2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868591 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

29 yaşında Ukrayna'daki adama kimse 12m. vermez. :icool:
İngilizler ve katar takımları veriyor :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Volkan Başaran

Herkes için demedim dikkat edersen @Yunus Emre Dökmeci

Ama çoğunluk bu yüzden istiyor.

Q7 beğenilmeyen Olcay'ın yarısı kadar bile istatistik yapamadı.

Hadi onu geçtim bu adam sorumsuz ve şımarık biri.

Eli belinde gezer, iki hareket yapar o kadar.

Q7 gibi nir adamın zaten buraya geleceği yokta isminin geçmesi bile komk.

Nasıl yapmadı..TM verilerine göre
İlk sezon: 39 maçta 11 gol 16 asist
İkinci Sezon 34 Maç 7 gol 11 Asist

Toplamda
73 maç
18 gol
28 Asist..

Hani 73 maçın 46 sında direkt skora etki etmiş birisi..

Başkan'ın o dönem yeni gelmiş olmanın verdiği gazla yaptığı yanlış tutum ve yol , hem iyi bir oyuncudan hemde Fernandes ile beraber 20 milyon euro (bugün 60 milyon lira) gibi çok büyük bir rakamı kaybetmemize neden oldu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

Yahu istediği kadar İstatistik yapsın , 90 dakika sahada gezip , 3 e 2 Yakalanan pozisyonda Toğa basıp geri pas verdikten sonra , Orta açamayıp adam eksiltemedikten sonra İstatistik yapsa ne olur , Tamam eyv Gol atıyor ama sonra 90 dakika sahada yok adam Ne toplu ne de topsuz alanda ortada yok adam @Tolga_
hem istatislik olarak hem performans olarak iki Q7 bir olcay etmez olcayda ileri uçta nöbet tutsa gelen topa koşsa
dört katı olurdu istatisliği ama adam oyununun yarısını defans yapmakla geçiriyor sen Q7 nin orta saha çizgisini geçtiğini gördünmü
boş beleş adam onun trivellasına bakıp gelsin diye anca çocuklar konuşur. Birde yönetimi yıpratma operasyonu yapılıyor
Q7 üzerinden bunu yapanlar kesinlikle alınmayacağınıda biliyor yıpratma operasyonu yapıyorlar gittiği her takımdan kovulan insanın nesini beğeniyorsun
anlamıyorum adamdan bonservis alma yoluna bile gitmiyor kimse o salaklığı bir tek biz yaptık bonservis ödedik. araplar bile kovduki
emekliler liginde bile tutunamadı. Arapların kovduğu adamı ne yapacaksın gelmiş 31 yaşına alt yapıdan bir sağ açık çıkart ondan daha fazla
katkısı olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tam konu kapandı diyorum
Yine açılıyor  :D

Çevrimdışı safa burak

Yapılan mı ayağa sıkmak yoksa adamın konuşması mı ayağa sıkmak?

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/mete-vardar-ahmet-nur-cebi-haber-vermeden-gorevimi-sonlandirdi_sto4810267/story.shtml
Fikret orman cidden sacma isler yapiyor yahu bu adam baskan oldugu surede 1 tane bile kavgasiz ayrilan olmadi herkesle küs ayrildik demba ba nin bile küs gittigi konusuluyor ne kadar dogrudur bilemem ama birini gorevden alirken haber vermemek gibi bir huyu gelisti bu adamin. Toraman da takimda dusunulmedigini personelden ogrendigini soylemisti. Cok yazik

Çevrimdışı Hicks

İngilizler ve katar takımları veriyor :tabe:

Bildiğim kadarı ile Norwich City ilgilenmişti verdikleri parada 5-6m. Euro civarıydı. Katar'a da biz satarız istatistik yaparsa. :eyes
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı safa burak

Böyle bir 11 hiç zor değil ve efsane olur...  hoto:

Romero

Beck
Douglas
Rhodolfo
Tosic

Töre
Veloso
Fer
Sosa
Dzsudzsak

Mbokani

Romero bence o kadar da iyi degil harcadigimiz paraya degmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 13:59:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nasıl yapmadı..TM verilerine göre
İlk sezon: 39 maçta 11 gol 16 asist
İkinci Sezon 34 Maç 7 gol 11 Asist

Toplamda
73 maç
18 gol
28 Asist..

Hani 73 maçın 46 sında direkt skora etki etmiş birisi..

Başkan'ın o dönem yeni gelmiş olmanın verdiği gazla yaptığı yanlış tutum ve yol , hem iyi bir oyuncudan hemde Fernandes ile beraber 20 milyon euro (bugün 60 milyon lira) gibi çok büyük bir rakamı kaybetmemize neden oldu

Ligde etki ettiği maç sayısı iki sezonda 17. Olcay Şahan son 2 sezon 24 maç doğrudan etki.  Son 3 sezon 39 maç doğrudan etki.

Avrupa'da 12

Toplam 29.

Avrupa'daki 12'nin 5'i Avrupa Ligi 1. 2. 3. ön eleme turları.

Böyle değerlendirmek daha doğru olur.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 14:01:22 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Arkadaş inadına aynı mesele niye açılıyor anlamıyorum Porto seferki bizimkiler adama yağlı sözleşme verme niyetinde :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hicks

Free kalecilerin en iyisi bu, emin olun elimizdekilerden de 2 gömlek üstün. :tabe:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Q7'yi seven, Besiktasi'da okadar sevdiginden süphe duyarim

Şimdi ben onu seviyorum diye Beşiktaş'ı sevmiyormuyum ?

Gelmesini istermiyim evet ama yedek olarak.. çünkü bu saatten sonra anca yedek olur ..

Çevrimdışı Doğuhan

quaresma niye defansa gelsin ben onu anlamadım olcay gelip santraforu mu kovalıyo arkadan bindirme yapacak beki engelleyecek altı üstü quaresma ilerdeyken atağa çıkan bek türkiyede ben hiç görmedim olcay hele bi gelmesin defansa rakip bek çarşıda dolaşır gibi rahat çıkar hücuma olcaydan kontra yese nolcak yemese nolcak dert etmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:05:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Free kalecilerin en iyisi bu, emin olun elimizdekilerden de 2 gömlek üstün. :tabe:

En beğenmediğim kalecilerin başında geliyor anlaşamadık :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hunter1987

Abi Veloso'yu son senesinde olduğu ve 29 yaşında olduğu için 2 milyon euro olan maaşını yatırıp alabiliyoruz zaten :)
Yönetime bi haber ucursak. Gerçekten harika transfer olur

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.footballuser.com/1288254/Besiktas_JK

Remy 15
Töre 7 
Duşak 10 
Sosa 5 
Tolgay 5
Rholod. 3
Pedro 2

Olcay 5 Gol
Cenk 8 gol
Mustafa 2 gol
Kerim 3
Ozi 3
Ömer 3

47 Aslar 24 Yedekler 71 golle Şampiyonuz  :super:

dzsudzsak ismi tehlikeli  yollara dogru gidiyor :)  :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

dzsudzsak ismi tehlikeli  yollara dogru gidiyor :)  :icool:

Macarca cudşak olarak okunuyor ama :D

Hatta d belirgin değil 'balaş cuşak' a alışalım.

Çevrimdışı canU

Renklileri taşıma istemiyorum konuya da van persie yi de almışlar ingiltereden gelen haberler bu yönde olacak iş değil ya. Nani hadi boş transfer de van persie sıkıntı.
Ne kadar panik olmayalım kendimize bakalım desem de adamlar açıkladıkça ben geriliyorum şöyle bugün bi douglas gelsin en azından da sakinleşelim.

Çevrimdışı Hicks

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını yargılayamaz, o ayrı ama Q7 hiç bir zaman aldığı paranın karşılığını verememiş, vermeye çalışmamış, kendi yeteneğine ihanet etmiş ve hiç bir takıma performans anlamında en ufak bir hayrı dokunmamış bir adamdır. Sadece Beşiktaş zamanlarında değil tüm kariyeri boyunca başı dertten kurtulmamış, hiç bir zaman takım oyununu oynamayı becerememiş sadece kendisine oynamaya çalışan, futbolu bireysel bir spor zanneden, kafası bu konuda hiç çalışmayan bir adamdır. Eli belinde yürüyüşlerini, puan kaybetmemize sebep olan bencilliklerini, çuvalla para almasına rağmen 1 sene boyunca yatışını, hiç bir izinden zamanında dönmediğini, takım içerisindeki disiplini alt üst ettiğini nasıl unutursunuz? Nedir arkadaş bu Q7 takıntısı? Benim görmediğim ve sizin gördüğünüz ne yaptı bu adam?

Çevrimdışı Hicks

En beğenmediğim kalecilerin başında geliyor anlaşamadık :D

Parayla alınsa ben de istemem ama Tolga'yı seyredeceğime Romero'yu seyretmeyi tercih ederim. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 tartışmasından bıktım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dzuzak gelirse Nanini havası iner

Remy gelirse RVP havası iner

felan geçeceksiniz bunları..

İkiside diğeri ikisinin yanında İsim olarak tamamen sönük kalacaktır..

Anca "İflas" etmiş bir takımın taraftarı olarak artık biz buyuz demeyi öğrenmemiz lazım.Onlarca müşterimle spor muhabbeti yapıyoruz. Hepsi aynı şeyi diyor Siz bu sene biraz sönük kaldınız yada Beşiktaştan bişey olmaz diyorlar..

Haklıda olabilirler itiraz etmiyrum ancak ben bundan mutlu oluyorum cidden.

Beşiktaş taraftarını son senelerde diğer taraftarlardan ayıran bence başka bir olgu oluştu. Artık futbolcu kadar onun aldığı ücretide önemsiyorlar..

RVP YADA Nani gibi oyunculara senelik 5 6 milyon euro para ödenmesinden memnun olacak Beşiktaşlı sayısı %10 u zor geçecektir..

Bu kısa vadede bize zarar veriyor gibi gözükse de bu plan ve programda gidip "isim değil" "aynı işi yapabilecek" oyuncu alırsak kazanan biz olacağız..

O yüzden bence Adamların RVP sine Nanisine bok atmaya gerek yok. Çünkü cidden çok üst düzey oyuncular ve mutlaka fark yaratcaklardır. Ancak biz şu an böyleyiz ve bu halimizden memnunuz demeyi bilmemiz lazım..

Belki Sneijdere bazen çok özendik ama Sosayı da çok sevdik. İsim olarak belki 3 te birisi olan birisi ama bunlara alışmalıyız.Onlarla transferde yarışma işlerini bırakmamız lazım. Yada bunun hayalini bile kurmayı denememek lazım

Bize bu politika çok yakıştı kim ne derse desin.. Çünkü yine diyorum biz 3 sene önce iflas ettik ve onun nasıl bişey olduğunu acı acı öğrendik.

Dipnot: Ben Fenerbahçe'nin RVP yi alabileceğini düşünümüyorum
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 14:15:15 Volkan Başaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı GÖRKEM

hala gelisme yok demi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Q7 muhabbeti yasaklansın lütfen, kavgasiz gürültüsüz bir transfer forumu istiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:20:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazı şeyleri ayırmak lazım.

Patlayacak adam ile patlamayacak adam farklı.

Nani iyi transfer değil şu kulübe girse gram sevinmezdim başından beri de söylüyorum Dzsudzsak çok daha önünde Nani'nin.

Ancak Persie fark yaratır bu gerçek.

Ama bunların hiçbir önemi yok. Biz doğru iş yaparsak bizim planımız tutar. Zamanında biz patladık bu kez de onlar patlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli