2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907008 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

O büyük gün bugün mü? :D

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Çağatay

ya bizimkilerde yapmıyolar yapmıyolar
sonra arka arkaya patlatırlarsa böyle
overdose dan gidecez
napıyo yönetim altın vuruş mu yapıyor anlamadım  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

Bugün hareketli gececege benziyor diyecegim sonra yine hareketli gecmeyecek :bawling:

Çevrimdışı Onur Can

Töreye savunması yok demek , hiç Beşiktaş maçı izlemedim demektir, Serdar mı arkasını topladı yani Töre nin ?

Beşiktaşta geçtiğimiz 2 sezon ileri topçulardan en fazla geriye dönüp savunma yhapan futbolcu Töre dir, Törenin olmadığı maçlarda Serdarın içinden geçip bakkala manava gönderdiler Serdarı o derece .

Törenin 15 m euro etmesindeki en büyük sebeplerden biride, Töreye dk 80 bakarsınız ilerde top sürüyor dikine içeri kat ediyor , dk 85 de pozisyona bakarsınız , defansta savunma yapıp top çıkartıyor . Adam Serdar yüzünden perişan oldu be.

Durum aynen bu. Eger defansi sadece defans oyuncularinin degil bütün takimin görevi olarak görürsek geçen sene Veli ve Atiba'dan sonra en iyi defans oyuncusu Töre'ydi. Tabii ki savunmada ki yerlerinden dolayi Franco, Ersan veya Necip toplamda daha çok kritik müdahele yapmistir ama bir o kadar da hata yapmislardir. Töre ise savunma görevini neredeyse kusursuzca yerine getiriyor. Arkasinda bir de saglam bir bek olsa çok daha büyük seyler yapabilir. Beck ile de görecegiz.

Bu adam savunmaya gelmese 3-5-2nin kanat oyuncusu olamaz. Ki bir ara Van Gaal Man Utd'ye istiyordu wingback olarak. Aynisindan bir de diger tarafta olsa çok rahat 3-5-2 oynanir. Çünkü adam hizli, topla saglam, orta açiyor ve adam geçiyor ama daha önemlisi neredeyse sag bek gibi oynuyor. Deplasmanda ki Liverpool maçini hatirliyor musunuz, resmen sag bekti  :kop:

Çevrimdışı Sarp

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-loic-remy-loan-6021864

Habere bakılırsa Mourinho Remy'i bırakmak istemiyor. Ama ciddi anlamda ilgilendiğimiz de aşikar.

Çevrimdışı cursedofdragon

İngiliz basının iddiasına göreBeşiktaş, Joel Campbell ile her konuda anlaştı. Arsenal'e £3.5M bonservis ödenecek.

Campell sağ kanat,sol kanat ve forvet oynuyabiliyor.İnşallah bu adamı alabiliriz 23 yaşında ve dzduaktan daha faydalı olur :)

01/03/2015 Villareal forması ile real madrid'e karşı.

Çevrimdışı ahmetx

Eurosport kaynaklı bir haber oda Daily newsin muhabirinin haberini,muhabirde THE timesı kaynak göstermiş ama THE Times'ta böyle bir haber yok.  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 11:00:19 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Eurosport kaynaklı bir haber oda Daily newsin muhabirinin haberini,muhabirde THE timesı kaynak göstermiş ama THE Times'ta böyle bir haber yok.

:kop:

Çevrimdışı Çağatay

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-loic-remy-loan-6021864

Habere bakılırsa Mourinho Remy'i bırakmak istemiyor. Ama ciddi anlamda ilgilendiğimiz de aşikar.

ulan adamın elinde falcao ve costa var hala remy de remy

aslında remy de kesin 11 başlayacağı yere gitmek varken

yedek beklemeyi ister mi chelsea de

önümüzdeki yaz da Avrupa şampiyonası olacağı için düzenli oynayacağı yere gitmek isteyebilir

Çevrimdışı Sarp

Bu iş biraz zor İzzy Horsefield hanım efendi biraz sıkmış sanırım  :)
Yinede şu link'te biraz daha yapıcı bir haber var:

http://www.getwestlondon.co.uk/sport/football/transfer-news/besiktas-eyeing-swoop-chelsea-backup-9605420

Çevrimdışı ZEKI

abi onu biliyoruz, forvet ve Campbell nedir onu anlatsana :)
@Kemal onu kimse bimiyorki ade olmayacak gibi duruyor.. dzeko roma diye tutturmus remy de sikinti klupteymis ama soyle bir twitte var

Sky Bet
‏@SkyBet
@jaymoroy83 Hi the Remy market has been updated with Besiktas added - http://sky.me/1S81ZL0

Çevrimdışı Arkadyeviç

Dzsudzsak Campell'dan daha istikrarlı.

Çevrimdışı Sarp

@Kemal onu kimse bimiyorki ade olmayacak gibi duruyor.. dzeko roma diye tutturmus remy de sikinti klupteymis ama soyle bir twitte var

Sky Bet
‏@SkyBet
@jaymoroy83 Hi the Remy market has been updated with Besiktas added - http://sky.me/1S81ZL0

Nedir bu İtalya sevdası anlamıyorum  :icool:

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Remy Şenol Hocanın tarifini verdiği golcü tanımına uymuyor arkadaşlar. Nasıl olacak  :alala:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Saatler geçtikçe geriliyorum ben. Bizimkilerin sadece oğleye kadar bildirim yaptığı düşünülürse kap a. 12 ye kadar birşeyler gelmezse, bugünde yalan olup gidecek. Anlamıyorum sanki 3 ay var sezon açılışına. Şurada kaldı bir ay.

Çevrimdışı Arkadyeviç

Reports says'e tıkladığında (Küfür Yasak)₆'yı kaynak gösteriyorlar.

Çevrimdışı Arkadyeviç

Çevrimdışı Mehmet Ali

Belluschi zu Beşiktaş?

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bugün kap gelmesi dileğiyle

Çevrimdışı Serdkar

Rüyamda alman bir on libero aldık arkadaşlar. Musterih olun iyi bir transferdi.

insallah roman neustädter dir...

Çevrimdışı KAP

fanatik fotomaç dışında hiç bir haber sitesi Beşiktaş bununla anlaştı diye kendi özel haberini yapamıyor ki bu fanatik vs sitelerin de haberleri neresinden uydurduğu belli  . Yönetim çok sessizce götürüyor işleri.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağatay

bryan ruiz zu sporting lizbon via 2.8M

Çevrimdışı Paolo Maldini

Belluschi bize geliyor diyor bursalı gazeteci gerçi şu ana kadar ne dediyse tersi çıktı.

Guidetti'de büyük ihtimal celta vigo'da

Çevrimdışı Çağatay

fb de az çakal değil hani
sırf arda gs ye kiralık gitmesin diye
kendileri teklif yapıyorlar şimdi