2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Campbell gelse olur gelmese olur. Kanat forvet sonuçta.

Bizimkilerin bu konuda herhangi bir aksiyonu olduğunu sanmıyorum ama.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

dzsudzsak olmaz ise @Çağrı 'yı kesiyoruz değilmi anıl  :naughty: :naughty:
O iş bende @Tolga :kar::kar:

Çevrimdışı TØLGA

Campbell gelse olur gelmese olur. Kanat forvet sonuçta.

Bizimkilerin bu konuda herhangi bir aksiyonu olduğunu sanmıyorum ama.
valla ben töre'nin yerine düşünüldüğünü biliyorum
burada bilgisi olanlarda öyle diyor zaten ilgi kesinlikle var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Lütfen KAP'ınıza bi KAP bırakın..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

valla ben töre'nin yerine düşünüldüğünü biliyorum
burada bilgisi olanlarda öyle diyor zaten ilgi kesinlikle var

Töre'nin yerine düşünülüyorsa söyleyeyim hüsran yaşarız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Campbell iyi olur.Şenol hoca onu bakambu gibi kullansa yeter bize iyi katkı sağlar.

Ceza sahasına sık sık girer.

Gerektiğinde forvette 2.forvet olarak kullanırız.

Eğer 5 milyonsa müthiş olur.

Ama dudakta sola gelirse iki benzer oyuncumuz olmaz mı kanatta o problem olabilir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Campell biraz kumar olur ama tutarsa da fena olur.Töre de yollanmazsa çok hoş şeyler izleyebiliriz:D

Tribün dergi 3.5m€ yazmış

Çevrimdışı safa burak

Kartalbakisi nin haberinde 3.5 m euroya anlastigimiz yaziyor. Gercekse cok iyi bence. Gelsin o paraya ben sol bek te oynatirim 😀

1 saat önce Metro gazetesi son dakika geçmiş sitesinde.Arsenal'den sonra Campell da kabul etti diye.

Çevrimdışı Baba1903

Yarın kokusu ortaya çıkar.Ben olmasını çok isterim :)

Çevrimdışı Kadir G.

Oliyi kabul eden bizi de kabul eder de alınırsa nerde oynayacak? Töre yerine ise yetmez ospina+libero lazım.

Çevrimdışı safa burak

Toreyi 15 e satip 3.5 e campbell almak muazzam is olur. Kalan paraya stoper kaleci sol kanat alirsin.

Campbell + kaleci + stoper + sol kanat > gokhan tore

Çevrimdışı TØLGA

Töre'nin yerine düşünülüyorsa söyleyeyim hüsran yaşarız.
töre gitmez o gelir falan ayrı konular onlarda , ilgi var  :D
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 04:52:31 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Valla bilmiyorum neden ama ben inandım bu transfere.Beck'in de ismi yokken birden anlaşıldı haberleri çıktı.Campell bitmişse şaşırmam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir boksörün sadece sağı kuvvetliyse, o boksör çok zor maç kazanır. Çok zor ilerler.

Boksörün, soluda kuvvetli olacak, guardı da kuvvetli olacak, ayakları da hızlı çabuk olacak, konsantrasyonuda iyi olacak.

Evet tamam töre iyi oyuncu diyorsunuz, hatta çooook iyi diyorsunuz kabul etmesem de tamam. Ama aynen o yukarda bahsettiğim sadece sağı kuvvetli boksor oluyoruz bu şekilde.

Sol yok, savunma yok..

Ben töreden gelecek 12 ye bile razıyım. 4 e campbell-3.5 balazs ı düşünüyorum hemen bunun karşılığında. 4.5 milyon euroya, istersen kaleci alırsın seninkilerin hepsinden iyi, istersen Ön libero alırsın sana sınıf atlatabilecek kapasitede. Hele bir de düşünsenize 15 e gittiğini, çılgın birşey olur ya.

Çevrimdışı Baba1903

Bir boksörün sadece sağı kuvvetliyse, o boksör çok zor maç kazanır. Çok zor ilerler.

Boksörün, soluda kuvvetli olacak, guardı da kuvvetli olacak, ayakları da hızlı çabuk olacak, konsantrasyonuda iyi olacak.

Evet tamam töre iyi oyuncu diyorsunuz, hatta çooook iyi diyorsunuz kabul etmesem de tamam. Ama aynen o yukarda bahsettiğim sadece sağı kuvvetli boksor oluyoruz bu şekilde.

Sol yok, savunma yok..

Ben töreden gelecek 12 ye bile razıyım. 4 e campbell-3.5 balazs ı düşünüyorum hemen bunun karşılığında. 4.5 milyon euroya, istersen kaleci alırsın seninkilerin hepsinden iyi, istersen Ön libero alırsın sana sınıf atlatabilecek kapasitede. Hele bir de düşünsenize 15 e gittiğini, çılgın birşey olur ya.
Abi dediğin çok mantıklı 1 adam satıp  4 mevkiye iyi oyuncular almak ama yönetimin böyle yapacağına inanıyo musun?Eğer Töre giderse en fazla yerine bir kanat ve 2. stoper gelir kalan para stada gider.O yüzden ben Töre'nin satılmaması taraftarıyım.Seneye aynı paraya satalım ama.Seneye stada para aktarma diye bir derdimiz olmayacak eğer satarsak aynı paraya daha iyisini alırız :)

Çevrimdışı eski inönü

Campbell iyi olur.Şenol hoca onu bakambu gibi kullansa yeter bize iyi katkı sağlar.

Ceza sahasına sık sık girer.

Gerektiğinde forvette 2.forvet olarak kullanırız.

Eğer 5 milyonsa müthiş olur.

Ama dudakta sola gelirse iki benzer oyuncumuz olmaz mı kanatta o problem olabilir.
işte lazım olan buydu  :ok:

Çevrimdışı Renton

Kartalbakisi nin haberinde 3.5 m euroya anlastigimiz yaziyor. Gercekse cok iyi bence. Gelsin o paraya ben sol bek te oynatirim 😀
3.5 pound 5 milyon euro falan eder
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Sarp

Allah'ım sabah forumu bir açıyorum. Campbell haberleri...
Pek güzel pek güzel  :D
Arkadaş 3'e kadar ayaktaydım. Yaprak kıpırdamadı. Demek ki sıkıntı bendeymiş :)
Hayırlı haberler alalım inşallah.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 08:26:44 Sarp ]

Çevrimdışı Sarp

İngiliz haber sitelerinde Campbell haberleri saman alevi gibi yayılmaya eğiliminde:
http://www.express.co.uk/sport/football/589480/Besiktas-complicate-transfer-flop-Arsenal-midfielder

Çevrimdışı ebabil

bu campbell macar adamla aynı mevki mi? biri alınırsa diğeri alınmayacak mı? ben bu campbell den ümitli değilim pek.

Çevrimdışı mustafayhan1903

Günaydın,
Kimleri alıp kimleri göndermişiz? var mı geceden haber?  :)
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Kemal

Sol yok, savunma yok..

Töreye savunması yok demek , hiç Beşiktaş maçı izlemedim demektir, Serdar mı arkasını topladı yani Töre nin ?

Beşiktaşta geçtiğimiz 2 sezon ileri topçulardan en fazla geriye dönüp savunma yhapan futbolcu Töre dir, Törenin olmadığı maçlarda Serdarın içinden geçip bakkala manava gönderdiler Serdarı o derece .

Törenin 15 m euro etmesindeki en büyük sebeplerden biride, Töreye dk 80 bakarsınız ilerde top sürüyor dikine içeri kat ediyor , dk 85 de pozisyona bakarsınız , defansta savunma yapıp top çıkartıyor . Adam Serdar yüzünden perişan oldu be.

Bu arada Töre 15 e satılıp , 5 e Campell alınsın mı, varsa böyle bir durum yapılsın tabii ki,

10 m euro kalır ; 

Dzundsak - 4 m euro
Rhodolfo -  3 m euro
2. hızlı stoper - 3 m euro

yaparız ,

Ba ve Atınç transferinden 18 m euro kaldı

2 Beck e harcansa 16 kaldı ;

16 ya ;   

6 m euro - Ospina
7 m euro -  Remy

3m euro muz kalır 3 m euroya da , Tolgay gibi dikine oynayan orta saha alınır .

Tabii hayaller bunlar :)

4 m euroyada Milo yu satsak , seneye bütçe bile arttırırız.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 09:07:05 Kemal ]

Ulan içim daraldı yemin ediyorum.

1 şişe buzlu suyu diktim kafaya bu nedir :akuma:
Hocam   zaten acaip susadım , üstüne bunu okuyunca elim ayağım titredi vallahi,keşke okumasaydim   :D :ebebe:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 09:23:28 siyahbeyaz7 ]