2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856843 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valbuena kim arkadaşlar analizciler burda mı :D

Valbuena, asist yapmak için doğmuş bir oyuncu. O yüzden yaradan boy vermemiş sen asist yap, ayakların ile kafan ne kadar birbirine yakın olursa o kadar iyi demiş olsa gerek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre'yi satacaklarsa yerine oyuncu baksınlar önce
Paldır küldür gitmesin hemen
töre hiç gitmeyecek gibi geliyor bana nedense satmazsak da kaybetmeyiz 1 sezon daha oynasın

Çevrimdışı Sarp

Töre'nin satılmasının sistemli olduğuna inanmıyorum. Satılırsa yerine yana yakıla adam arayacağız.
Üstüne sıcak parayı gören bir sürü aç menajer tesisleri basacak. Bu yıl değil. Yapmasınlar bunu.

Çevrimdışı SDemirsoy

Senol gunesin resti cekmesi lazim. Sattiginizin daha iyisini almayacaksaniz satmayin yoksa istifa ederim seklinde. Yoksa bunlara kalirsak komple satacaklar kulubu

ya kulubü satacaklar ne demek kardeşim biraz mantık çerçevesinde konuşun..

Senol gunesin resti cekmesi lazim. Sattiginizin daha iyisini almayacaksaniz satmayin yoksa istifa ederim seklinde. Yoksa bunlara kalirsak komple satacaklar kulubu

Yahu giden sadece bir ba var, kimsenin 11 düşünmediği Atınç gitti bir de o kadar. Ne kadar abarttınız ya. Giden oyuncular tamam bi gelenleri bekleyin.

Çevrimdışı Baba1903

''Beşiktaş Quaresma'ya teklif sunmuş''  OJOGO
OJOGO buranın Fotomaçı gibi değilmi abicim itibar etmeye gerek yok hem Quaresman Lizbona gitmiyo muydu??

Çevrimdışı SDemirsoy

Valbuena, asist yapmak için doğmuş bir oyuncu. O yüzden yaradan boy vermemiş sen asist yap, ayakların ile kafan ne kadar birbirine yakın olursa o kadar iyi demiş olsa gerek.

alalım mı abi haberler var o yönde :D

Çevrimdışı SDemirsoy

OJOGO buranın Fotomaçı gibi değilmi abicim itibar etmeye gerek yok hem Quaresman Lizbona gitmiyo muydu??
valla haberi paylaştım ne olduğunu bilmiyorum :)

Çevrimdışı Sarp

Solda Dzsudsak sağda Töre bence efsane olacaklar  :money:

Napıyoruz dinamo moskovayı beşiktaşa mı alıyoruz.

:)) sosa gidecek mi ki almak istiyorlar? Sosa giderse alınabilecek oyuncu olur. Fiziği zayıf gibi durabilir ama guçlu yere sağlam basan ve oyun goruşu sosadan daha iyi skor tehdidi sosadan daha fazladır.

Çevrimdışı Baba1903

Fransa milli takımının ilk 11 oyuncusu.Oynadığı her takımın en iyi oyuncusu.Ama Moskova'ya çok maaşa gitti diye biliyorum ben alabilecek imkan varsa kaçırmak aptallık olur

Çevrimdışı yigitcan1903

Bıraksan taraftar Sosa'yı da satıyor Töre'yi de
Sonra o muazzam bütçeyle browserına transfermarkt yazıp oyuncu alıyor
Bu iş planlı olmalı
Oturduğun yerden şu gitsin bu gelsin demekle olmaz
Yönetim kimlerle ilgileniyor,bu önemli
Şu bu gitsin diyenler yerine mevkiyi dolduracak oyuncu gelmeyince isyan ederler

Çevrimdışı Deniz

Bıraksan taraftar Sosa'yı da satıyor Töre'yi de
Sonra o muazzam bütçeyle browserına transfermarkt yazıp oyuncu alıyor
Bu iş planlı olmalı
Oturduğun yerden şu gitsin bu gelsin demekle olmaz
Yönetim kimlerle ilgileniyor,bu önemli
Şu bu gitsin diyenler yerine mevkiyi dolduracak oyuncu gelmeyince isyan ederler
Aynen oyle.1 gunde transfer yaparsan opare gibi adam alirsin.alacagin oyuncuyu en az ekibinle 3-4 ay izlemiş olman gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Baba1903

:)) sosa gidecek mi ki almak istiyorlar? Sosa giderse alınabilecek oyuncu olur. Fiziği zayıf gibi durabilir ama guçlu yere sağlam basan ve oyun goruşu sosadan daha iyi skor tehdidi sosadan daha fazladır.
Abi bence Sosa giderse oyunu iki yönünü de oynayabile Yaya Toure vari bi oyuncu alıp 4-4-2 dönmeliyiz

Çevrimdışı Hicks

Rusya'dan bu kadar fazla oyuncu almak riskli biraz, oraya giden, paraya ve yatmaya gidiyor. Tekrar onları forma savaşının içine çekmek çok kolay değil. Bunu da düşünmek lazım...  :busted_cop:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı canU

Buarada uefa ile yapılan anlaşmaya göre sezonluk transfer geliri- transfer harcaması pozitif olmalıymış. Yani eğer töre de giderse yönetim tüm parayı harcayıp takım kuracaktır. Ya da devre arasında bitirilecektir hepsi çünkü sonuç olarak elimizde para edebilecek 2 oyuncuyu da satmış olacağız seneye böyle paralar zor geçer ele. 1-2 de ucuza scoutların bulacağı genç oyuncu almak lazım dicem de bizim scoutlar belli o iş yalan olur.

Çevrimdışı Ozan E.

Rusya'dan bu kadar fazla oyuncu almak riskli biraz, oraya giden, paraya ve yatmaya gidiyor. Tekrar onları forma savaşının içine çekmek çok kolay değil. Bunu da düşünmek lazım...  :busted_cop:
Bizim ulkeye gelenlere benziyor gibi :)

Çevrimdışı Bertug

@mechulhaberci: Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu an nispeten sessiz ortam
İsyankarlar kap nöbetinde :D
Gelmezse öğleden sonra yıkım başlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

on  numara adam bence ölüsü iş yapar o adamın

Çevrimdışı Ozan E.

@mechulhaberci: Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.

Yil sonunda sozlesmesi bitiyor. Devre arasi icin simdiden anlasma yapamaz miyiz acaba :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 10:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ya he he. 6 ay kalan adama 35 milyon istediler hatta Meçhul gerizekalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Töre Satılmamalı , Bu Saatten Sonra Zor Doldururuz , 1-2 Hafta Önce Satılsaydı Yerini Daha Rahat Doldurabilirdik , Ama Fikret Ormanın Satacağına İnanmıyorum , Töreyi Zamanında Ne Pahasına Olursa Olsun Almıştı , 6 Temmuzdan Sonra Bence Artık Oyuncu Satışı Olmaz , Olursa da Sağ Bek Olayına Döner
Pika Pika

Çevrimdışı Baba1903

Yalan ya bu adamın hangi lafı doğru çıktı.6 Ay sonra Messi'nin sözleşme bitse bu kadar isterler en fazla

Çevrimdışı SDemirsoy

Velinin yerine adam düşünülüyor olmasın