2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908260 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Belushi geliyorsa bedavaya gelsin. Zaten bursa'dan ayrilmak istiyor. Ayrıca 32 yasında olacak bir adama bonservis vermeyelim.

Çevrimdışı Ozan E.

fb de az çakal değil hani
sırf arda gs ye kiralık gitmesin diye
kendileri teklif yapıyorlar şimdi

Kiralik vermezler :) 41 mil euro harcadilar

Çevrimdışı Çağatay

Kiralik vermezler :) 41 mil euro harcadilar

yılbaşına kadar oynatamayacaklar ama cezadan dolayı
o yüzden fb atlıyo ya hemen
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Bonservis olmadan gelecek Belluschi'ye ben hayır demem. Alacaklarına karşılık alsın gelsin işte bonservisini. Tutupta bonservis vermeyelim bir de.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dlcs

Joel Campbell'a neden sevinir anlamıyorum. Böyle sorunlu adamların kaçı başarılı oldu beşiktaş'ta

Çevrimdışı can1903

Sen Sivok'u göndereceğini ne zamandan beri biliyosun? EN AZ 6 AY.

Şenol Hocanın dediği gibi 11 gündür bi stoper transferini bitiremediler..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sağduyu

Herhangi bir duyumum falan yok. Ben pek çok kanaatin aksine, bu sene Beşiktaşın geçen seneden daha iyi olacağını düşünüyorum. Şampiyon oluruz olmayız ama, fb ve gs kadar şampiyonluğu sahada zorlayacak bir takım olacağına da inanıyorum.  :hiho:

Bu sadece bir sağduyu. :tabe:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Volkan Başaran

http://www.transfermarkt.com.tr/jeremain-lens/profil/spieler/38497

Hücum hattının soluna takviye isteyen Şenol Güneş’in bu talebi doğrultusunda Konoplyanka’yla masaya oturulmuştu. Ancak Ukraynalı futbolcu tercihini Sevilla’dan yana kullanmıştı. B planı olan Dzsudzsak için de kulübünün henüz net bir yanıt vermemesi Beşiktaş’ı farklı alternatiflere yöneltti. Hollandalı sol kanat oyuncusu Jeremain Lens için yıldız futbolcunun menajeriyle masaya oturuldu. Lens’in bu öneriye sıcak baktığı belirtildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/jeremain-lens/profil/spieler/38497

Hücum hattının soluna takviye isteyen Şenol Güneş’in bu talebi doğrultusunda Konoplyanka’yla masaya oturulmuştu. Ancak Ukraynalı futbolcu tercihini Sevilla’dan yana kullanmıştı. B planı olan Dzsudzsak için de kulübünün henüz net bir yanıt vermemesi Beşiktaş’ı farklı alternatiflere yöneltti. Hollandalı sol kanat oyuncusu Jeremain Lens için yıldız futbolcunun menajeriyle masaya oturuldu. Lens’in bu öneriye sıcak baktığı belirtildi.

Lens sağda oynar abi.

Çevrimdışı Arkadyeviç

Çevrimdışı kartal43

Plan yok plan.düşünün bir stoper transferi 11 gün oldu hala bitmemiş.tutup yıldız forveti anca Ağustos başını bulur görmemiz.benim tahminim Temmuz sonuna doğru bir stoper kapa bildirilir.Ağustos ortası forvet alınır.Eylül başında da olursa bir orta saha alınıp transfer kapanır.Geçen 2 senede böyle işledi transfer süreci bu sene de değişmeyecektir. O yüzden hergün kap beklemeye gerek yok.Zaten kap gelmeden 1 gün önce ntvspor lig tv falan haberi alıp veriyorlar sonra kap oluyor.

Çevrimdışı Çağatay

Lens sağda oynar abi.

mesele lens in sağda solda oynamasından ziyade
d.kiev in bu adam için bizden kaç isteyeceğidir
adamın değeri şuan 12 M
bizimkiler kaça almayı planlıyorlar ki ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Joel Campbell'a neden sevinir anlamıyorum. Böyle sorunlu adamların kaçı başarılı oldu beşiktaş'ta

Ne gibi bir sorunları varmış campbell in?

Çevrimdışı Çağatay

Ne gibi bir sorunları varmış campbell in?

arkadaşlarıyla dışarılarda geç saatlere kadar takılıp
derslerini ihmal ediyorsa eğer  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo ile anlaşıldıysa hayırlı olsun.

Campbell için beklemek lazım da sol kanat için mi düşünülüyor acaba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Yav ben analayamıyorum , Campbellin sorunu var Lensin bilmem neyi var Babelin kılı var tüyü var kalırsın böyle Olcay Şahan 10'a :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Forum olarak Cucak'a kitlenmis durumdayiz ama 6 ayi kalmis bi adam icin de istenen 4.5 milyon € gibi bir bonservis konusuluyor. Benim bildigim Beşiktaş bu parayı vermez. Alternatiflere de bakmak lazim. Bilmiyorum Campbell solda oynayabilir mi? Oynayabilirse Campbell-Tore kanatlari da fena olmaz aslında.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı warofpoet

Rhodolfo ile anlaşıldıysa hayırlı olsun.

Campbell için beklemek lazım da sol kanat için mi düşünülüyor acaba.

sağ sol fark etmez gökhan töre de zaman zaman sağa geçiyordu. oyun içinde yer değiştiriyorlar rakibi bozmak için. Campbell yunanistanda çok iyiydi ki yunan ligi bize yakın bir lig. ki o zaman 21 yaşındaydı sanıyorum şimdi 23. bizde iş yapacağını düşünüyorum. Sorunlu kısmı da Şenol Güneşin işi. O istiyorsa zaten bir bildiği vardır.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı İrfan

Şu kadro ne kadara patlar ki bize  :alala:

We are Electric..!

Çevrimdışı Easthanbool

sağ sol fark etmez gökhan töre de zaman zaman sağa geçiyordu. oyun içinde yer değiştiriyorlar rakibi bozmak için. Campbell yunanistanda çok iyiydi ki yunan ligi bize yakın bir lig. ki o zaman 21 yaşındaydı sanıyorum şimdi 23. bizde iş yapacağını düşünüyorum. Sorunlu kısmı da Şenol Güneşin işi. O istiyorsa zaten bir bildiği vardır.

Töre sağda oynuyor zaten
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ozan E.

yılbaşına kadar oynatamayacaklar ama cezadan dolayı
o yüzden fb atlıyo ya hemen
Oynatamazlarsa bile takima alisir simdi fbye bile kiralansa burada sorun yasasa veya sakatlik olsa basina cok dert acilir barcanin :)

Çevrimdışı warofpoet

Töre sağda oynuyor zaten

pardol sola geçiyordu devamlı sağda kalmıyor demek istemiştim.. campbell solak zaten solda sıkıntı yaşamaz.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Serdkar

Hesap Basit :

Töre = 15

Dzudsak + Campell < 15

Dzudsak 2-3 M €
Campell 7-8 M €

Çevrimdışı Easthanbool

Hesap Basit :

Töre = 15

Dzudsak + Campell < 15

Dzudsak 2-3 M €
Campell 7-8 M €

Oraya birde stoper yazmanızı rica edeceğim  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hesap Basit :

Töre = 15

Dzudsak + Campell < 15

Dzudsak 2-3 M €
Campell 7-8 M €

Campbell 4 e maksimum 5 e biter.

Balazs ikna edilebilirse oda maksimum 3.5 a biter.

4.5+3.5 de 8 milyona 2 kanat alıyorsun. 7 milyon kalıyor sana. 7 milyona ospina gibi kaleci alabilirsin. Yada biraz daha ucuzunu alıp + 1 ön libero yapabilirsin.