2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872478 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

quaresma niye defansa gelsin ben onu anlamadım olcay gelip santraforu mu kovalıyo arkadan bindirme yapacak beki engelleyecek altı üstü quaresma ilerdeyken atağa çıkan bek türkiyede ben hiç görmedim olcay hele bi gelmesin defansa rakip bek çarşıda dolaşır gibi rahat çıkar hücuma olcaydan kontra yese nolcak yemese nolcak dert etmez
futbol takım oyunudur. defans işinide bütün takım yapar geçen sene Demba BA nın çıkarttı topları görmedinmi
tersi durumda iki trivella göreyim derken kalende iki gol görürsün
bu gün töreye dikkat et ilerde verdiği katkı kadar defansada veriyor.
evet olcay gelip santrafor kovalıyor tabi bunu tv de bakarak göremezsin genelde maçı stadda seyredenler olcayı çok beğenir tv de seyredenler beğenmez
bir kanat oyuncusu olarak yere göğe sığdıralamayan töre mesela sıfıra inip ceza sahasına kaç top bırakmış Q7 kaç top bırakmış olcay kaç top bırakmış
iyi oyuncu olmak bire birde adam geçmek artislik haraketler yapmak değildir sade oynayıp sonuca gitmek önemli olan olcayında yaptığı bu
Q7 ve Töre ceza çizgisi varya işte o çizgilerden öteye yeminliler geçmiyorlar ama o çizgilerin içinde olcay çok tehlikeli bir oyuncudur.
neyi tartışıyoruzki adam bedava ama alıcısı yok bütün avrupa futboldan anlamıyor herhalde menejeride tekrar Beşiktaşa yamamaya çalışıyor
nede olsa bunu isteyecek potansiyel bir taraftar var

Çevrimdışı talha

İsime takmıyor desekte yine hatrı sayılır taraftar maalesef isim çılgınlığına düşmüş bu Quaresma olayları da o
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

futbol takım oyunudur. defans işinide bütün takım yapar geçen sene Demba BA nın çıkarttı topları görmedinmi
tersi durumda iki trivella göreyim derken kalende iki gol görürsün
bu gün töreye dikkat et ilerde verdiği katkı kadar defansada veriyor.
evet olcay gelip santrafor kovalıyor tabi bunu tv de bakarak göremezsin genelde maçı stadda seyredenler olcayı çok beğenir tv de seyredenler beğenmez
bir kanat oyuncusu olarak yere göğe sığdıralamayan töre mesela sıfıra inip ceza sahasına kaç top bırakmış Q7 kaç top bırakmış olcay kaç top bırakmış
iyi oyuncu olmak bire birde adam geçmek artislik haraketler yapmak değildir sade oynayıp sonuca gitmek önemli olan olcayında yaptığı bu
Q7 ve Töre ceza çizgisi varya işte o çizgilerden öteye yeminliler geçmiyorlar ama o çizgilerin içinde olcay çok tehlikeli bir oyuncudur.
neyi tartışıyoruzki adam bedava ama alıcısı yok bütün avrupa futboldan anlamıyor herhalde menejeride tekrar Beşiktaşa yamamaya çalışıyor
nede olsa bunu isteyecek potansiyel bir taraftar var
Defansı sadece orta saha ve defans oyuncularının, hücumu sadece forvetlerin yaptığını sananların böyle yorumlar yapması normal abi. Senin tartışmaya girmen bile gereksiz olmuş :) Futbolu 1970 senesinde bırakmışlar arkadaşlar :D @Necmi
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi COB

Arkadaşlar Q7 muhabbeti burayi geliyor, o yuzden birakalim ve gercekci transfer muhabbetlerine odaklanalim.

Çevrimdışı Tolga

@Volkan Başaran abi bana Quaresma'nın bir sezonda ligte yaptığı istatistiği yazar mısın.

Olcay'ın yarısı değil.

Diyorum ki adam mükemmel işler yapar ondan sonra gider anlarım.

Fakat adamın yaptıkları ortada üstelik saha içinde sorumsuz biriydi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Vardar'ın açıklamalarından önemli bir kesit.
...
Başkanımız Sayın Fikret Orman tarafından bana verilen bu görev tamamen bilgim dışında 2. Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi tarafından basın toplantısıyla bitirilmiştir. Özellikle açıklaması içerisindeki kurumsallık ile ilgili kısımları hayretle izledim. Futbol komitesini kaldırma kararını birlikte aldığımızı ve bunun kurumsallık adı altında yapılması gerektiğini belirten ifadesini ben de açıklaması sırasında duymuş oldum.Bir kurum için alınan kararların yönetim kurulu ile beraber alınması gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi açık, samimi ve tek amacı Beşiktaş ’a hizmet etmek olan, kulüp siyasetinden her zaman uzak kalmış birinin açıkçası bunları televizyon ekranlarında ve gazetelerde görmesi son derece üzücü oldu.

İnşallah kimin tarafından ve ne sebeple verildiğini bilmediğim bu karar hepimiz için hayırlı olur. Çünkü bizler gelip geçiciyiz aslolan Beşiktaştır. Mete Vardar olarak kendi şahsım üzülse bile Beşiktaş’ımızı üzmemek adına açıklamalarımı bu noktada bırakıyorum.

...

Açıklamanın ilk kısmında ise
...
Geçen yıl başkanımız Sayın Fikret Orman, daha önceki yıllardan bu yana süregelen takım içerisindeki disiplinsizliklerin sona ermesi, takım bütünlüğünün sağlanması ve Beşiktaş’a yakışan takım hüviyetini kazanmamız adına bana A takım sorumluğunu teklif etmiştir. Kendisi ,daha önce başka kulüplerdeki futbolculuktan başkanlığa kadar her kademedeki tecrübelerim, sosyal çevrem, iş hayatımdaki başarılarım, futbolun içinden gelen bir aileden olmam, karşılıksız Beşiktaş aşkım ve mevcut yönetim kurulu içerisinde bu görev için en tecrübeli üye olmamın bu görevi bana teklif etmesindeki etkenler olduğunu ifade etmiştir. Ben de pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesiyken teklif edilen bu onurlu görev için teşekkür edip kendisinden düşünmek için müsaade istemiştim.
....
demiş.

Bu açıklamayı Beşiktaş'ı üzmemek adına devam ettirmiyorum demiş ama buraya kadar Beşiktaş üzülmüyorsa devamını da anlatsaydın abi gerisine de üzülmez Beşiktaş.
Mete Vardar'a bu şekilde davranılması yanlış, Vardarın medya önünde olayı bu şekilde ortaya sermesi ayrı bir yanlış..
Bu açıklamayı yapıp istifa etmemesi ise çok ayrı bir olay.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 17:48:48 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Zaten bu klubun kapısından giremeyecek adamın kavgasını neden yaparız ben onuda anlamadım  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yonetimin artık iyi kotu birilerini açıklaması lazım. 200 300 bin lira kar olacak diye insanların psikolojilerini bozdular ya. Yazıktır. Rvp nani ye sarmaktan Q7 konuşmaktan gark geldi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bazı şeyleri ayırmak lazım.

Patlayacak adam ile patlamayacak adam farklı.

Nani iyi transfer değil şu kulübe girse gram sevinmezdim başından beri de söylüyorum Dzsudzsak çok daha önünde Nani'nin.

Ancak Persie fark yaratır bu gerçek.

Ama bunların hiçbir önemi yok. Biz doğru iş yaparsak bizim planımız tutar. Zamanında biz patladık bu kez de onlar patlar.

Bizim Taraftarımızın aslında Simao , guti Qauresmandan  sonra bu isim olayına  cok takılmamaları gerekir ama  malesef rakiplerden birine  böyle   adam gelince hemen bi övme bizim alacagımız veya aldıgımız adamları  yerin dibine sokma cabası oluyor malesef.

Bencede Dzudzsak daha yararlı olacaktır. Ama  Nanide Atletik yapısı ve fiziki ozellikleri ile  bizim ligde iş yapacagını düşünüyorum.ama Ronaldo gelmiş gibi konusmasını anlamıyorum bizim taraftarın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Chelsea'li taraftarlar Remy'nin satılmasına karşılar. Bir kaç forumda ve haber sitelerindeki yorumları okuduğumda Costa'nın yokluğunda çok önemli bir iş çıkardığını ve mutlaka takımda tutulması gerektiğini belirtiyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Vardar'ın açıklamalarından önemli bir kesit.
...
Başkanımız Sayın Fikret Orman tarafından bana verilen bu görev tamamen bilgim dışında 2. Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi tarafından basın toplantısıyla bitirilmiştir. Özellikle açıklaması içerisindeki kurumsallık ile ilgili kısımları hayretle izledim. Futbol komitesini kaldırma kararını birlikte aldığımızı ve bunun kurumsallık adı altında yapılması gerektiğini belirten ifadesini ben de açıklaması sırasında duymuş oldum.Bir kurum için alınan kararların yönetim kurulu ile beraber alınması gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi açık, samimi ve tek amacı Beşiktaş ’a hizmet etmek olan, kulüp siyasetinden her zaman uzak kalmış birinin açıkçası bunları televizyon ekranlarında ve gazetelerde görmesi son derece üzücü oldu.

İnşallah kimin tarafından ve ne sebeple verildiğini bilmediğim bu karar hepimiz için hayırlı olur. Çünkü bizler gelip geçiciyiz aslolan Beşiktaştır. Mete Vardar olarak kendi şahsım üzülse bile Beşiktaş’ımızı üzmemek adına açıklamalarımı bu noktada bırakıyorum.

...

Açıklamanın ilk kısmında ise
...
Geçen yıl başkanımız Sayın Fikret Orman, daha önceki yıllardan bu yana süregelen takım içerisindeki disiplinsizliklerin sona ermesi, takım bütünlüğünün sağlanması ve Beşiktaş’a yakışan takım hüviyetini kazanmamız adına bana A takım sorumluğunu teklif etmiştir. Kendisi ,daha önce başka kulüplerdeki futbolculuktan başkanlığa kadar her kademedeki tecrübelerim, sosyal çevrem, iş hayatımdaki başarılarım, futbolun içinden gelen bir aileden olmam, karşılıksız Beşiktaş aşkım ve mevcut yönetim kurulu içerisinde bu görev için en tecrübeli üye olmamın bu görevi bana teklif etmesindeki etkenler olduğunu ifade etmiştir. Ben de pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesiyken teklif edilen bu onurlu görev için teşekkür edip kendisinden düşünmek için müsaade istemiştim.
....
demiş.

Bu açıklamayı Beşiktaş'ı üzmemek adına devam ettirmiyorum demiş ama buraya kadar Beşiktaş üzülmüyorsa devamını da anlatsaydın abi gerisine de üzülmez Beşiktaş.
Mete Vardar'a bu şekilde davranılması yanlış, Vardarın medya önünde olayı bu şekilde ortaya sermesi ayrı bir yanlış..
Bu açıklamayı yapıp istifa etmemesi ise çok ayrı bir olay. Koltuk sevdası mı yoksa, Çebi'yi mi istifa ettirmeye çalışıyor tam net değil.
Ne amaç uğruna böyle bir açıklama yapmış ilerde kokusu çıkar.
Şahsi görüşüm açıklamanın hemen başında Fikret Ormanın desteğinden uzunca bahsediyor arada öylesine bir şeyler karalamış, bitirirken de çebiye saydırıyor.
Yazının ortasındaki boş açıklamaları çıkarırsak geriye fikret ormanın mete vardarı övdüğü kısım ve çebiye karşı aldığı cephe net bir şekilde ortaya çıkıyor.
Bu kadar aciz bir durumda bile istifa etmemesi ise ormandan destek alıp çebiyi av olarak taraftarın ve medyanın önüne attığını düşündürtüyor.
Yani yönetimden birtakım kişiler arka planda ağız birliği yapmış ve çebinin kuyusunu kazıyor sanki...Çebi istifa etmemeli.

Bu şekli ile bir çok senaryoya açık bir açıklama Vardar'ınki... Çebi'nin cevabı burada önemli olan, bekleyelim bakalım.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:32:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu hafta ardı ardına gelecektir isimler biraz daha sabır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

"Beşiktaş karıştı! Mete Vardar'dan Orman ve Çebi'ye zehir zemberek sözler"

Haber başlığı
Mevzu bu yüzden içerde çözülmeliydi

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı , gel senle iddaaya girelim bu hafta konusunda kardeşim var mısın :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:35:06
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı , gel senle iddaaya girelim bu hafta konusunda kardeşim var mısın :)

Ne konuda abi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

pektemeği takas etsek ya remy le ne gülerim chelsea nin remy i bırakmak istememesi normal costa falcao dışında adam kalmaz orda oynayabilecek satarlarsa transfer yapmaları gerekecek biz direk pektemeği verelim herkesin işine gelsin  :evillol:

Çevrimdışı Scout

Forvete Bence Sağ Bek Gibi İsmini Medyada Duymadığımız Birisini Alıcaklar
Pika Pika

Çevrimdışı Kemal

Ne konuda abi :)

ben bu hafta yine kap gelmez diyorum , belki 1 stoper için görüşmelere başlandı olabilir, sen ardı ardına diyosun :)  iddaa ya girelim diyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:38:16
  • Beşiktaş / Bodrum
ben bu hafta yine kap gelmez diyorum , belki 1 stoper için görüşmelere başlandı olabilir, sen ardı ardına diyosun :)  iddaa ya girelim diyorum

Kap'ını filan bilemem Beck ile de anlaştık ama Kap'ı 3 gün sonra geldi.

Ama ben net olarak stoper ve sol kanat bu hafta Beck gibi belli olacak diyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Transfer  yapın  :duman:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kaybeden golcü mü getirecek takıma  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim Taraftarımızın aslında Simao , guti Qauresmandan  sonra bu isim olayına  cok takılmamaları gerekir ama  malesef rakiplerden birine  böyle   adam gelince hemen bi övme bizim alacagımız veya aldıgımız adamları  yerin dibine sokma cabası oluyor malesef.

Bencede Dzudzsak daha yararlı olacaktır. Ama  Nanide Atletik yapısı ve fiziki ozellikleri ile  bizim ligde iş yapacagını düşünüyorum.ama Ronaldo gelmiş gibi konusmasını anlamıyorum bizim taraftarın.
Goz var Nizam var , Herkes biliyor Dzustsak ın Naniden daha iyi oyuncu olduğunu ve daha faydalı olacağını bunu kimse inkar edemez , Zaten oyuzden bu kadar istiyoruz bu adamı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "