2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

Jeremain Lens 

:money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Douglas için yarın kap gelir deniyor (via zafer demir)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Biraz daha sabır bu hafta içi en az 1 -2 tane kap gelir artık  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Biraz daha sabır bu hafta içi en az 1 -2 tane kap gelir artık  :tabe:
sabır sabır nereye kadar sabır taşı olsa çatlar beee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

İşte ben buna kızıyorum , seni rakipten bile saymıyorlar.

Ayni Nani, gördügüm en iyi atmosferi saglayan takim Besiktas demişti.

Çevrimdışı TØLGA

adama sorarlar sen rakip sayılmak için neler yapıyorsun 2003ten beri?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Saymasın.Saydırırız. 

Çevrimdışı Türkay

Veloso işi ne kadar ciddi bilen duyan var mı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Yaparız; yaptırırız demek ile olmuyor.

Kimsenin bizi rakip olarak görmesine ihtiyacımız yok.

Mesele bu sözlere sahada cevap verebiliyor muyuz?  :eyes

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

neyse biraz ortamı yumuşatalım  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir transferleri bekleyin hemen ezilmiş moda geçmeyin daaaaaa  :bandit:
transferler gelsin ona göre değerlendirme yaparız
Gelse yapacağız da gelmiyor  :D

"Geliyorum, geliyorum, geliyorum, gelemedim!"  :evillol:
Şahin K
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Yaparız; yaptırırız demek ile olmuyor.

Kimsenin bizi rakip olarak görmesine ihtiyacımız yok.

Mesele bu sözlere sahada cevap verebiliyor muyuz?  :eyes
2003'ten beri malesef  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar bosverin
daha once paylasildi mi bilmiyorum ama soyle bir habere rastladim Dinomo Kiev in kalecisi ile ilgilendigimiz haberi var. Olimpiakos ta kiralikmis. Maksim Koval

ESCLUSIVA CALCIOMERCATO BESIKTAS OLYMPIACOS KOVAL -

Ha attirato l’interesse di diversi club il promettente portiere Maksym Koval. Classe 1992 di Zaporizhya, Koval fa parte della Dinamo Kiev, con la quale ha raccolto 21 presenze nell’ultima stagione di Prem’er-Liha, evidenziando tutte le sue qualità. Koval è entrato nel mirino di due club, secondo quanto raccolto da Calcionews24.com: il Besiktas e l’Olympiacos.

I DETTAGLI – Sia la compagine turca che quella greca sono alla ricerca di un estremo difensore in vista della prossima stagione e quello di Koval è il profilo ideale: l’affare è possibile in prestito con diritto di riscatto. Si profila scontro a due dunque per Koval, gestito dalla Soccerdreamz, le trattative sono entrate nel vivo.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zafer demir ‏@zafer19031969  5 dk.5 dakika önce
Dsudzak ta son bir hamle kaldi onu bekliyoruz. Miguel Veleso icinde bir girisim oldu ama Dinomo cok istekli degil

sadece 269 kişinin takip ettiği adam ne kadar güvenilir. Bunun gibi 20 - 30 kişi var aynı şeyleri yazıp duruyorlar. Ben Beck konusunda tek yorum görmedim ama transferi oldu. Hiç biri adını bile anmadı daha önce
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Arkadaslar bosverin
daha once paylasildi mi bilmiyorum ama soyle bir habere rastladim Dinomo Kiev in kalecisi ile ilgilendigimiz haberi var. Olimpiakos ta kiralikmis. Maksim Koval

ESCLUSIVA CALCIOMERCATO BESIKTAS OLYMPIACOS KOVAL -

Ha attirato l’interesse di diversi club il promettente portiere Maksym Koval. Classe 1992 di Zaporizhya, Koval fa parte della Dinamo Kiev, con la quale ha raccolto 21 presenze nell’ultima stagione di Prem’er-Liha, evidenziando tutte le sue qualità. Koval è entrato nel mirino di due club, secondo quanto raccolto da Calcionews24.com: il Besiktas e l’Olympiacos.

I DETTAGLI – Sia la compagine turca che quella greca sono alla ricerca di un estremo difensore in vista della prossima stagione e quello di Koval è il profilo ideale: l’affare è possibile in prestito con diritto di riscatto. Si profila scontro a due dunque per Koval, gestito dalla Soccerdreamz, le trattative sono entrate nel vivo.

Var da olmaz o iş Dinamo vermez bunu niye versin ki anca kiralık olur olursa
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

"ÜÇ TRANSFER BİRDEN" Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, galatasaray'dan eski oyuncularımız Cem Gezinci, Ferit Gümüş ve Özgür Gürbulak'ı transfer etmiştir..Hayırlı olsun..Demir Pençelerden, seneye şampiyonluk gelecek inşallah..

Çevrimdışı talha

"ÜÇ TRANSFER BİRDEN" Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, galatasaray'dan eski oyuncularımız Cem Gezinci, Ferit Gümüş ve Özgür Gürbulak'ı transfer etmiştir..Hayırlı olsun..Demir Pençelerden, seneye şampiyonluk gelecek inşallah..

Galatanın sandalye basketbol takımına gösterdiği vefasızlığı biz çektirmeyiz onlara inşallah
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

Beyler burası Beşiktaş transfer başlığı
renklilerden konuşmak istiyorsanız onların sayfasına gidin

Çevrimdışı can1903

Lens mi Dzsudzsak mı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı safa burak

Serhat bir zaten adamlar her sene kombine fiks satıyor. Formadan da şöyle diyeyim Kjaer ve Nani nin parasını karşışayabikmeleri için 1 milyona yakın satmaları lazım.  İşi içine Rvp falan girerse ı sayı olur mu 2 m :)
Tamam da belki adamlar gecen sene para biriktirdi bu transferleri yapmak icin. Bu sene gelirlerinin artmaması paralari olmadigi anlamina gelmez ki

Çevrimdışı atalay

Lens haberi nedir?  :kop:

13 milyon £ teklif var; satmıyorlar.

Geçiniz...

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam da belki adamlar gecen sene para biriktirdi bu transferleri yapmak icin. Bu sene gelirlerinin artmaması paralari olmadigi anlamina gelmez ki

Büyük açık verip para biriktirebilmekte enteresanmış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Umidi kesmeyin , Enseyi karartmayın , Transferler olsun ondan sonra konuşalım kıyas yapalım :akuma: :akuma:
İşte hep bu yüzden kaybediyoruz ve kaybetmeyede devam edecegiz :steamed: :steamed:
Ne baskı var , Ne başka bişey , Bu kabullenmişlik neden ?? Yönetim ne yarsa onu beklemek neden ??
Aynı şey renklilerde olsa ortalığı yıkıyorlar ve ard arda transferler patlıyor ...
He diyeceksiniz ki biz Beşiktaşlıyız farklıyız tabi farklıyızda bu konuda farklı olduğumuz sürece hep kaybederiz :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forumdaki olumsuz düşünenleri anlayamıyorum. Bir de renklilerin yaptığı transferlerle kıyaslayanlar var. Bir düşünsenize adamlar Nani ellerinin altında iken yanaşmıyorlar bile ama senin Töre'ne, Kerim'ine, Tolgay'ı na vs göz koymuşlar. Bu saydıklarımın yanında Sosa, Oğuzhan, hatta Ersan ve hatta Pektemek ve hatta Necip Şenol Hoca'nın parlatması ile bizi çok rahat şampiyonluğa taşıyabilir . Benim inancım tam. Şu anda beğenmeseniz de iki nokta transfer yapmışız sağa ve sola. 1 hafta içinde üç transfer daha yaparsak çok iyi olur. Onların transferi belirsiz, uyum sağlar mı, ligimizi ne zaman tanır meçhul. Oysa bizim oyuncuların yapacağı tel şey Şenol hoca ile kendilerini bulmak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

Umidi kesmeyin , Enseyi karartmayın , Transferler olsun ondan sonra konuşalım kıyas yapalım :akuma: :akuma:
İşte hep bu yüzden kaybediyoruz ve kaybetmeyede devam edecegiz :steamed: :steamed:
Ne baskı var , Ne başka bişey , Bu kabullenmişlik neden ?? Yönetim ne yarsa onu beklemek neden ??
Aynı şey renklilerde olsa ortalığı yıkıyorlar ve ard arda transferler patlıyor ...
He diyeceksiniz ki biz Beşiktaşlıyız farklıyız tabi farklıyızda bu konuda farklı olduğumuz sürece hep kaybederiz :money:
:kop: