2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870041 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu yapılanlara karşı çıkıp ikisini de içeride çatır çatır yeneceksin ki ne olduğunu görecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Adamlar resmen sene başından bize umutlanmayın diyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bana kalsa derbileri Başakşehir'de oynarım Olimpiyat'ta oynarsak yine kaybederiz. Şenol hocanın da olimpiyatta oynayacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı GökhanG

Resmen dalga₁ geçiyorlar bizle. Biz iyi olsakta şampiyon yapmayacaklar belli oldu bari transfere para bayılmayalım :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Tugay

ligtv gider ayak şikecilere kıyağını geçer.

Çevrimdışı aa1903

küfretmiyorum, evet küfretmiyorum! ulan her sene aynı senaryo yeter be! 1. hafta mersin, 3. hafta antep. gençlerbirliği maçı ne zaman acaba? onu da son haftaya koysaydınız 5 senedir yaptığınız gibi de aralıkta oynasaydık ankara'da! hiçbir derbiyi sahamızda oynayamayacağız. fikret orman şu pisliğe karşı ya bir şeyler yap ya da bu işi bırak. yetti ulan!

Çevrimdışı Ceeyyhun

tek şansımız var 6'da 6 yapmak. işte o zaman 11. ve 15. haftalar dışında çok çok zorlu maç yok.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Birde gs nin fikstürüne bakarmısınız 2. yarı bütün derbiler iceride. Bizim böyle olması gerekirken onlara oldu

22. Hafta
Galatasaray-Trabzonspor

26. Hafta
Galatasaray-Fenerbahçe

32. hafta
Galatasaray-Beşiktaş
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı GökhanG

Bana kalsa derbileri Başakşehir'de oynarım Olimpiyat'ta oynarsak yine kaybederiz. Şenol hocanın da olimpiyatta oynayacağını sanmıyorum.
Olimpiyatta oynayıp daha fazla gelir etmek varken başkan bunu kabul eder mi ? Onun için önemli olan gelir.atmosfer,taraftarın çilesi umrunda mı ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Tolga

Daha önceden de dediğim gibi bu yıl Fb'yi el birliğiyle şampiyon yapmak için uğraşacaklar.

Çevrimdışı Hicks

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  2 dk.2 dakika önce
3 yıl 9 derbi maç.. İlk yarı sadece 1 derbi dışarıda,8 maç içerde.. Tesadüf? Kura? Şans?

Şike!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Ergin1903

Yok arkadas cikacaksin deplasmanda da yeneceksin , Susturacaksin. Derbi fakiri olursan bizi de böyle korku salar anasini satayim.

Çevrimdışı Tugay

İyi kadro kurarsak içeride dışarıda çatır çatır yeneriz.Sıkıntı yönetimde hala transfer yok.

Çevrimdışı atalay

Fikstür şöyle oldu böyle oldu.

Doğru.

Biz Olimpiyatta UEFA'da 3 İngiliz takımından gol yemeyip; 2'sini yendik mi?

İyi bir takım kuralım.

Havada, karada; evire, çevire ... (yenelim)

Mesele bu.

Hayır, sanki İnönü'de derbi canavarıydık.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 16:48:52 atalay ]

Çevrimdışı Alper1903

tek şansımız var 6'da 6 yapmak. işte o zaman 11. ve 15. haftalar dışında çok çok zorlu maç yok.

6'da 6, 9'da 9 bize yaramıyor. baskı yaratıyor. sağlam gidelim sağlam çıkalım.

Çevrimdışı Efe

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  2 dk.2 dakika önce
3 yıl 9 derbi maç.. İlk yarı sadece 1 derbi dışarıda,8 maç içerde.. Tesadüf? Kura? Şans?
madem boyle 6. Haftaya bu stadi yetistireceksin baskan madem boyle yapiyorlar sende gerekeni yap arti onumuzde zaman var 6. Haftayi vodafone da oynamaliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Bunun korkuyla falan alakası yok. Stadın gecikeceği belli. Bunu bile bile tum derbileri ilk yarı içeri vermek alenen dalga geçmek.  Biri de cikip aga bu nedir diyemiyor ya buna cildiriyorum işte. Şans mans değil bu bilerek yapıldı bu!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

adamların niyeti bozuk bir kere. başta belli oluyor her şey. biz iyi kadro kurup yenecek olsak, 10 kişi kalırız, yetmedi 9 kişi kalırız o da yetmedi hükmen mağlup oluruz. renkli kız kardeşler pastayı yarı yarıya bölüşeceğiz diye bize karşı güçlerini birleştirdiler. ne yapmak lazım bilemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Fikstür şöyle oldu böyle oldu.

Doğru.

Biz Olimpiyatta UEFA'da 3 İngiliz takımından gol yemeyip; 2'sini yendik mi?

İyi bir takım kuralım.

Havada, karada; evire, çevire ... (yenelim)

Mesele bu.

Daha fazla ağlaşmaya gerek yok.
:) Derbilerde bu takıma başka birşey oluyor o açıdan yine hüsran yaşarız biz gerçi ben zaten derbilerden genel anlamda umutlu değilim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

madem boyle 6. Haftaya bu stadi yetistireceksin baskan madem boyle yapiyorlar sende gerekeni yap arti onumuzde zaman var 6. Haftayi vodafone da oynamaliyiz

efe kardeşim şimdi herşeyden önemli oldu bak. Sabah 5 de hava aydınlanıyor, akşam 9 da kararıyor. Ben bilmem mesai saati falan filan. Gerekirse 24 saat gece gündüz o stat bitsin. Bu ayak oyunlarına başka türlü direnemezsin.

Çevrimdışı Ayberk

Fikret Orman'a laf edenler önce bir kendinize gelin. Kendisi İngiltere'de transferle uğraşıyor. Stad mı yapacak, transferle mi uğraşacak, şaibeli ligi mi düzeltecek. sistemin böyle olduğunu yeni mi anladınız. düzeni tek bir adamın değiştireceğini mi düşünüyorsunuz. her bir haltta at pası Başkana. bu kadar basit mi!
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ergin1903

Bu ara Mersin'i yine yeneriz rahat olun.

Çevrimdışı Ozan E.

Ne yapip ne edip stadi 6.haftaya yetistirsinler. Gerekirse daha uygun veya kiralik oyuncular takviye edilsin ve transferlerden elde ettigimiz gelirin cogu vodafone arenaya kullanilsin. Bir koca sezonu daha ic saha derbisiz gecirmeyelim.

Çevrimdışı atalay

Bir derbi maçı için (3 puan)

İyi takım kurmayalım diyorsunuz.

Bu nasıl bir düşünce?  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

:) Derbilerde bu takıma başka birşey oluyor o açıdan yine hüsran yaşarız biz gerçi ben zaten derbilerden genel anlamda umutlu değilim.

geçen sene biliç ve yanından hiç ayırmadığı derbi mantalitesi de vardı ama
Hope for the Best, Plan for the Worst