2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909804 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi , fırça attı ama böyle hiç kızacak bir adam gibi de durmuyor dışarıdan yapı olarak , tatlı sert müdaheleydi  :)
Bu sene Bursa maçlarında dikkat ettim de çok hırçındı. Hatta yakıştıramadım bile diyeceğim ama umarım çizgisini korur. Efendilikle bir yere varılmıyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Korkarım Adebayor gelir maalesef. Bu burada kalsın ileride alıntılarım.
Adebayor gelirse yaşı açısından ilerde satma şansın yok denilecek kadar az , ee hadi diyelim ucuza aldın o zamanda diğer yerlerin hepsini doldurmalısın ee o da yok ,daha bugün açıkladı Şenol hoca  2-3 transfer yapılır gibisinden , anlamadım ben   :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı atalay

Lanzini'nin, West Ham'a gidişi ile menajer teorim haklı çıkmış bulunmakta.  :icool:

Çevrimdışı Bertug

Remy mi gelir adebayor mu gelir rhodolfo mu gelir onu bilemem de dzsudzsak gelmeyecek ondan eminim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

adebayor gelecek  :bandit:
Hiç sanmam . Yönetim o kadar da cahil değildir. Ayrıca Şenol hocanın kıstaslarına uymuyor. Rahat olalım bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Remy mi gelir adebayor mu gelir rhodolfo mu gelir onu bilemem de dzsudzsak gelmeyecek ondan eminim

Kesin mi başkanla mı konuştun?

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın forvet tiplemesine uyan adamlar Adebayor ve Mitroğlou. Adebayor'u Tottenham şutlamaya yer arıyor zaten Fener ile Gs'nin yıldız diye adlandırılan saçma transferlerinden sonra gelecek tek isim Adebayor'dur.

Çevrimdışı atalay

Adebayor filan gelmez.

Müsterih olun.  :eyes

Çevrimdışı Kadir G.

Yine kap gelmedi diye tribe girmişsiniz ne adebayoru. :)

Çevrimdışı JoseDemba

Ben Şenol hocama güveniyorum Adebayor felan değildir  :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol hocanın yerinde olsam ve bana Adebayor teklif edilse forvet transferinden vazgeçer sol kanada - orta sahaya - kaleye transfer isterim daha iyi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Bertug

Kesin mi başkanla mı konuştun?

Macaristandan teyze oglu mektup yollamis az once aldim okudum kara haber tez duyulsun diye yazdim hemen :(

Çevrimdışı Çağatay

Artık @Çağrı nin gelip bir doz zehir vermesi gerek
forum yine çığrından çıkıyor
lukaku bitti adebayor a gectik

Dusunmeye basliyorum acaba bizim baskan buraya uye ve bunlari okudukca zevk mi aliyor...hosuna mi gidiyor boyle burda delirmemiz...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı can1903

Dikkate alacak varsa twitter'deki @SporGundemi35 hesabımdan konuştuğum gazeteci ve ibrahim ketenin yazdıklarını yazayım?  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Ben Kap gelene kadar uyumaya karar verdim. Soran olursa kap beklerken öldü dersiniz :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

‏@Muzziozcan  24 sn.25 saniye önce Çeviriyi görüntüle
( Loic Remy ) talks are being held I am expecting in the coming days things to be confirmed İngilizcesi harika olanlar ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı can1903

Hakan Gündoğar , Aykut İnce, Erkut Öztürk ; Başkan , transfer için BEKO'dan destek aldığını duyduk. Çok kaliteli özel bir forvet ile görüşülüyor.

İbrahim Keten ; Dev forvet ile uğraş veriliyor.

İsmail Er ; Dev forvetin yarın açıklanıcak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali

‏@Muzziozcan  24 sn.25 saniye önce Çeviriyi görüntüle
( Loic Remy ) talks are being held I am expecting in the coming days things to be confirmed İngilizcesi harika olanlar ?

Haftaya netleşirmiş

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

ibramoviç geliyor dev forvet başka kim var

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Llorente diyorum? niye kimse birşey demiyor  :akuma: :steamed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakan Gündoğar , Aykut İnce, Erkut Öztürk ; Başkan , transfer için BEKO'dan destek aldığını duyduk. Çok kaliteli özel bir forvet ile görüşülüyor.

İbrahim Keten ; Dev forvet ile uğraş veriliyor.

İsmail Er ; Dev forvetin yarın açıklanıcak.

Kim ulan bu dev! :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."