2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861514 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Yeni transferlerimiz Cenk Tosun ve Kerim Frei sözlerine hazır olun.

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar durgunluk cidden garip ama.. yani Rakiplere karşı en kötü taraftarın havasını almak icin bişeyler yapman lazım ama haberlere bile konu olamıyoruz şuan.  Ne düşünüyorlar ne planliyorlar cidden çözemedim ama bi reaksiyon şart şu durumda. Yoksa bu baskıyla yine garip transferler yapacaklar ondan korkuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Gecen sene anc sayiyordu sakatliktan cikanlari kamp doneminde adamlar sezon baslayinca yine sakatlanmisti :D :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'ın bomba transferi:Oğuzhan Özyakup. Almanya kampındaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren genç oyuncu bu sene Beşiktaş'ın yeni transferi olacak gibi görünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş'ın bomba transferi:Oğuzhan Özyakup. Almanya kampındaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren genç oyuncu bu sene Beşiktaş'ın yeni transferi olacak gibi görünüyor.
Dun twitter resmi hesap yazdi ya olcay sahan yuksek perfonmansiyla dikkat cekiyor diye troll sanmistim ilk basta gercekmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Easthanbool

Ben 30 yaşındayım bana koyuyor bu olanlar. 40 50 yaşındaki adamlar ne düşünüyorlar acaba kim bilir.

Bir dönem şampiyonluklara kupalara abona olan, Feneri gs yi yenmeyi artık hobi edinen beşiktaştan nerelere geldik.

Siz inanabilirsiniz istediğiniz kadar, ben bundan sonra bir 10-15 sene daha fenerbahçe ve galatasaray dışında şampiyon çıkmayacağına eminim. 15 sene sonra belki yine devran döner bir şekilde, onu ümit ediyorum.

Maalesef böyle bir algı operasyonu başlatılalı çok oldu Armağan abi.Üstelik taraftarımız da buna zemin hazırladı ve süregelmesini sağladı.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Gidişle Sol kanatta alamayacagız :tabe:
Solda SOSA , Forvet Arkasındada OZİ oynar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Daha Eslem harikalar yaratacak. Ersan ve Pektemek hırslarıyla dikkat çekecek. Pedro geçen seneden çok farklı görünecek. Ömer gollerini sıralayacak...

Çevrimdışı Mehmet Ali

Maalesef böyle bir algı operasyonu başlatılalı çok oldu Armağan abi.Üstelik taraftarımız da buna zemin hazırladı ve süregelmesini sağladı.

Çok haklısın
"Biz sevinmek için sevmedik, biz iyi gün taraftarı değiliz, başarı istiyorsanız gidin renklileri tutun, sen benim her gece efkarımblablabla"

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

algıyı kurumlar yaratır, kişiler değil.

Çevrimdışı Orhan_

Ben 30 yaşındayım bana koyuyor bu olanlar. 40 50 yaşındaki adamlar ne düşünüyorlar acaba kim bilir.

Bir dönem şampiyonluklara kupalara abona olan, Feneri gs yi yenmeyi artık hobi edinen beşiktaştan nerelere geldik.

Siz inanabilirsiniz istediğiniz kadar, ben bundan sonra bir 10-15 sene daha fenerbahçe ve galatasaray dışında şampiyon çıkmayacağına eminim. 15 sene sonra belki yine devran döner bir şekilde, onu ümit ediyorum.

10 15 sene sonra devran falan dönmez bence. 10 15 sene daha şampiyonluk görmezsek ya da arada 1 2 şampiyonluk görürsek bu bizim resmi olarak 3. büyük kulüp olduğumuzu gösterecektir. Bu dönem içinde taraftar profili, jenerasyonu değişecek, zaten az olan taraftar sayımız iyice azalacak anlamına gelir. Gelirlerimiz de buna oranla azalacaktır ki bu sırada rakiplerimiz dediğimiz takımlar gelirlerini arttıracaklar. Kısacası 15 senelik süreçte 7 fenere 7 gs ye 1 bize şampiyonluk yazsak durum şu olacak;

FB 26
GS 26
BJK 14

Neredeyse iki katımız kadar şampiyonluk sayısı (: . Bu sayıların yanına bizim azalan onların artan taraftar sayılarını eklersen durum daha da vahimleşir. Gelirlerden bahsedemiycem tabi ki rakamlardan çok anlamam ama bizden çok daha fazla kazanacaklar. Geçmiş olsun diyelim biz bu senaryoyu yaşarsak.

Çevrimdışı Onur Can

Yanlis anlama ama, madem inanmiyorsun, takip etmeyi birak? Biz Samet Aybabali feda sezonunda sampiyonluga inandik, imkansiza yakin oldugunu bilmemize ragmen. Taraftar olmak zaten inanmaktir. Böyle gerçekci yaklasacaksak satranç izleyelim daha iyi. Futbolun güzelligi bu imkansizlara inanmak, rakipleri kötülemek. Ben Töre Nani'den çok daha iyidir diyemeyeceksem, neden takip edeyim ki? Sonuçta bu oyun bir eglence. Baska birsey degil. Sen bu sezon bizim maçlari izlerken içinden 'nasil olsa sampiyon olamayiz 10 sene boyunca' diyerek mi izleyeceksin?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:08:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Doğrudur gelirimiz seneye diğerleriyle eşit olacak.

Stadı yapan ve bunu sağlayan yönetime teşekkürler.

Ama hepsi bu. O parayı kullanma yeteneği olan gelecek.

Böyle söyleyince Fikret Orman enayi nm cefasını çekti sefasını başkası sürsün deniyor.

Yahu o zaman kuracağı yönetimi adam akıllı seçecek. Yöntemi olacak. Olanı olacak. Yoksa 9 yıl daha kalsın o sefayı yine süremez 500 milyonu bile olsa.

Para asla bir şeyi çözmez. Futbol beyni yoksa planlama yoksa çözmez.

Bu yazıyı kazıyın aklınıza. Ocak ayında Handanovic Bosman'a çıkıyor. Dünya çapında kaleci.

Şuan sorsanız yönetimin yüzde 90'ı adını bilmez bilen de sözleşmesinin bittiğini bilmez. Çünkü onların işi değil bu profesyonelin işi.

O profesyoneli oraya koyması gereken de yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

birde yüzsüz yüzsüz çıkıyorlar tv'ye yazık gerçekten

Hala arayıs içindeler yani daha anlamamıslar kimseyle  :D

ulan sanki forvete ibra yı stopere pique yi alıyorsun

nasıl bi iş bilmemezlik iş bitiremezlik var bizimkilerde vallahi çıldırıcam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:11:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbol her 20 yılda bir kendini yeniliyor.

20 yıl önce 1995 te 3 büyük vardı. En az imkanla sen onlar kadarını yaptığın için de en büyük sendin. Evet en büyük Beşiktaş'tı.

Şimdi futbol değişti para girdi. 20 yılda 3 şampiyonluğun var? Peki az paran olduğu için mi?

1 milyar harcamışsın 1.

Artık kimse onlar daha zengin daha kalabalığa bağlamasın olayı. Bu kulüp Seba bıraktığından beri çiftlik iş bu kadar basit.

2004'te satılan şampiyonluktan Demirören'e oradan Orman'a.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanlis anlama ama, madem inanmiyorsun, takip etmeyi birak? Biz Samet Aybabali feda sezonunda sampiyonluga inandik, imkansiza yakin oldugunu bilmemize ragmen. Taraftar olmak zaten inanmaktir. Böyle gerçekci yaklasacaksak satranç izleyelim daha iyi. Futbolun güzelligi bu imkansizlara inanmak, rakipleri kötülemek. Ben Töre Nani'den çok daha iyidir diyemeyeceksem, neden takip edeyim ki? Sonuçta bu oyun bir eglence. Baska birsey degil. Sen bu sezon bizim maçlari izlerken içinden 'nasil olsa sampiyon olamayiz 10 sene boyunca' diyerek mi izleyeceksin?

Güzel kardeşim bazen de taraftarı inandırmak gerekir. Biz son bilmem kaç yılda 3 defa şampiyon olmuşuz. İflahımız kurumuş neye inanalım?

Yönetim plansız programsız. Rakip güçlenirken 1 tane transfer açıklamamışsın. Stadın yetişmiyor, hala erken tarih veriyosun üzerine basa basa.

Ayrıca o koyu işaretlediğim yerle ilgili birşe söylemek isterim;

Türkiye'de yaşıyoruz. Çoğu insanın tek büyük eğlence kaynağı bu. Paralar harcadığı alan. İnsanlar tabiki de bağlanıcak. Tek mutluluk aracına yapışıcak. Onu sevecek, onu destekliycek. İnsanların başka mutluluk kaynağı yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

İnanmak Başarmanın yarısıdır :tabe:
Fb forvet Hattı : Moussa SOW , Fernandao , R.Van Persie
Bjk Forvet Hattı : M.Pektemek , Ömer Şişmanoglu , Cenk Tosun
Şimdi Gelde İNAN :steamed: :steamed: :steamed:
Şu Forvet Hattına Remy de eklesen Yinede Tecrübe ve Kalite Açısından çok geridesin maalesef :by2: :by2:
Duşun yani Remy nin yedekleri Cenk ve Pektemek olcakken , RVP nin yedekleri Sow ve Fernandao olacak :s20: :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Kendini daha çok kandırırsın. 30 a geldiğinde sen bundan farklı bir şey yazacak mısın acaba? Azami 2 şampiyonluk görürsün.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnanmak Başarmanın yarısıdır :tabe:
Fb forvet Hattı : Moussa SOW , Fernandao , R.Van Persie
Bjk Forvet Hattı : M.Pektemek , Ömer Şişmanoglu , Cenk Tosun
Şimdi Gelde İNAN :steamed: :steamed: :steamed:
Şu Forvet Hattına Remy de eklesen Yinede Tecrübe ve Kalite Açısından çok geridesin maalesef :by2: :by2:
Duşun yani Remy nin yedekleri Cenk ve Pektemek olcakken , RVP nin yedekleri Sow ve Fernandao olacak :s20: :s20:
@Yunus Emre Dökmeci burada renklileri övmüyoruz. Kıyaslayacaksan takımı Sheffield Wednesday ile kıyasla lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim değişmedikçe başarıyı unutun. Şu gün itibariyle ben de umudumu kestim. Gideceklerini bilsem parayı stada harcadınlar çabucak açıp gitsinler diyeceğim o da olmayacak. Bu yüzle 3 yıl daha kalmayı kendilerine yedirebilecekler.

Çevrimdışı canU

Böyle söyleyince Fikret Orman enayi nm cefasını çekti sefasını başkası sürsün deniyor.

Yahu o zaman kuracağı yönetimi adam akıllı seçecek. Yöntemi olacak. Olanı olacak. Yoksa 9 yıl daha kalsın o sefayı yine süremez 500 milyonu bile olsa.

Bu yazıyı kazıyın aklınıza. Ocak ayında Handanovic Bosman'a çıkıyor. Dünya çapında kaleci.

Şuan sorsanız yönetimin yüzde 90'ı adını bilmez bilen de sözleşmesinin bittiğini bilmez. Çünkü onların işi değil bu profesyonelin işi.

Bu yönetim geldiğinde nasıl umutluydum o gün gerçekten beşiktaşta birşeyler değişcek diyordum demirören enkazını belki kurtarırlar dedim. Kan ve gözyaşı dedi eyvallah dedim, önder özen geldi hiç yoktan profesyonel ele bıraktılar dedim. İyi işler de çıktı ortaya planlar vardı proje vardı. Sonra nolduysa oldu artık yönetimin mi başkanın mı birinin egosu tuttu. Bitirdiler kendilerini stat ayağına bir 3 yıl daha götüremezer sanmıyorum genel kurul yetkiyi verse de 1 sene anca dayanırlar bu kafayla. Futbolu bilen futboldan anlayan ama kendisinden daha çok anlaya profesyonellerin de olduğunu idrak edebilen kimse o gelsin yoksa iyice eriyeceğiz maalesef.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Şenol hoca sözleşme imzalamadan önce 6-7 saat yönetimle toplantı yapınca çok inanmıştım.Yönetim ile şenol hoca birbirlerine transfer planlarını sunuyor diye

Dembaba satılsın transferler başlar diye düşündük.Sonuçta piyasıda bir çok sözleşmesinin sonuna yaklaşmış oyuncular var

Ücret konusunda orta yol bulunur.Kaliteli oyuncularla transfer dönemini hallederiz diye ama bizim plan diye bir şeyimiz yokmuş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:18:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya benim şampiyonluk görmek de umrumda değil.

Ben takımıma baktığımda 22 oyuncu varsa 11 tane gelecek vaad eden ciddi potansiyelli oyuncu istiyorum.

3-4 tane alt yapıdan çıkan adam istiyorum.

Bunların yanına tecrübeli 1 kaleci 1 stoper 1 ortasaha 1 de forvet istiyorum hani veteren denilen cinsten.

Ben plan istiyorum.

Klasik olacak ama işini iyi yaparsan para gelir para için yaparsan gelmez denir ya aynı olay.

Şampiyon olmak için kadro kurarsan olamazsın. Lobin yok gücün yok. Ama doğruyu yapmak için yapılanırsan o şampiyonluk gelir fazlası da gelir.

Demba'yı sattılar diye esnaf mantığı ile düşünüp Ade'yi alıp onu da parlatıp satabileceğini düşünen adama ben nasıl güveneyim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Profesyonel diyince Aklıma direk Tarraeno geldi @Çağrı
Adam , Emenikeye 13 milyon , Topuza 8 milyon veren Fb ye , 6 milyona Naniyi , 6 milyonada RVP yi getirdi :steamed: :steamed:
Vizyon Farklı bişey tabi , Sonra yönetim VİZYONSUZ diyince yemedigimiz HAKARET kalmıyor :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:20:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Profesyonel diyince Aklıma direk Tarraeno geldi @Çağrı
Adam , Emenikeye 13 milyon , Topuza 8 milyon veren Fb ye , 6 milyona Naniyi , 6 milyonada RVP yi getirdi :steamed: :steamed:
Vizyon Farklı bişey tabi , Sonra yönetim VİZYONSUZ diyince yemedigimiz HAKARET kalmıyor :money:

Terreano iyi iş çıkarmadı @Yunus Emre Dökmeci elma ile armudu karıştırma şimdi zaten ortalık karışık.

Doğru yapılanma örneği de değil doğru transfer politikası da değil Fener2in yaptığı.

Bu vizyon değil.

Vizyon kelimesini herkes rahatça kullanıyorsan sorsan düzgün kelimelerle ifade eden 5 kişi çıkmaz.

Şirketlerin vizyonu olur tek kişinin olmaz kurum yönetirken. Bir kişi kendi başına başarırsa zaten efsane olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli