2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910031 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

olm bari macarı devre arası getirtelim şimdi sözleşme yapıp
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Mitroglou - Dzsudzsak - Rhodolfo - Toloi - Veloso

Birçok kişi şu beşliye fit olur bence.
Alın gelin  :ok:

Çevrimdışı Kemal

Birde aklıma takıldı bunlar Campbell'ı kanat değilde forvetimiz için almıyorlardır değil mi?  :D

Çevrimdışı Çağatay

bu arada gs beleş guidetti ile ilgileniyor  :s20:

ayrıca maxi pereira-sabri açıklamalarından sonra cüneyt tanman soyadını tammal olarak değiştirmeli  :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 09:37:06 cagty ]

Tatil yok , uyku yok , su yok , transfer yok .Delireceğim stajda zaman geçmiyor. :bawling:  Transfer olsa bari kafa dağıtsak.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 09:36:58 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı Çağatay

Ozan Tufan zu Valencia

Çevrimdışı Aykutt

Wagner Love imiş bizim gizli forvet transferimiz.İnşallah doğru değildir.Millet Rusyaya eğlenmeye gider.Bizimkiler oyuncuları oradan alır. :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Töreye savunması yok demek , hiç Beşiktaş maçı izlemedim demektir, Serdar mı arkasını topladı yani Töre nin ?

Beşiktaşta geçtiğimiz 2 sezon ileri topçulardan en fazla geriye dönüp savunma yhapan futbolcu Töre dir, Törenin olmadığı maçlarda Serdarın içinden geçip bakkala manava gönderdiler Serdarı o derece .

Törenin 15 m euro etmesindeki en büyük sebeplerden biride, Töreye dk 80 bakarsınız ilerde top sürüyor dikine içeri kat ediyor , dk 85 de pozisyona bakarsınız , defansta savunma yapıp top çıkartıyor . Adam Serdar yüzünden perişan oldu be.

Bu arada Töre 15 e satılıp , 5 e Campell alınsın mı, varsa böyle bir durum yapılsın tabii ki,

10 m euro kalır ; 

Dzundsak - 4 m euro
Rhodolfo -  3 m euro
2. hızlı stoper - 3 m euro

yaparız ,

Ba ve Atınç transferinden 18 m euro kaldı

2 Beck e harcansa 16 kaldı ;

16 ya ;   

6 m euro - Ospina
7 m euro -  Remy

3m euro muz kalır 3 m euroya da , Tolgay gibi dikine oynayan orta saha alınır .

Tabii hayaller bunlar :)

4 m euroyada Milo yu satsak , seneye bütçe bile arttırırız.

anladığım kadarıyla Armağan da orada Töreye savunması yok demek istememiş
takımın savunma zaafından bahsetmiş olabilir
çünkü dediğin gibi töre bazı maçlarda savunma yapmaktan hücum yapamadı
yani savunması olan bir adam çünkü o da biliyor ki arkasında serdar var ve güven vermiyor

Çevrimdışı Renton

Tatil yok , uyku yok , su yok , transfer yok .Delireceğim stajda zaman geçmiyor. :bawling:  Transfer olsa bari kafa dağıtsak.
Aynen oyle benimde zaman gecmiyo stajda ugrasacak transferde yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ZEKI

Rhodolfo bitmis arkadaslar Ali Naibi alip gelecekmis

Çevrimdışı Ergin1903

Rhodolfo hayirli olsun. İzledigim kadariyla yaninda hizli bir stoperle bize faydali olacaktir. Yalniz topa spontane cok vurur. Buna hazirlikli olun. Joe geliyorsa bana göre TÖre gidiyor demektir. Anlasilan bizimkiler Töre'yi satacaklar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hayırlısı olsun inşallah

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo hayirli olsun. İzledigim kadariyla yaninda hizli bir stoperle bize faydali olacaktir. Yalniz topa spontane cok vurur. Buna hazirlikli olun. Joe geliyorsa bana göre TÖre gidiyor demektir. Anlasilan bizimkiler Töre'yi satacaklar.

töre satılmıcak bence campell sol kanat için alıcaklar :) Sağ kanat oynuyabiliyor sol kanatta oynar campell yada sola töre geçer değişmeli oynarlar işte kanat oyuncusu farketmez o kadar :)

Çevrimdışı Türkay

O zaman hayırlı olsun diyelim darısı 2. Stoperin başına
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ergin1903

töre satılmıcak bence campell sol kanat için alıcaklar :) Sağ kanat oynuyabiliyor sol kanatta oynar campell yada sola töre geçer değişmeli oynarlar işte kanat oyuncusu farketmez o kadar :)

Bence Campell solda oynarsa verimi düser. Tabii ki kanat oyunculari degismeli oynayabilir ama her yerde en iyi performansini sergileyemez.

Çevrimdışı Renton

Ali naibi izlediyse ve almaya karar verdiyse iyidir adam

Çevrimiçi hasankale

Ali naibi izlediyse ve almaya karar verdiyse iyidir adam
Ali naibi kim ?

Çevrimdışı brkntcnr

Campbell sağ kanat eğer campbell geliyorsa töre satılacak. Umarım 15-20 arasına satılır. Zaten elde 18m vardı. 15 falan kaldığını varsayarsak, Töreden minimum 15 beklediğim için toplam 30m bütçemiz olacak. Beck geldi zaten. sağa campbell sola dzsudzsak kaleye ospina, rhodolfo ve douglas ı rahatlıkla alırız. Bir de iyi bir santrafor aldıkmı her türlü takımı kurarız.  Eğer veli de düzelmezse iyi bir orta saha alacak paramızda olmuş olur.

Ospina-Beck-Rhodolfo-Douglas-Tosic-Veloso-Tolgay-Dzudzsak-Sosa-Campbell- Xxx 11 i şampiyonluk getirir diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rüyamda alman bir on libero aldık arkadaşlar. Musterih olun iyi bir transferdi.

Çevrimdışı Sarp

Hayırlı olsun Zeki abi çok güzel bir haber bu.
Yinede benim aklım douglas'ta kaldı. :iblush:

Çevrimdışı Renton

Ali naibi kim ?
İzledigi ve olur dedigi oyuncuya guvendigim tek adam sahsen benim

Çevrimdışı Kemal

abi onu biliyoruz, forvet ve Campbell nedir onu anlatsana :)

Çevrimdışı Ergin1903

Campell için fazla umutlanmamak gerek diye düsünüyorum. Töre'nin gitme ihtimli bana hala düsük gibi geliyor. Töre'den bagimsiz da alacaklarini zannetmiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

remy satın alma opsiyonlu kiralandı. :photo:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ergin1903

Vay vay haberler üst üste geliyor :lol: