Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fırat Günayer @firatgunayer 3 dk.3 dakika önceQuaresma'nın Beşiktaş'a "beni alın" dediği,doğrudur..
Yeni bir uye olarak oncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Ismim Faruk, 21615 numarali kongre uyesiyim. Demokratik yapisini kaybettigini dusundugum icin yaklasik 4 sene once eksi sozluk'te, 5 sene kadar once de Forza'da yazmayi biraktim. Gecen sure zarfinda da herhangi bir platforma katilimim olmadi. Bu forumu uzun zamandir misafir olarak takip ediyordum ve buradaki seviyeli tartisma ortami, saygi ve sevgi cercevesinde demokratik bir sekilde goruslerin paylasilmasi gercekten takdirimi kazandi. Uye olmak da bugune kismetmis Ozellikle son gunlerde klubumuzde yasanan transfer sessizligi ve rakiplerin yildiz transferlerinin forumda negatif bir hava olusturdugu izlenimindeyim. Bu noktada neden bircogumuzun aksine sahsimin umitvar oldugunu ilerleyen dakikalarda nacizane paylasmak isterim. Ilk mesaj icin bu kadar paylasim yeter herhalde
kimseyi almadık
Macari bizden baska isteyen yok mu? Bahsettiginize gore cok ust duzeyse neden isteyen yok?
https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/618885029716865024
Remy Dzsduzsak Rhodolfo açıklanan ilk 3 isim olacak gibi.
bale'in 100 milyon euro ettigi yerde herkes o paraları eder
Bunlar bizi 1 ay idare eder.
bal damlıyor ağzından rhodolfo'nun yanına ne yapçaz biz yaaaa onu de hele transfer lazım oraya
Euro demiyor ulan Pound diyor
Bunlara müteakip ortasaha gelir 1 hafta içinde.2. stoper Milo satıldıktan sonra kale de 30 Ağustos ya da Ocak'ta
TOLOI dedik ya kardeşim 100 kere mi yazalım @Tolga
Belluschi Bursa kampına katılmamış ayrılmak istiyormuş. İkinci stoper de umarım Toloi olur.