2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859989 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Hem Nani hem Prv hemde Josef De souza hemde Kajer transferlerinde, Tarraeno ve Preiranın çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben @Çağrı
Şimdide Ramires i getiriyorlarmış...
Serdar Adalı da Böyleydi Tuttugunu koparıyordu ama yok çok para harcadı yok kulübü batırdı gibi Sözlere maruz kaldı , Oysaki Q7 ye 7 milyon Bonservis verilmiş , Simao ve Gutiye ise Bonservis verilmemişti , Almeida ya 2,5 milyon , Fernandese de 3 milyon Bonsevsis verilmişti Ama Serdal Adalı Kulübü iflas ettirdi Dendi li Aynı serdal adalı Kulübe 13 milyon $ hibe etmiş ve Hapisteyken bile geri Almamak kaydıyla yine Kulübe yardımda bulunmuştu!!!! Ama bunlar konuşulmaz tabi ....
sana mod onayı gelmesi yakındır @Yunus Emre Dökmeci
feneri övmek istiyorsan git onların forumlarında öv  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkandan yarın öbür gün şöyle bir foto bekliyorum transferler sonrası :kop:

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı forzatunga

her sene aynı muhabbetler yapılacak işte transfer abi neden bu ağlamalar sabredin bekleyin işte.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İşin kötüsüde, Şimdi bir çoğumuz bu sessizliğin ardından fırtına kopacağını, harika 3-4 transfer yapacağımıza inanmak "istiyor" Ama olmayacak böyle birşey.  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşin kötüsüde, Şimdi bir çoğumuz bu sessizliğin ardından fırtına kopacağını, harika 3-4 transfer yapacağımıza inanmak "istiyor" Ama olmayacak böyle birşey.  :)
Herkes Demba Ba transferine inanarak bunu söylüyor ama bu transferde Önder Özen'in payını unutuyor. Gelecek adamın ne kadar uyum sağlayacak bir yapıda olacağı konusunda endişelerim var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:45:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
her sene aynı muhabbetler yapılacak işte transfer abi neden bu ağlamalar sabredin bekleyin işte.

Konu gerçekten yapılacak olan transferler mi?

Yani şimdi 3 tane yıldız alsa konu kapanacak mı? Plan program kurumsallık hiçbir önemi yok mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Başkandan yarın öbür gün şöyle bir foto bekliyorum transferler sonrası :kop:

:kop: :kop: :kop:

(YAPAMADI)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ovmekle Ne alaksı var şimdi @Necmi abi ??
Burada Vizyon ve Transfer stratejisinden bahsediyorum ve analiz yapıyorum...
MoD onayına da alabilirsin , Siteden de atabilrsin istersen ama son zamanlarda gerçekten Aşırı baskıcı ve Sansurcu oldunuz...
Hepimizin ortak amacı Beşiktaş ve düşüncemi soyluyorum ve Strateji yapıyorum , Bunun için Mod onayına alacaksanız söyleyecek söz kalmamış demektir !!
Benim bildiğim Hakaret eden küfür eden ve takımı aşagılayan , Yönetimi aşagılayan Mod onayı yer veya Siteden atılır , Düşüncelerini söyleyen değil ...
Burada bu kadar insan neler söylerken , Ben kimseyi aşagılamadan hakaret etmeden duşuncemi soylerken Mod onayına alınırsam daha da bişey demem yani..
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 20:48:23 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Senelerdir umut edip inanıyoruz da yorulmaya başladık herhalde. Kessinler artık ipimizi de ya yükselelim ya da dibe çökelim.

Çevrimdışı Necmi

yok inanma sen haberler hiç öyle gelmiyor yapacağımız en iyi transfer remy
brezilyalı defans oyuncusu büyük ihtimal ben adını öğrenene kadar Beşiktaştan gider
belki bir de libero dahada bir şey beklemeyin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:47:12
  • Beşiktaş / Bodrum
:evillol: :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Allah Allah bekleyecekmişiz daha ne kadar bekleyelim. Şu durumda bu insanlar değil başka takımın taraftarı olsa ortalığı yakmış yıkmıştı. Yanan ev edebiyatımdan bıktırdılar artık sahipsiz mi sanıyorlar kulübü.

Çevrimdışı dlcs

Ramires - fenerbahçe.

Bunu biz mi istiyorduk burada öyle bir şeyler vardı sanki?

Çevrimdışı ferdi1903

bencede, isin kötüsü cok büyük hüsran yasama olasiligida var

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar orucumuzu açalım. Şekerimiz normal seviyesine gelsin. Çaylarımızı bir içip kendimize gelelim. Lütfen çok rica ediyorum böyle kötü bir hava bu foruma yakışmıyor...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı forzatunga

Yani şimdi 3 tane yıldız alsa konu kapanacak mı? Plan program kurumsallık hiçbir önemi yok mu?
[/quo

yıldız kim dedi ya?
Çağrı fb transferi bitirmese burdaki oratam farklı olurdu hiç hikaye anlatmayın.Hayvan gibi borcun varken bi o kadar para harcamak mı kurumsallık.
Her sene olduğu gibi pazarlığın dibine vuruluyor işte.Azcıcık sabır.

Çevrimdışı Orhan_

brezilyalı defans oyuncusu büyük ihtimal ben adını öğrenene kadar Beşiktaştan gider

Geçmiş olsun diyelim o zaman bu seneye de. Hatta önümüzdeki birkaç seneye de diyebiliriz. Bu koşullar bir kaç yıl daha devam edecek gibi duruyor. 

Az önce demiştim , Sol açık bile alınmayabilir diye !!
Solda Sosa ti oynatıp , 10 Numara pozisyonunda da Ozi oynar artık :bandit:

Çevrimdışı 77Quaresma

Forvet icin Holosko, Ömer, Cenk ve Pektemek var. Daha ne istiyoruz ki.

Allah'tan belamızı mı?  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Ovmekle Ne alaksı var şimdi @Necmi abi ??
Burada Vizyon ve Transfer stratejisinden bahsediyorum ve analiz yapıyorum...
MoD onayına da alabilirsin , Siteden de atabilrsin istersen ama son zamanlarda gerçekten Aşırı baskıcı ve Sansurcu oldunuz...
Hepimizin ortak amacı Beşiktaş ve düşüncemi soyluyorum ve Strateji yapıyorum , Bunun için Mod onayına alacaksanız söyleyecek kalmamış demektir !!
Benim bildiğim Hakaret eden küfür eden ve takımı aşagılayan , Yönetimi aşagılayan Mod onayı yer veya Siteden atılır , Düşüncelerini söyleyen değil ...
Burada bu kadar insan neler söylerken , Ben kimseyi aşagılamadan hakaret etmeden Mod onayına alınırsam daha da bişey demem yani..

Burası senin düşüncelerini dile getirme yerin değil sadece düşüncelerinin Beşiktaş olan kısmını dile getirebilirsin
biz buranın her şeyin konuşulacağı özgür bir platform olduğunu söylemiyoruz burası Beşiktaş forumudur ve sadece Beşiktaş konuşulur
baskımı dibine kadar yaparım sansürmü evet Beşiktaş dışındaki konulara sansür uygularım Beşiktaşın yerinde bundan daha doğal ne olabilir
o yüzden saçmalamayı kes her şeyden bahsetmek istiyorsan bir sürü ortak forum var burda her şeyden bahsedilmez @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Kadir G.

yıldız kim dedi ya?
Çağrı fb transferi bitirmese burdaki oratam farklı olurdu hiç hikaye anlatmayın.Hayvan gibi borcun varken bi o kadar para harcamak mı kurumsallık.
Her sene olduğu gibi pazarlığın dibine vuruluyor işte.Azcıcık sabır.

Para harcadı borç yaptı da ne oldu batacaklar mı? Nisanda şampiyon olup iki katını çıkarınca bu takım yine avrupa ligine gidecek hatırlatırım.

Çevrimdışı Efe

şenol güneş biz beşiktaşız rakip kim olursa olsun 3 puan alacağız beşiktaş teknik diröktörü böyle konuşacak işte  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:52:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Forvet icin Holosko, Ömer, Cenk ve Pektemek var. Daha ne istiyoruz ki.

Allah'tan belamızı mı?  :biggrinking:

Forumda çift üyelik yasaktır. @rawen54

Süresiz ban.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Mesajı bir kez daha okumanı tavsiye ediyorum @Necmi abi bu mesajda Daha çok Beşiktaşla alakalı yazdım ve bu mesajıma cevap verebilecek birisi çıkmadı henuz :tabe: :tabe: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:53:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesajı bir kez daha okumanı tavsiye ediyorum @Necmi abi bu mesajda Daha çok Beşiktaşla alakalı yazdım ve bu mesajıma cevap verebilecek birisi çıkmadı henuz :tabe: :tabe: :bandit:

@Yunus Emre Dökmeci uzatma güzel kardeşim o konuda sana ateş ederim saatlerce etmek istemiyorum zaten ortalık karışık  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli