2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 01:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mitroglou'ya çoğunluk şaban gözüyle bakıyor ama gelirse çoğunluk görecek ki baya baya tekniği iyidir.

Gomez filan kütük kalır yanında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Şu Buzağı yaralanması tabirine de hastayım  :kop:

:evillol: calf

Çevrimdışı Kemal

Mario Gomez için Fernandao dan beter dedinizya Allah bildiği gıbı yapsın sizi Almeida hatta Edu gelsin onu izleyin :)

Ba 'da Emenike kadar hızlıydı sanki
 Remy veya Macar kombini yaparsın , sağ tarafada Töre kalır satılırsa Campbell koyarsın ortadan Sosa besler, Bayern gunlerıne geri doner GS defansının belını kırar Gomez. yaşı 28-29 seneye de yine fahiş fıyata okuturuz.

Çevrimdışı yagiz1903

Bunu kabul ederim. Remy gomez ne durumda şu an?
Gomez gündeme bile gelmedi. Üflüyorlar,ortada kaldı herhalde. Belki gelir ilerleyen günlerde Şenol Hoca'nın istediği tarz. Ama ondan öncesi var..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 01:48:38
  • Beşiktaş / Bodrum
:evillol: calf

Kim calf'i buzağı kası olarak geçirdiyse ona şapka çıkarıyoruz buradan  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

2 gündür Almanya milli takımından deniyordu ve badem bilmesine ragmen yazmadı yani. Ulan badem ne sevimsiz bir adamsın sen

Çevrimdışı Ergin1903

Görünen o ki mitro şu anda baya geri planda kaldi. Remy sakat cikmasin da ben baska bir sey istemiyorm.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 01:50:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek bir artısı var. Alman disiplini. Adam cıvıtmaz neyi varsa verir.

Bitiriciliği iyidir hava hakimiyeti iyidir ama tam bir ağaç yani. Dönene kadar Dünya döner.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mario Gomez fırladı yine.Kaynak DiMarzio.

Çevrimdışı TØLGA

transfer döneminin başında mitroya soğuktum ama yollayın gelsin durumuna düştüm razıyım artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Hadi Sahur Yapın Yatın Dua edin Yarın Transfer Açıklansın...! Sabaha 20 sayfa okutturmayın  :s20: :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez gündeme bile gelmedi. Üflüyorlar,ortada kaldı herhalde. Belki gelir ilerleyen günlerde Şenol Hoca'nın istediği tarz. Ama ondan öncesi var..

Aslında ben ilerde mitro solda macar sağda remy olsun isterim. Hem törenin parasıyla kale ve orta sahada alabiliriz. Örneğin ospina 8 ise alınabilir hiç acınmayacak bir yatırım olur 8 yıl korur kaleyi.

Çevrimiçi Necmi

İkisi olmaz Necmi abi. Birinin yanına seri ayağı iyi biri lazım. Pedronun seri ve 2 tık üstü.
douglas oldukça teknik bir oyuncu stoperler çakılı oyun tarzıda olabilir orda duvar olur
bekler hücuma çokça çıkar ön liberolar hücumcu olur koşan stoperi ne yapacaksınızki
adamın görevi durdurmak sonuçta yüz metre koşusuna katılacak değil

Çevrimdışı atalay

Yalnız enternasyonal anlamda öyle diyorlar.  @Çağrı

Latince kökenli tabir.

Çevrimdışı Kemal

Remy'in sağlık sorunları var.

Daha önce yazdım.

Taramadan geçemeyebilir.

chelsea taramasından gecmiş bızdekı acıbadem kurabıyesi taramasından mı kalacak ?

Çevrimiçi Samet Ç

Bitiriciliği iyidir hava hakimiyeti iyidir ama tam bir ağaç yani. Dönene kadar Dünya döner.
Önüne,ayağına,kafasına yollayacaksın topları o zaman.  :)

Çevrimdışı yavvuzz

saat başı transfer ettiğimiz adam değişiyor . yemin ediyorum aksiyon filminden iyi forumumuz maşallah . Sıkılmadan izlemeye devam . :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

Hadi Sahur Yapın Yatın Dua edin Yarın Transfer Açıklansın...! Sabaha 20 sayfa okutturmayın  :s20: :s20:
bizim burda ezan 3:40da okunuyor ama sahura daha var  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı canU

Aman diyim gomez falan olmasın boşa para harcamayalım. Mitro gelsin rahatlayalım dua edin mitro olsun moduna girdim. Gomez dibi gördü kariyerinde neredeyse gelsin demiyor ilginç. Biri yönetimi durdursun bu duyum doğruysa

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne demek o yav :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

douglas oldukça teknik bir oyuncu stoperler çakılı oyun tarzıda olabilir orda duvar olur
bekler hücuma çokça çıkar ön liberolar hücumcu olur koşan stoperi ne yapacaksınızki
adamın görevi durdurmak sonuçta yüz metre koşusuna katılacak değil
Araya atılan paslarda sıkıntı çekeriz abi.

Çevrimdışı Türkay

transfer döneminin başında mitroya soğuktum ama yollayın gelsin durumuna düştüm razıyım artık  :biggrinking:

Aynen ne güzel bi ara Dzeko falan diyorduk olmayacağını bile bile şimdi Mario değince olmadı ya  :s19:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 01:52:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız enternasyonal anlamda öyle diyorlar.  @Çağrı

Latince kökenli tabir.

Biz direk Calf Strain diye alıyoruz ben açıkçası şaşırmıştım çok futbolda böyle geçtiğini görünce 1-2 yıldır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fernandao, Makukula çok mu hızlı dönüyordu?

20+ gol attılar.  :D

Çevrimdışı TØLGA

saat başı transfer ettiğimiz adam değişiyor . yemin ediyorum aksiyon filminden iyi forumumuz maşallah . Sıkılmadan izlemeye devam . :ishock:
biz transfer etmiyoruzki onlar ediyor biz buraya yazıyoruz  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK