2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891307 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlara müteakip ortasaha gelir 1 hafta içinde.

2. stoper Milo satıldıktan sonra kale de 30 Ağustos ya da Ocak'ta  :D

@Çağrı abi yogaya mı başladın fazla iyimsersin :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

@atalay abi Toloi için bir ilgi var mı ?

Kaç kere yazdım bunu.  :D

1- Rhodolfo
2- Douglas
3- Toloi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yahu dev mev yok ya.

Millet neden bu bekleyiş dediğinde millete umut pompalanmak için yapılan hareket bu.

Bugün sen mi yazmıştın bilmiyorum ama bir takım basın mensuplarının bende yönetime cephe aldırmak için bu Dev muhabbetlleri yaptırdıklarına inandım artık..

Keşke çıksa da birisi, bu tarz bir beklenti olmamasık gerrektiğini söylese
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Kaç kere yazdım bunu.  :D

1- Rhodolfo
2- Douglas
3- Toloi.
Peki Milosevic gidince Toloi gelecek diyebilir miyiz :D

Çevrimdışı atalay

Juventus bonservis olarak 100 milyon Euro (71 milyon Pound), oyuncu da yıllık 12 milyon Pound maaş istiyormuş.

Laporta'nın seçim vaadi Barca verecek o parayı.

Haberi okudum, anladım. Merak etme.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Kendimi pogbayı yollayan manU gibi hissediyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bale 100 M pound ettiği dünyada Olcay ın fiyatını düşünemiyorum  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Töre kesinlikle satılmamalı !

Gidecek o kadar adam varken en kaliteli oyuncumuz kalsın!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Madalex

Günlerdir beşiktaş muhabirlerini takip ediyorum. bazıları herkesin mahlumu oyunculardan bahsediyor, bazıları fırtına öncesi sessizlik flaş transferler geliyor gibi gösteriyor... hiçbir şey olduğu yok yakında kim gelecekse gelsin moduna geçeceğiz... F.Orman ve yönetimini eleştirmek istemiyorum ama Sivok'un gideceği belli stoper adayını temmuza bırakılma!.. Demba Ba'yı satacaksan alternatifin belli olmalı!.. Çok yavaş kaldılar transferde.. Takımın uyum sürecini çabuk atlatması için Acele edilmeli... tabi ki de Beşiktaş'ın parası çok kıymetli ama bu sene şampiyonlukta yönetimin geleceği açısından çok çok önemli duruma geldi!..   

Çevrimdışı atalay

Peki Milosevic gidince Toloi gelecek diyebilir miyiz :D

Bilmem. Diyebilir miyiz?  :D

Bir kerede sen söyle.

Çevrimdışı Anıl

Bilmem. Diyebilir miyiz?  :D

Bir kerede sen söyle.
Diyelim lütfen :D

Çevrimdışı alimm

ilk 11 lere töre yerine joel yazmaya başlasak artık...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

ilk 11 lere töre yerine joel yazmaya başlasak artık...
valla adam kamptan ayrılmadıkça yapmam öyle birşey  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

Onların bahsettiği dev rhodolfo olmasın sonuçta forvet falan dememişlerdi okumuştum :D rhodolfo da dev sayılır 1.93 müydü neydi :D

Çevrimdışı Tugay

Gökhan tahminim 16 milyona satılır.

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan tahminim 16 milyona satılır.
yavvv 14milyon +sonraki satıştan %20 maddesi koy satt  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Remy Dzsduzsak Rhodolfo açıklanan ilk 3 isim olacak gibi.
açıklanırsa hepsi onlar olur zaten  :D
ikide aldık etti 5 daha fazlası yeni takım demek zaten
velinin yerine bir isim Törenin yerine bir isim
tolgay yeni sayılır oldu sana yeni bir takım biz takımı tanıyıp kime sallayacağımızı üğrenene kadar lig biter :D

Çevrimdışı Kemal

duyumcular bıle ısyanda , ulan adımız yalancıya çktı diye tweet atıyorlar :)

Çevrimdışı F1903

Stoper transferinde surpriz yasanacagini sanmiyorum. Ilk etapta isimleri artik ayyuka cikan Rhodolfo ve Douglas'tan birinin transfer edilecegi asikar gibi.

Forvet transferinde ise sanki Baskan suana kadar ismi fazla zikredilmeyen birilerinin pesinde gibi bir hissiyatim var. Remy biraz yem gibi duruyor.

Senol Gunes'in kafasindaki santrafor tarifi ile Demba Ba'nin ismi altinda ezilmeyecek forvet adaylarini birlestirdigimde, Fernando Torres ya da Fernando Llorente neden olmasin diyorum.

Juventus Mandzukic ve Zaza'yi aldi, Atletico Madrid Jackson Martinez ve Vietto'yu. Torres'in bonservisine sahip Milan da Luiz Adriano ve Bacca'yi.

2 Fernando da takimlarinda forvet rotasyonunda 4. siraya kadar dustuler. Uygun rakamlara bu ikisinden biri alinabilir, cok da guzel olur. Cok gol atarlar, forma sattirirlar, Vodafone Arena'ya seyirci cekerler.

Çevrimdışı atalay

Gremio taraftarı neler yazıyor.

İçim acıdı vaz mı geçsek?  :D

Çevrimdışı Kemal

thy ile bağlantımız var mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

Gremio taraftarı neler yazıyor.

İçim acıdı vaz mı geçsek?  :D
Nerede yazıyorlar link verin de biz de okuyalım. :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mert_

valla adam kamptan ayrılmadıkça yapmam öyle birşey  :bandit:
daha önce de yazmıştım gidecekse bile 20 temmuzdan önce gitmez sanırım tabi tekrar etmekte fayda var bu transfer arda'nın transferiyle ilişkili ise :) çünkü 18 temmuzdaki barça başkanlık seçiminde arda'yı istemeyen adaylardan biri seçilirse 48 saat içinde 3 küsür milyon zararla arda'yı iade etme hakkına sahip. arda'nın olayı kesinleştikten sonra töre konusunda daha somut gelişmeler olabilir. yok arda'nın transferiyle ilişkili değilse o ayrı konu tabi :)