2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860458 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Dışarıdaydım yazamadım.

Dzsduzsak alınmazsa ki senaryomuz şu;

Remy Sol Kanat - Forvet Üçlümüz Pektemek, Cenk, Ömer

Durun hemen kızmayın daha kötüsü var.

İkinci senaryo ise

Remy Sol Açık Forvet Üçlümüz Adebayor, Cenk, Pektemek

Lanse edilenler bunlar.

Mükemmel bir futbol aklı dahiyane. Bir tane profesyonel futboldan anlayan adam olmayınca tabi böyle oluyor işler. 20 milyon yok mu kardeşim al sola macarı 3.5a forvete mitroyu kirala rhodolfa ya ver 3 ü kaldı mı sana 11-12. Bir ön libero al ospinayı darla kiralamaya olmazsa da alternatifin olsun para kalırsa da 2. Stoperi al kapat transferi. Bu isimler örnektir olmazsa alternatifini de verelim bizi dinlesinler yapsınlar transferi en azından taraftar arenaya gelir şu takımı izler. Ben cenk mustafa ömer üçlüsünü görürsem forvette ba dan sonra izlemem maçları falan olacak iş değil. Bir de bunu parlatırlar özkaynağa döndük şenol hoca da var geliştirir diye

Çevrimdışı Hasan Akten

Rvp için 7 m euro bonservis ve oyuncuya yıllık 4 m euro verilecekmiş.
Fener battı kesin bilgi yayalım

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Önder Özen'i Ertan için harcayanlar onu çok arayacak 2016 Ocak Olağanüstü seçiminde.

Çünkü artık arada duvar yok. Kulübün başarısızlığı başkanın başarısızlığıdır.
Stat açıldı mı süt liman olur ortalık
Yeni umutlar pompalanır
Sonra yeni hayal kırıklıkları
Beklentiye girmeyin
En güzeli
Sıkmayın canınızı

Çevrimdışı Tolga

Şenol.hoca geldiğin pişman olmuş olabilir daha şimdiden.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mikel zu Fener.

Adamların ihtiyacı yok ama hala alıyorlar bizimkiler de almak isteseler bile alamıyorlar. Dramdır bu.  :s20:

Çevrimdışı atalay

Rvp için 7 m euro bonservis ve oyuncuya yıllık 4 m euro verilecekmiş.

Sadakat bonusunun yarısını (14 milyon €) vermişler.

Yıllık 4 milyon euro ise iyi.

Düşürmüşler fiyatı.

Kaynak?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:24:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abartmıyorum.

50 milyon euro verin yine olmaz. Yapamazlar. Beyin yok.

Futboldan anlayan yok. Mevki planlayan yok. Yok.

50 milyonu verseniz gider 20 milyona Dzeko alırlar DEV Gelsin diye.

Sabır sabır yeter aynısını geçen sene de oldu öyle bir hale getiriyorlar ki gelen adamın keyfini çıkaramıyoruz stresten.

Dzsudzsak senin başına konan talih kuşu şu sezonda. Parayla alsan 10 milyona alamayacağın adam 3 milyona inmiş.

Onu kullanmazsan neler olacak bak o zaman gör. 15. hafta yeni açtığın stadyumda maçı da başkanlığı da kaybedersin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yönetim konusunu uzatmak istemiyorum ama yönetim değişikliği olmaz.

Stat bile tek başına yetecektir.

Çevrimdışı Tugay

çağrı abi benim en büyük korkum başkanın bu sportif başarısızlığına rağmen sırf stad yaptı diye kongrede yeniden seçilmesi

Seçilecek zaten.Yorum yapasım gelmiyor.

Çevrimdışı can1903

Beyler , Metin Albayrak twitterden mesajları görüyoruz rahat olsunlar dedi. Başkana iletiyorum dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Yeni umutlar pompalanır
Beklentiye girmeyin
En güzeli
Sıkmayın canınızı
Stat açılana kadar yarıştan koparsak yaptıkları statta istifa sesleri eşliğinde yol alır yönetim

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:25:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Yeni umutlar pompalanır
Beklentiye girmeyin
En güzeli
Sıkmayın canınızı

Şu dediğin olsun kongrede söz alıp ön blokta oturan 3000 kişiy en sert şekilde giydirsem ben de adam değilim.

10 dk veriyorlarsa 10'unda da şakşak yapanlara sadece başkana değil. Suç onda olmaz çünkü yine seçilirse seçende olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sadakat bonusunun yarısını (14 milyon €) vermişler.

Yıllık 4 milyon euro ise iyi.

Düşürmüşler fiyatı.

Kaynak?
Aspor'a Fb muhabiri katıldı o söyledi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben bonservisiyle bir forvet alabileceğimizi zannetmiyorum. Aynı şekilde sol açık da. Macarı alamamamızın sebebi 4 milyon euro civarında bonservis istemeleri. Forvete 4-5 milyon euro veremeyen ve kiralama yöntemine gitmek isteyen sol açığa o paraları vermez. Bonservisiyle alacağımız tek adam stoper olur. Çünkü gelen paranın büyük kısmı stada ve borçlara gitti. Tahmini transfer bütçemiz 6-7 milyon euro civarında diye düşünüyorum. Ersan satılırsa işler değişebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Bu kadar plansız bu kadar spontane bir transfer dönemi görmedi bu takım.

Zirve yaptılar.

Yaptıkları şey pazarlık filan değil sadece fırsat çıksa da, fırsatları değerlendirelim mantığı.

Hiçbir plan program olmadığına adım gibi eminim artık.

Önder Özen'i Ertan için harcayanlar onu çok arayacak 2016 Ocak Olağanüstü seçiminde.

Çünkü artık arada duvar yok. Kulübün başarısızlığı başkanın başarısızlığıdır.

Ben stadı yaptığı için vefa gösterilip bir dönem daha kalması gerektiğini düşünüyordum son 1 yıla kadar ama yok yani 4 senede hiçbir şey öğrenilmemiş hala ilk seneki amatörlükler rezalet bir yönetim kurulu. Ders alsalar ve de üstüne tesisleşmeye gitseler senelerce kalırlardı ama yok artık ego mu neyse bu olmuyor. Stadı açar ve gider. Yok basket salonu yapıyorum yok bilmem ne tutamaz artık bence ama tabi düzgün aday çıkarsa. Anç falan gelicekse kalsın orman.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler , Metin Albayrak twitterden mesajları görüyoruz rahat olsunlar dedi. Başkana iletiyorum dedi.
İstediği kadar görsün iletsin adamlar beceriksiz  :bandit:

Çevrimdışı Onur Can

Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?

Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.   

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ne diyor şimdi :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

yarın atıyorum robbeni duyursalar buralar durulacak
işte ben buna tav oluyorum
sen kimsinde burda sakinleşiyorsun bir süperstarla??
yahu 2 stoper duruyor orda forvet duruyor hadi oprayada remy aldı
bi kaleci ve ortasaha kalıyor
daha sen 11deki eksiğini tamamlıyorsun
bide geleceğe yonelik hamle yapman lazım bir iki tanede oyle adam alman lazım
ama bizim yoneticiler sadece bir adama fikslendikleri için boyle sacmalıyorlar işte birinden ret geldiğinde affalıyorlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kutay

madem rahat olmamızı istiyorlar bu hafta bitene kadar 2 transfer kapa bildirsinler hep laf hep laf  :akuma:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:28:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuraya bak be.

1 Allah'ın kulu çıkıp da bir kelime etmiyor sonra millet seviniyor oh oh iyi sızma yok diye.

Hareket yok hareket! Sızma değil.

Genç çocukları uyutsunlar DEV Masallarıyla. Sizden kim dev istedi ya? Kim?!

Adam akıllı transfer yapın dedik. Planlayın dedik.

3 hafta kaldı bu 3 haftada gelecek adamlar kaderlerini çizecek artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ne diyor şimdi :alala:

Rvp için diyordur herhalde. Adam daha Chibuike'yi tutamıyor yaptığı işlere bak  :D

Çevrimdışı atalay

Şubat'ta foruma katıldığım da söyledim bunu.

Şimdi mi anladınız?

Adamlara Guidetti, Kaderabak öneriyorum o kim diyor?

Scout ekibinden biri diyor bunu!  :D

Verratti'yi çok beğeniyorlarmış orta sahada.  :D

Çevrimdışı Tugay

Şubat'ta foruma katıldığım da söyledim bunu.

Şimdi anladınız?

Adamlara Guidetti, Kaderabak öneriyorum o kim diyor?

Scout ekibi diyor bunu!  :D

Verratti'yi çok beğeniyorlarmış orta sahada.  :D

:lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?

Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.
Korku akıl katilidir.