sponsorluk anlaşmaları yapıldı, stad için de ayrıca bütçe ayrıldı yani rakamların yükselmesi normal. bırakalım düşündüklerini yapabilsinler, yerilmek yerine şansı fazlasıyla hak ediyorlar
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:54:04 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Kardeşim zaten Osman gelirken, benden ilk 3 sene başarı beklemeyin dedi. borçlarla uğraşacağını açıkladı. kendi beyanatından olduğu gibi, şu an kulübün kapısına kilit vursan bu borç uçup gitmeyecek. borçla savaşabilmek için borç aldılar, bi yandan da yeni sponsorluk anlaşmaları yapıldı, stad için de ayrıca bütçe ayrıldı yani rakamların yükselmesi normal. bırakalım düşündüklerini yapabilsinler, yerilmek yerine şansı fazlasıyla hak ediyorlar

Yıl 2015. 3 yıl doldu 3 tane 3.lük geldi.

Bu durumda seneye şampiyon bitirmezsek artık başarısız mı sayacaksınız sportif olarak?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

ben ayrıca yönetim kesinlikle gitsin modunda başkan değişsin tavrında değilim. Sadece eleştirileri de görmeliler, yanlışlarını görmeliler. Görmüyorlar hala kendi bildiklerini okuyorlar bu geriyor bizleri yani en azından benim açından bu böyle. Şuan ki durum umut vaadetmiyor. Eleştirilere bu kadar büyük tepki neden veriliyor onu da anlamıyorum. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyemeyeceksek niye konuşuyoruz.

Çevrimdışı Hamahakki

Ulan yazık ya şu forumun haline ayıp ya.Şurda fener iki adam aldı diye herkes kulübü kendini ne hallere getirmiş ya tepeden tırnağa.Bu takım yıldızlarlamı şampiyon oldu,paraylamı oldu bu mu sizin Beşiktaşlılığınız.Bütün şampiyonlukları her hücresiyle kenetlenmesiyle aldı bu Beşiktaş.Ama fener bastı paraları aldı adamları ezdiler bizi dimi,bizde her sene hocaları yıldızları alıp eziyoduk herkesi her zaman.Yok plansızmış programsızmış bilmemneymiş.Ne biliyosun ya bu kadar herkes duyum peşinde herkes bi iyi habere günlerce kapılıyo bi kötü habere günlerce sövüyo.Bu kadarmı basit çalışıyo bu kafalar anlamıyorum şu forumu.Kimisi yaptıgı yanlışı yüzsüzlüğe vuruyo,kimisi canı sıkıldıkça boş sallıyo, kimisi sırf mesaj sayısı kasıyım diye boş boş yazıyo önce bi kendimize bakalım ya şurda biri bi tarafı gösterse herkes o tarafa alıyo gazı en yaşlısından gencine.Bide şu futbolu sadece burdakiler biliyomuş gibi davranılması yokmu en bombası da o.Hiçmi sizin kadar maç izlemiyo yönetimdeki adamlar hiçmi onların çoluğu çocugu fm oynamıyo.şurda bin tane isim geçiyosa dokuzyüz tanesi net fm den görme söyleme kimileri bir oyuncu anlatıyo sanırsın günü adam 100 saat yaşıyo.bizde akşama kadar maç izliyoruz ama adını bilsekte adamın izlemeye fırsatımız olmuyo ya.Biraz açık olun net olun bu kulüp batakta ama hiçbişey bu kulübün şampiyonluguna başarısına çomak sokamaz bu kulübün bileşenleri dik durursa şayet.Bize dedemiz babamız Beşiktaşlılığı böyle öğretmedi yazık haftaya üç transfer olcak rüzgarlar tersine dönecek açık ve net.Hepimiz sabırsısız çok geç kaldılar hatalar yapıyolar halen kulübün içinde var birsürü gereksiz ama her şeyin bi işleyişi var hiçbişey istediğin şekilde olmaz tam.Herkes gerçekleri içinde bulunulan durumları bilip ona göre davranmalı.ve son olarak @atalay gibi gerçekten bilgi alıp söyleyen bişeyler duyup paylaşan herkesi buradaki herkes duymak ister eminim doğru çıkar çıkmaz o son ana kadar belli olmaz.Ama şu sosyal gibi işi artık pişkinliğe yüzsüzlüğe vuranları özellikle daha genç arkadaşların hayalleriyle oynayanları engellemek gerek..

👏  söylediklerine aynen katılıyorum

Çevrimdışı Tugay

Millet sorunu başkalarının yaptığı transferler zannediyor.Problem bizim yönetimin beceriksizliği.Şenol hoca defans oyuncusunun geç kaldığını kendisi söylüyor burada yazanlar sallamıyor.Çok bilmişlere göre yönetim tasarruf yapıyormuş.Öne sürülen bahanelere bakınca içinde bulunduğumuz durum daha net anlaşılıyor.Eskiden para yok feda derlerdi şimdi tasarruf diyorlar.Bakalım yarın ne diyecekler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:51:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta genişleterek sormak istiyorum.

Diyelim ki 3 yıl daha seçildi. Yine 2. veya 3. bitirdik.

Yani tam 7 yıl şampiyon olamadık Orman ile.

O zaman kendinizi suçlu hisseder misiniz? Biz destek verdik sonucu bu diye.

Yoksa tesisleşti, bütçeyi arttırdı gibi durumları koyarsınız önüne?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Daha şansı mı kaldı? İlk geldiklerinde para azdı nerdeyse yoktu tamam feda olsun dedik. O az olan parayı da birileri ertana yedirdi. Bu sene 20 milyon paran var artık bahanen kalmadı alacaksın eksikleri iddianı sürdüreceksin. Gidip ucuz olmasına rağmen elzem olan oyunculardan da vazgeçebiliyorlarsa şansı haketmiyorlardır.

Çevrimdışı canU

Kardeşim zaten Osman gelirken, benden ilk 3 sene başarı beklemeyin dedi. borçlarla uğraşacağını açıkladı. kendi beyanatından olduğu gibi, şu an kulübün kapısına kilit vursan bu borç uçup gitmeyecek. borçla savaşabilmek için borç aldılar, bi yandan da yeni sponsorluk anlaşmaları yapıldı, stad için de ayrıca bütçe ayrıldı yani rakamların yükselmesi normal. bırakalım düşündüklerini yapabilsinler, yerilmek yerine şansı fazlasıyla hak ediyorlar
abi ben Orman'a borç yaptı demedim onu demirören için söyledim. Sadece plansız programsız yönetilemeyecek kadar çok paradan bahsediyoruz ve düzgün yönetilmediği için de eleştirimiz var yoksa olamayabilirsin başarılı. Sen sportif direktör getirirsin altına yetkin kişileri koyarsın gene gelmez başarı ama bir planın olur bir projeksiyonun olur.

Çevrimdışı murat_

Fabiano - Şener - Ba - Kadlec - Hasan - Josef - Meireles - Stoch - Sow- Alper - Fernandao aklıma gelenleri yazdım.
peki as kadro hangisi bunlar yedek diye geciriyon ya bize merak ettim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:56:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@Deniz ve @atalay ne konuşuyorsanız aranızda özelden halledin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:00:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Türk kültüründeki biat etme olayını oldum olası anlamadım, anlayamayacağım.

Bir insan iyi şeyler yapıyorsa o insan eleştirilemez olmamalı, olamaz.

Bak sordum cevap veremiyorsunuz o zaman neden bu atar?

Biz Orman'ın yaptığı işlere kötü mü diyoruz? Stat, davalar, sponsorluklar hepsini gayet iyi yönetti.

Ama transferde futbolda ve sportif başarıda YOK. Bunu söylemem neden rahatsız ediyor? Sıra ona gelmedi ne demek arkadaşlar?

Para harcanıyor para. Geçen sene 17 harcandı. Bu sene 18 nasıl para yok nasıl sıra gelmedi?

Çıkın evet çok doğru işler yaptı ama futbolu yönetemiyor diyin ya bunun nesi zor bu kadar? Bu adam kusursuz mu? Planı yok ki 1 aydır sadece Beck'i getirebildi diyin.

Önceden anlaşamadı çünkü planlamadı diyin neyi zor bu kadar?
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 22:03:24 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Atını alan üsküdarı geçti biz hala transfer bekliyoruz.Bu arada artık sevinebiliriz şerefli 3.lük devri kapanıyor yavaştan yeni trende geçebiliriz o da şerefli 4.lük hadi hayırlı uğurlu olsun bir de ona ambargo koyalım.

Çevrimdışı Türkay

Macardan tamamen mi vazgeçtiler @Çağrı abi? Odama çekilip karanlıkta ağlıyacağım da  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:02:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Atını alan üsküdarı geçti biz hala transfer bekliyoruz.Bu arada artık sevinebiliriz şerefli 3.lük devri kapanıyor yavaştan yeni trende geçebiliriz o da şerefli 4.lük hadi hayırlı uğurlu olsun bir de ona ambargo koyalım.

Abartmayın. Abartmadan eleştirin böyle yaparsanız burası karışır.

Ne 4.lüğü kim 4. olacak? ne zaman oldu ölümüz 3. oldu işte 3 sene önce.

Senden de yaşını yazmanı rica ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:02:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Macardan tamamen mi vazgeçtiler @Çağrı abi? Odama çekilip karanlıkta ağlıyacağım da  :biggrinking:

Konuşulmuyor bile dendi bana. Tamamen Remy üzerindeymiş odak.

Bekliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Abartmayın. Abartmadan eleştirin böyle yaparsanız burası karışır.

Ne 4.lüğü kim 4. olacak? ne zaman oldu ölümüz 3. oldu işte 3 sene önce.

Senden de yaşını yazmanı rica ediyorum.
Yaşım 17 hocam 1 şampiyonluk gördüm!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:04:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Yaşım 17 hocam 1 şampiyonluk gördüm!

Tamam dostum profiline yazarsan herkes görür ona göre hitap eder.

Umarım bu 10 yılda 3 tane daha görürsün :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Konuşulmuyor bile dendi bana. Tamamen Remy üzerindeymiş odak.

Bekliyoruz.

Ne Remy'miş arkadaş ya :boxin:

Anlaşılan yönetim Fener'in transferleri etkisi altında kaldı ki Remy e odaklanılmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ayberk

Ben transferdeki planlardan bahsettim.
Nihayetinde biz futbol takımıyız ve bu oyuncularla yönetiliyor. Saha ve top var eksik olunca kaybediyorsun, devamında para da kaybediyorsun. Prestij de.
Diğer alanlarda yaptıklarını takdir ettim demin tartışmaya bile gerek görmüyorum onları o yüzden sadece transferi soruyorum size?
Yıl 2015. 3 yıl doldu 3 tane 3.lük geldi.
Bu durumda seneye şampiyon bitirmezsek artık başarısız mı sayacaksınız sportif olarak?
sportif olarak başarısızız ama sportif başarıyı elde etmek için öncelikle mali yapısı güçlü bir kulüp olmak gerekmiyor mu? bunun için gerekli altyapıyı oluşturup pahalı transferleri ona göre yapsak, şimdi elimizde olan maddi kaynakla, kulübü daha zora sokmadan idare etsek daha iyi olmaz mı? ki iyi transferler de yapılacak, henüz bir şey bitmedi. sorun, sabırlı davranmıyoruz, öfkeyle kalkıp zararla oturuyoruz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Savaş

Abartmayın arkadaşlar yok 4.lük yok 5.lik..

Formayı koysak ilk 3e girer bu ligde o kadar da değil, Beşiktaş'ın büyüklüğünü unutmayın.

Burda yapılan eleştiri sadece plansızlığa. Kamp bitecek transfer yok burda bunu eleştiriyoruz.

Mevzunun yıldızlarla olmayacağını daha önceeden birebir test ederek onayladık, unutmayın bunu. Neyin ne olacağı hiç belli olmaz.

Yeter ki daha fazla geç olmadan şu transferler yapılsın.

Eleştirimizi yapalım fakat Beşiktaş'ın büyüklüğünü unutmadan yapalım. Kulübün değerlerini zedelemeden.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 22:07:39
  • Beşiktaş / Bodrum
sportif olarak başarısızız ama sportif başarıyı elde etmek için öncelikle mali yapısı güçlü bir kulüp olmak gerekmiyor mu? bunun için gerekli altyapıyı oluşturup pahalı transferleri ona göre yapsak, şimdi elimizde olan maddi kaynakla, kulübü daha zora sokmadan idare etsek daha iyi olmaz mı? ki iyi transferler de yapılacak, henüz bir şey bitmedi. sorun, sabırlı davranmıyoruz, öfkeyle kalkıp zararla oturuyoruz

Aynen öyle maddiyat ve altyapı gerekli.

Peki elimizde para varken bunu doğru kullanamazsak maddi yapıyı kursak bile taraftara o parayı doğru kullanacağımıza dair güveni verebilir miyiz?

Sizce transferler kondisyon yüklemesi yapılan ilk kampa yetişmeli mi?

Fırsatlar, gerçekten fırsat olduğunu anlayanlar tarfından değerlendirilmeli mi?

Demin biri yazdı siz daha mı iyi biliyorsunuz maç izleyerek diye.

Aynı mantıkla gidersek Demirören zamanında da kimse itiraz etmedi onlar daha iyi bilir diye sonuç ne oldu?

Bir bakın yönetime bir tane bile futboldan gelen profesyonel var mı?

Sportif direktör de yok.Kim yönetiyor bu kulübün sportif yapılanmasını siz biliyor musunuz?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar; fikret ormanın seçilme nedeni tam olarak rahmi koç desteğidir. koç bu desteği çekmediği sürece kimse orda oturamaz. ilk seçildiğinden söylediği 3 sene bizden başarı beklemeyin stadı yapalım, borçları azaltalım, rakiplerin bütçeleri ve gelirleriyle az çok eşit olalım demesi beni etkiledi. sonuçta sağlam bir altyapı olmadan sürekli başarı hayal

bu yüzden ben bir 3 sene daha seçilmesi taraftarıyım. eğer bu 3 senede de yine başarı gelmez ise değişiklik zamanı gelmiştir derim ve kongreye saygı duyarım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Kötü yönetiliyor takım. Bunun aması yok. Geçen sene donanımda da yazıyordum kötü yönetiliyoruz diye aradan 1 sene geçmiş hala aynı tas aynı hamam. 1 gram düzelme yok.