2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891126 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

nesi bitmiş ben biten bir şey görmüyorum
bitirirlersede sayemizde bayağı sağlam paraya bitirler :D
mışlarla mişlerle olmuyor bitse bando mızıka eşliğinde yayarlar

e tamam işte abi. Bütün spor kanalları rvp fenerde diye haber yapıyor.  Nanide olduğu gibi.  Diegoda olduğu gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yıllık 5 milyon eurodan asgari 3 yıllık kontrat; 4-5 milyon euro imza parası.

Ve kulübüne 5 milyon euro bonservis ücreti ödersek neden olmasın.  :D

Demba-Atınç-Milo=25 M € = RVP :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

RVP 40 gol atar mı geldiği takımda? mesela beşiktaş da? lig de?

20-25 de kalır. Demba ba bile geçebilirdi bu rakamı, kafası başka yerlerde olmasa.

senelik 5 kulubüne 5 imzasına 5.. Bırakın abiler kardeşler, iyiden iyiye katar ligi bellettiniz bizi. Çin bellettiniz. Avrupalılar o gözle bakıyorlar artık bize.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 18:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O büyük transfer bence de Rvp ama alamayız. Bizim Fenerbahçe'ye çalım atacak gücümüz yok bunu bir kabullenelim örnek Diego. Ama bu saçma haberler yüzünden  ismi bizimle geçen veya transfer ettiğimiz oyuncuları beğenmeyecek tipler çoğalmaya başladı bu tehlikeli olur yönetim baskı altında kalır o yüzden saçma sapan transferler görebiliriz. Örneğin Adebayar vs.

Diego yine karakterli adam. Önce sizinle anlaştık onların verdiği parayı verirseniz size gelirim dedi adam biz hayırlı olsun dedik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Rvp'yi fenerin elinden alalım yemin ediyorum hayatımda yapmadığım şeyleri yaparım  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Yine mi RVP :D

Fener o işi bitirdi zaten konuşmaya bile gerek yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

O büyük transfer bence de Rvp ama alamayız. Bizim Fenerbahçe'ye çalım atacak gücümüz yok bunu bir kabullenelim örnek Diego. Ama bu saçma haberler yüzünden  ismi bizimle geçen veya transfer ettiğimiz oyuncuları beğenmeyecek tipler çoğalmaya başladı bu tehlikeli olur yönetim baskı altında kalır o yüzden saçma sapan transferler görebiliriz. Örneğin Adebayar vs.
biz tek bir isim üzerinde durmuyoruzki
bildiğim kadarıyla RVP den çok dzeko üzerinde uğraşıyoruz ama
oyuncu roma diyor ikna etmek lazım bir taraftanda fenerin önüne taş koymak
güzel değilmi biz devrede olmasak çoktan transferi bitirirlerdi demekki hala hafta sonuna biter falan
diyorlarsa demekki biten bir şey yok birazda sponsorun kim olduğuna bağlı
burda önemli olan gerçekten almak isteyip istememek oyuncu istememek anlamında söylemiyorum
ederinin üzerinde verip vermemekle ilgili bir durum bu unutmayın EPL de bizim forsumuz fenerden
fazla geçen sene kendi takımlarından çok bizim adımızı duydular sırtımızı dayadığımız Vodafone gibi birde
sponsorumuz var orda lobimizi iyi yapacaktır ama işin ucu oyuncuya hak ettiğinden fazlasını vermemekten geçiyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stoper konuşalım..

Sol kanat konuşalım..

Ön Libero konuşalım..

Kaleci konuşalım..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Rvp'yi fenerin elinden alalım yemin ediyorum hayatımda yapmadığım şeyleri yaparım  :evillol:
:o_o: :o_o:

2 katı para verirler yine de bırakmazlar bize. He önceden RVP ile anlasilmissa o zaman belki

Çevrimdışı Hasan Akten

Rvp'nin fenere gitme durumu olmasa burada Rvp istemeyecek bir kişinin bile olacağını sanmıyorum :tabe:

Ben RVP istemiyorum. Not düşülsün.

Çevrimdışı atalay

Ben yazmaktan bıktım, insanlar inanmaktan bıkmadı.

RVP, gelmeyecek.

FB bile mevcut şartlarda alırsa müthiş gereksiz bir iş yapmış olur.

Bonuslar ile beraber bir oyuncuya 30-35 milyon euro bağlamak: saçmalık!

Çevrimdışı Tolga

Rvp'nin fenere gitme durumu olmasa burada Rvp istemeyecek bir kişinin bile olacağını sanmıyorum :tabe:
Maliyetinden dolayı ben karşıyım :icool:

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben RVP istemiyorum. Not düşülsün.

Fenere gideceğini biliyorsun çünkü :D

Çevrimdışı Savaş

Eğer bahsedilen adam RVP ise paranın hepsi cebimizden çıkmayacak arkadaşlar. Bu transfer ile ilgili sponsor var deniliyordu.

Ne kadarı sponsor ne kadarı biz bilmiyoruz ki? Ayrıca bahsedilen adam Robin Van Persie.. Yapmayın, etmeyin nasıl istemezsiniz? :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Maliyetinden dolayı ben karşıyım :icool:

Taraftar değil muhasebeci olduk zaten :D

Bırakın yönetim düşünsün o kısmını. Fener alabiliyorsa biz neden alamıyoruz?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

RVP 40 gol atar mı geldiği takımda? mesela beşiktaş da? lig de?

20-25 de kalır. Demba ba bile geçebilirdi bu rakamı, kafası başka yerlerde olmasa.

senelik 5 kulubüne 5 imzasına 5.. Bırakın abiler kardeşler, iyiden iyiye katar ligi bellettiniz bizi. Çin bellettiniz. Avrupalılar o gözle bakıyorlar artık bize.

Ben de varım etti iki  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı dlcs

nesi bitmiş ben biten bir şey görmüyorum
bitirirlersede sayemizde bayağı sağlam paraya bitirler :D
mışlarla mişlerle olmuyor bitse bando mızıka eşliğinde yayarlar

Bunların Yasaklı Link forumuna bakıyorum arada, cok barız duyumlar var 1-2 gune gelecek adam. Yok eger bız alırsak zaten yuzyılın komedısı olur.

Anacak yıne de dzeko> rvp

Çevrimdışı TØLGA

DZSUDZSAK GELSİNNNNNNNN
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Ben yazmaktan bıktım, insanlar inanmaktan bıkmadı.

RVP, gelmeyecek.

FB bile mevcut şartlarda alırsa müthiş gereksiz bir iş yapmış olur.

Bonuslar ile beraber bir oyuncuya 30-35 milyon euro bağlamak: saçmalık!
bende aynı bilgiyi aldım hatta Türkiyeye gelmeyecek diye bilgi alıyorum ama
dediğin gibi getirmek için astronomik bir para verilirse o başka versinler bence hiç bir problem yok

Çevrimdışı Tolga

Fb bu yıl kimlere ne paralar verdi ona da verirler ama bizim daha kontrollü davranmamız şart.

Sağlam kadro kurulsun o paralara ben razıyım.

Sponsorun ne kadar para vereceği de meçhul

Ben maliyetinden çok, son sene özellikle sakatlıktan çok çekmesini, ve gol atmayı dahi unuttuğunu düşünüyorum. Tamam belli bir standart gösterecektir ama aldığı para ile oran orantı uymaz.

Ben muhasebeciliğe karşıyım, ama bir adama 20 25 milyon euro bağlamak da ne bileyim saçma kere saçma gelir.

Çevrimiçi Samet Ç

Remy'i al gel ne uğraşıyorsun Rvp ile Dzeko ile  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Bunların Yasaklı Link forumuna bakıyorum arada, cok barız duyumlar var 1-2 gune gelecek adam. Yok eger bız alırsak zaten yuzyılın komedısı olur.

Anacak yıne de dzeko> rvp
derler uğur dündara göre konuşuyorlar o demiş ya perşembe cuma bu iş biter diye
ona istinaden konuşuyorlar ama biterlerle olmuyor bu iş demekki bitmemiş