2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861003 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle dertlendim ki akşam akşam orucu sigara ile açtım  :duman:

Çevrimdışı kralkartal

Fikstürden ve stadin durumundan da anlasilacagi uzere su saatten sonra yönetim ve senol hoca transferleri 2016-2017 yili icin yapmalilar.

Çevrimdışı Deniz

Şu forumda biri var; kendini biliyor.

Ama bir b.k bildiği yok.

Duyumcu adı altında lafı sokuyor.

Yaptığım şey duyumculuk değil lakin haber verdiğim için üstüme alıyorum.

Bilmiyor ki o "gereksiz" hangi oyuncular ile anlaşılmış bizde ona göre haber veriyoruz.

Sen bu cumleyi kime karsi yazdigini acikca yaz bakalim once ona gore cevap verilsin. 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle dertlendim ki akşam akşam orucu sigara ile açtım  :duman:
Allah kabul etsin @Samet Ç . Genç yaşta yaşlandın bu takım sayesinde  :evillol: Osvaldo Nartallo tarzı bir forvet paklar seni bu saatten sonra  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:23:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Modern yapıya geçmek zorundalar.

1 başkan + 7 yönetici olacak.

Onların altında sadece futbol ile ilgilenen 4 profesyonel yönetici olarak. Bunlar spor yöneticisi olacak inşaatçı değil.

Saha içi ,alt yapı zemin ve tesisler, transfer ve mali konular, medya ve sosyal yaşantı olarak ayrılacak.

Onların altında scout ekibi ve sağlık ekibi ve teknik ekip olacak.

Kurumsallık böyle olur. Fikret hoca ve scout ekibi diye lafa başlaynca kurumsallık olmuyor, ha olunca böyle yöneticin basın açıklmasını yapıştırıp seni rezil eder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Profesyonel diyince Aklıma direk Tarraeno geldi @Çağrı
Adam , Emenikeye 13 milyon , Topuza 8 milyon veren Fb ye , 6 milyona Naniyi , 6 milyonada RVP yi getirdi :steamed: :steamed:
Vizyon Farklı bişey tabi , Sonra yönetim VİZYONSUZ diyince yemedigimiz HAKARET kalmıyor :money:

Getirmekte önemli tabi ama yıllık ücretlerinde nasil bir vizyon izleyecekler cok merak ediyorum..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Yıldız transfer filan umrumda değil fener rvp getirdi tamam iyi oyuncu ama biz getiremez ki maddi imkanlar el vermez.

Şimdi yönetim gidip bizde yıldız getirdik diye torres veya adebayoru getirecek diye ödüm patlıyor.

Böyle bir adam getirirse gerçekten klübü kapatalım

Çevrimdışı Orhan_

Futbol her 20 yılda bir kendini yeniliyor.

20 yıl önce 1995 te 3 büyük vardı. En az imkanla sen onlar kadarını yaptığın için de en büyük sendin. Evet en büyük Beşiktaş'tı.

Şimdi futbol değişti para girdi. 20 yılda 3 şampiyonluğun var? Peki az paran olduğu için mi?

1 milyar harcamışsın 1.

Artık kimse onlar daha zengin daha kalabalığa bağlamasın olayı. Bu kulüp Seba bıraktığından beri çiftlik iş bu kadar basit.

2004'te satılan şampiyonluktan Demirören'e oradan Orman'a.

Zenginlik ve taraftar sayısının çokluğu bu konuyla direk ilgilidir. İş bilmezlik ise işin ayrı bir boyutudur. Bunları birbirinden ayırmaya başlarsak, bir gün iş bilmezlikten, bir gün parasızlıktan dert yanarız.

Transferler değil de ,derbileri Arena ' da oynayamamamız çok koydu be  :akuma: , bu nasıl iştir ya  :s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci burada renklileri övmüyoruz. Kıyaslayacaksan takımı Sheffield Wednesday ile kıyasla lütfen.
Hayırdır Abi , Ligdeki Rakibimiz Artık Shiffeld Vednesday mı ??? @Serhat Akkaya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Başkan diyor ki herşeyle ben ilgileniyorum.

Tamam da buna mecbur musun.

Yönetim kurulu niye var görev paylaşımı yapabilmek için.

Ama başkana da hak veriyorum yönetimde iş bitirici insan sayısı kısıtlı.

Hal böyle olunca tabi başkan da  her işi kendi halletmeye çalışıyor.

Mevcut yönetimle bu kulüp maalesef büyüyemez.

Başkan devam etmek istiyorsa yönetimi güçlendirmesi şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Modern yapıya geçmek zorundalar.

1 başkan + 7 yönetici olacak.

Onların altında sadece futbol ile ilgilenen 4 profesyonel yönetici olarak. Bunlar spor yöneticisi olacak inşaatçı değil.

Saha içi ,alt yapı zemin ve tesisler, transfer ve mali konular, medya ve sosyal yaşantı olarak ayrılacak.

Onların altında scout ekibi ve sağlık ekibi ve teknik ekip olacak.

Kurumsallık böyle olur. Fikret hoca ve scout ekibi diye lafa başlaynca kurumsallık olmuyor, ha olunca böyle yöneticin basın açıklmasını yapıştırıp seni rezil eder.

Bence futbol disindaki tum branslar kapatilip butun enerji futbola harcanmali. Butun personel futbol takimi icin calismali. Baskan yoneticiler malzemeciler ne varsa sadece 30 tane futbolcunun basarisi icin ugrasmali.. Hedef tek ve en iyisini yapmak olmali. Model olarakta porto, bayern, madrid, dortmund birinin misyonu secilmeli..

Çevrimdışı Efe

şu takım koysun şu renklilerede bu sene inanmayanların yüzünü kara çıkarsın ben takıma geçen sene olduğu gibi güveniyorum geçen sene biliç yüzünden şampiyonluk gitti şenol hocanın aynı hataya düşeceğini sanmıyorum sahada görüşeceğiz onlarla ve inanmayanlarla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Terreano iyi iş çıkarmadı @Yunus Emre Dökmeci elma ile armudu karıştırma şimdi zaten ortalık karışık.

Doğru yapılanma örneği de değil doğru transfer politikası da değil Fener2in yaptığı.

Bu vizyon değil.

Vizyon kelimesini herkes rahatça kullanıyorsan sorsan düzgün kelimelerle ifade eden 5 kişi çıkmaz.

Şirketlerin vizyonu olur tek kişinin olmaz kurum yönetirken. Bir kişi kendi başına başarırsa zaten efsane olur.
Hem Nani hem Prv hemde Josef De souza hemde Kajer transferlerinde, Tarraeno ve Preiranın çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben @Çağrı
Şimdide Ramires i getiriyorlarmış...
Serdar Adalı da Böyleydi Tuttugunu koparıyordu ama yok çok para harcadı yok kulübü batırdı gibi Sözlere maruz kaldı , Oysaki Q7 ye 7 milyon Bonservis verilmiş , Simao ve Gutiye ise Bonservis verilmemişti , Almeida ya 2,5 milyon , Fernandese de 3 milyon Bonsevsis verilmişti Ama Serdal Adalı Kulübü iflas ettirdi Dendi li Aynı serdal adalı Kulübe 13 milyon $ hibe etmiş ve Hapisteyken bile geri Almamak kaydıyla yine Kulübe yardımda bulunmuştu!!!! Ama bunlar konuşulmaz tabi ....

Çevrimdışı Hasan Akten

Başkan diyor ki herşeyle ben ilgileniyorum.

Tamam da buna mecbur musun.

Yönetim kurulu niye var görev paylaşımı yapabilmek için.

Ama başkana da hak veriyorum yönetimde iş bitirici insan sayısı kısıtlı.

Hal böyle olunca tabi başkan da  her işi kendi halletmeye çalışıyor.

Mevcut yönetimle bu kulüp maalesef büyüyemez.

Başkan devam etmek istiyorsa yönetimi güçlendirmesi şart.

2 sene önce başarısızlığın faturasını Önder Özen'e kestiler, geçen sene Biliç'e. Bu sene de tüm yetkiyi Şenol Güneş'e verdik diyerek işin içinden çıkmanın yolunu yaptılar. Bilmiyorlar ki bu sene de başarı gelmezse seve seve gidecek hepsi.

Çevrimdışı saricasi

Vay arkadaşla şirkette daralıyorum zaten bjk transfer yapamıyor çok yavaş hareket ediyorlar en azından stoper bitmiş olması gerekirdi bu kadarda olmaz yani daraldım valla
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan'ın katıldığı iftar yemeklerinden birinde söylediği cümle bu biz geldiğimizde Beşiktaş aciz durumdaydı başkan bunu söylerse taraftar nasıl inansın başarılı olacağına. Aciz durumda isen bile bunu dışa vurmayacaksın güçlü duracaksın. Durmadan bir fakir edebiyatı yapıyor geldiğinden beri bu sözlerini duydukça yemin ediyorum gözlerim doluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:35:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hem Nani hem Prv hemde Josef De souza hemde Kajer transferlerinde, Tarraeno ve Preiranın çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben @Çağrı
Şimdide Ramires i getiriyorlarmış...
Serdar Adalı da Böyleydi Tuttugunu koparıyordu ama yok çok para harcadı yok kulübü batırdı gibi Sözlere maruz kaldı , Oysaki Q7 ye 7 milyon Bonservis verilmiş , Simao ve Gutiye ise Bonservis verilmemişti , Almeida ya 2,5 milyon , Fernandese de 3 milyon Bonsevsis verilmişti Ama Serdal Adalı Kulübü iflas ettirdi Dendi li Aynı serdal adalı Kulübe 13 milyon $ hibe etmiş ve Hapisteyken bile geri Almamak kaydıyla yine Kulübe yardımda bulunmuştu!!!! Ama bunlar konuşulmaz tabi ....

@Yunus Emre Dökmeci dağıtma konuyu şimdi 20 milyon da menajer parası çıktı sonradan bırak feneri filan kendimizi konuşalım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Elimde olsa bırak beşiktaşı, futbolla alakamı keseceğim de mümkün olmuyor işte.

Kabullensek bazı şeyleri, cidden keyifli birşeydir futbol. Bugün almanyada köln stadı da doluyor, werder bremen de. Hangisinin şampiyonluk beklentisi var? hiç birisinin. Sadece eğlenmek istiyorlar.

Bana sevilla olmak da fazlasıtla yeter, ama o da mümkün olmuyor işte. O yüzden keşke gerçekten umudumu tamamiyle bitirebilsem de sadece eğlence amaçlı takip etsem beşiktaşı.

Çevrimdışı saricasi

Başkan'ın katıldığı iftar yemeklerinden birinde söylediği cümle bu biz geldiğimizde Beşiktaş aciz durumdaydı başkan bunu söylerse taraftar nasıl inansın başarılı olacağına. Aciz durumda isen bile bunu dışa vurmayacaksın güçlü duracaksın. Durmadan bir fakir edebiyatı yapıyor geldiğinden beri bu sözlerini duydukça yemin ediyorum gözlerim doluyor.
Solersinde 1-2 kere 10 kere aynı şey solenmez yeter artık ağlama duvarı yapmasın artık.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Hasan Akten

Elimde olsa bırak beşiktaşı, futbolla alakamı keseceğim de mümkün olmuyor işte.

Kabullensek bazı şeyleri, cidden keyifli birşeydir futbol. Bugün almanyada köln stadı da doluyor, werder bremen de. Hangisinin şampiyonluk beklentisi var? hiç birisinin. Sadece eğlenmek istiyorlar.

Bana sevilla olmak da fazlasıtla yeter, ama o da mümkün olmuyor işte. O yüzden keşke gerçekten umudumu tamamiyle bitirebilsem de sadece eğlence amaçlı takip etsem beşiktaşı.

Başarısızlığı kabullenen, sürekli bahaneler bulan bir yönetimimiz ve yeterince taraftarımız var zaten. Durumu kabullenmeyenler de kabullenmeye başlarsa işimiz yaş.

Çevrimdışı Deniz

Bekliyoruz hala yazamadi nedense.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dlcs

Metin albayragi izledim az once stoper ve forvet arayisi var dedi hadi iyiyiz yine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arayış mı? vay anasını ya kapayın başlığı kapayın ya. Yoksa çok ağır küfür yiyecek bunlar.

@Yunus Emre Dökmeci dağıtma konuyu şimdi 20 milyon da menajer parası çıktı sonradan bırak feneri filan kendimizi konuşalım
Dikkat edersen Mesajda Beşiktaş da var , Vizyondan bahsediyorum....
Q7 hariç o donem transfer edilen yabancıların maaşıda çok yüksek değildi ama Serdal Adalı kulubu batırdı dendi ben buna anlam veremiyorum...
Şike olayına hiç girmiyorum öyle bişey zaten yok..

Çevrimdışı atalay

Bekliyoruz hala yazamadi nedense.

Bana mı diyorsun?

Yazdığım şeyi bir tek sen üstüne alınmışsın.