2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904134 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Saçmalık!

3 tane oyuncuyu 20 günde bitiremediler.

Çevrimdışı kartal43

Bakın bunların derdi planı net olarak belli.kongrede voleybol küme düştü dendi alkışladılar,3 yılda sıfır kupa dendi büyük başkan dediler. Adamın derdi stadı bitirip yeniden seçilmek başarı falan camianın umurunda değilki.Balasz Dzsudzsak ismi geçiyor burada.neymiş 2 milyon a bırakırlarsa olurmuş yoksa olmazmış.Böyle transfer mantığımı ölür.olursada Eylül başına kadar beklersin ucuz pazardan bulduğunu alırsın 3.lükle de yetinirsin. Bkz motta opera

Çevrimdışı Bertug

Montenegrodan selamlar forum 😀

Oo abi aleykum selam transfer bildirimleri nerede kaldı  :D

gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana :halay:

Çevrimdışı sosyalkartal

Remy yakın dudşak hayırlı olsun rhodolfo bitmiş 😊
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saçmalık!

3 tane oyuncuyu 20 günde bitiremediler.

Çok kötüyüm forum.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

1 Eylül günü transferler biter rahat olun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İzniniz olursa, ufaktan bir yönetim eleştirisi yapacağım sevgili forum.

Biz maalesef Ölüm fermanımızı, Yabancı sınırı kalksın diyerek imzaladık..

Belki bi 10 15 sene daha bu farklar kapanmayacak.

Hani olur, büyük tarihli kuluplerde, 10 sene durgunluk 15 sene durgunluk ama biz 15 senedir zaten durgunuz, bi 10 sene daha durgunluk bizi klasman dışına itecek.

İster bu yoruma katılın isterseniz kızın bana. Gerçekleri görmek gerekiyor. Bu işin Cudcak remy ile toparlanabilir bir yanıda kalmadı artık.
Ve bunu karşılığında hiç bir şey almadan kabul ettin. Kabul etmen bi hata zaten ama hiç bir şey almamak ayrı bir hata. Federasyon başkanının eski bir beşiktaş başkanı olmasından mutluluk duyarız diyen adamlardan buna hayır demesini beklememiz saçma olurdu zaten. Şimdi gelip kimse bu yorumun altına işin o tarafında neler döndü neler konuşuldu bilmiyorsunuz demesin lütfen hikaye dinlemek istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

katılıyorum 1 haftaya bu 3 oyuncuda gelecek o kadar kaç para bi remy ulan :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Değiştir şu profil resmini bak fena oluyorum. :akuma: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşı alalım burdan   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Çok kötüyüm forum.. :bandit:
neden karadenizde gemilerin mi battı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

15 temmuzda biter rahat ol :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

15 temmuzda biter rahat ol :D
Ben 1 Eylül'e hazırladım kendimi  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yav bir takımın transfer gündemi 15 gündür değişmez mi hep aynı şeyler ben sıkıldım..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neden karadenizde gemilerin mi battı  :D

Halatlarım koptu uçamadım.. Strandjackim gelmedi kalkamadım..

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

ntv spor bizim transferleri söylüyor roudolfo tamam diyor ama karar verilmedi diyor forvettede remy kiralık diyor fan pörside diyor kendi bile inanmıyor :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

1 aydır aynı adamları alamamak pazarlık değil basarısızlık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek efendi üzgünmüş. O zaman feshetsin gitsin takım bulsun kendine stres kaldıramıyosa.

Olcay efendiye göre de transfere gerek yokmuş. Başta kendisine vücudunda bulunmayan bi takım hayati parçaların transfer edilmesi gerek haberi yok.

Çevrimdışı Efe

Halatlarım koptu uçamadım.. Strandjackim gelmedi kalkamadım..

:evillol: :evillol:
halatlar kopmaz strand jackler geldi kakışı geçiyoruz vodafone arena kaldırıyor biyerlerini :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 Eylül iyidir ya. Tam 2 milyon euro kâr ettik diye sonra çıkıp böbürlene böbürlene anlatacaklar ama ya Sosa'yı erken alsaydık belki Şampiyonlar ligine gidecektik diye soruncada ya katılacağımız kesin miydi zaten diyeceksin. Transfer yapmadıkça ne forma satabilirsin ne de kombine satabilirsin bu işler böyle yürür dünyanın her yerinde. Forma ve kombine satışlarından kaybettiğin parayı pazarlıklarda kazandığın veya daha ucuz aldığın adamın parasıyla eşitliyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnanıyorum ki bir kaç fanatik haricinde hepimizin içi alev almış durumda. kimimiz rakiplerin hamlelerinden, kimimiz, beşiktaşın hamlesizliğinden, kimimiz ise ikisinin birleşiminden..

Ama sormak istiyorum alayınıza, Sizce bunca insan resmen yüreği alev almış, morali bozulmş umudu kırılmışken, bir stoper dahi açıklamamanın anlamı nedir? amacı nedir?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ozaman Yalan oldu transferler desene :)  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

stad açılışı içinde hiç hazırlama :evillol: transfer 15 temmuzda biter  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bir de milletin transferlerine gömmeyi bırakın ya  :)

Yok şu şöyle yok bu böyle.Şu gelir yatar bu gelir satar da ilginç bir mantık..

Zaten sadece biz doğru transfer yapmayı biliyoruz diğerleri bilmiyor ondan her sene 3.lük..

Kendin nedenini söylemişsin zaten  :)

" Zaten sadece biz doğru transfer yapmayı biliyoruz diğerleri bilmiyor ondan her sene 3.lük.. "

Onlar bilmedigi icin hersene 3. yüz
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin