2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924385 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Olumlu veya olumsuz bir yorum yapmıyorum ama Fikret Orman yönetimi varken Quaresma imkansız.
aynen en başından beri bende böyle düşünüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Olumlu veya olumsuz bir yorum yapmıyorum ama Fikret Orman yönetimi varken Quaresma imkansız.

Douglas mı rhodolfo mu yakın?

Çevrimdışı cartographer

sanırım sırf kişisel gerginliğinden, egolarından, takıma hiç faydası olmayan bir anda gereksiz bir tekmeyle, takım agresifliğini artıracak, gerektiğinde şşşt bir dur hele diyecek, hakem karalarında ki haksızlıkla takıma verilen zarara dayanamayıp atılan tekme arasında bir fark olsa gerek...

Biz bunu meşhur samsunspor maçında yaşadık, başımıza neler geldiğini daha dün gibi hatırlıyorum. Demem o ki; bize gerginlik hiçbir zaman fayda getirmedi, bundan sonra da getireceğine inanmıyorum.

Çevrimdışı Ersoy

:super:

Of of of efsane olmuş be.Nasıl da yakışmış forma. :D

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yagiz1903

Douglas mı rhodolfo mu yakın?

Belirli şartlar altında ikisinden de okey geldi diye biliyorum. Son değerlendirmeler,katkı,hoca vs düşünülüp karar verilir.Çarşambaya kadar biter bu iş

Çevrimdışı ozeratalay

Bu Rhodolfo bana Ersan'ı anımsattı.Belki 1 tık üstü gibi ama hamleleri sanki Ersan gibi.Daha iyi izleyenler farkını söyleyebilirmi?

Çevrimdışı Tugay

@yagiz1903

Dzsudzsak transferinden haber var mı?

Çevrimdışı Fatih Berker

Ospina'yı gündeme alsalar keşke.

Çevrimdışı yagiz1903

@yagiz1903

Dzsudzsak transferinden haber var mı?

4.5 milyon istekleri düşerse formayı giyer.

Çevrimdışı TØLGA

aminnn  :D
abi maglum forvet transferi çalımı olmuyor anlaşılan
diğer alternatifler ne durumda remy flen?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

4.5 Dzsudzsak için değer yönetim uzatmasa artık şu işi de rahatlasak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı yagiz1903

aminnn  :D
abi maglum forvet transferi çalımı olmuyor anlaşılan
diğer alternatifler ne durumda remy flen?
Forvet konusunda bi süre konuşmayacağım. Çünkü taraftarı umutlandırmak istemiyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biz bunu meşhur samsunspor maçında yaşadık, başımıza neler geldiğini daha dün gibi hatırlıyorum. Demem o ki; bize gerginlik hiçbir zaman fayda getirmedi, bundan sonra da getireceğine inanmıyorum.
tabiki sonuna kadar haklısın. ne gereği var kart görecek hareketin. ama illaki bir kırmızı kart yiyeceksen adam gibi yemenin yolları var..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tugay

Bizimkiler şu pazarlık işlerini uzatmasalar keşke.Bu adam pazarlık yüzünden elden kaçarsa yazık olacak.

Çevrimdışı TØLGA

Forvet konusunda bi süre konuşmayacağım. Çünkü taraftarı umutlandırmak istemiyorum.
pekala kaç tane stoper alınması düşünülüyor biliyormusun?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yagiz1903

pekala kaç tane stoper alınması düşünülüyor biliyormusun?
%90 2 tane.. Biri bu hafta olur. Diğeri teklifler beklendikten sonra (Pedro,Milo,Ersan)

Çevrimiçi Samet Ç

Dzudzsak'a 2-2.5 verir bizimkiler en fazla 3-3.5 milyona biter aslında 10 milyonluk adamı 3 milyona alıyorsun

Çevrimdışı can1903

Belirli şartlar altında ikisinden de okey geldi diye biliyorum. Son değerlendirmeler,katkı,hoca vs düşünülüp karar verilir.Çarşambaya kadar biter bu iş
Ben basıyorum gaza abi o zaman  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

%90 2 tane.. Biri bu hafta olur. Diğeri teklifler beklendikten sonra (Pedro,Milo,Ersan)
velinin sakatlığından sonra ortasaha için bir arayış var mı peki ?
son sorum bu  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

@yagiz1903

İsmi gizlenen forvetin transferine sponsor var deniliyor.Tahmini maliyeti ne kadar ?

Çevrimdışı Fatih Berker

Töre'nin satılışı hakkında bir malumatın varmı abi?

Çevrimdışı Gorgaze

Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz vs. 

Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Transferdeki 4 yılımızı kıyasladığımız zaman transferlerde yönetimin başarı yüzdesi kaçtır ?

arkadaşlar 99'dan beri football manager  oynuyorum bu işler ne yazık ki fm'de add manager ekleyip transfer yapmaya benzemiyor. Bur da bir kadrolar görüyorum as futbolcularımızdan 3 tanesi ana kadroda gerisi hep yenilenmiş, değişmiş böyle bir dünya yok.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Onur Can

Çevrimiçi Mehmet57

Su adam aslinda cok iyi stopper. Gerektiginde on libero da oynar. Gs'de o kotu takima denk geldi ama Lazio'da kaptan bile oldu. Sunderland'de ilk sezonunda hemen kaptan olmustu, Marsilyada da kaptanlik yapti. Alacan Douglas'in yanina, gorecek rakipler.