2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859301 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29467238.asp?utm_source=sm_tw&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=besiktas_douglas_teixeira_ile_anlasti&utm_campaign=spor_futbol_besiktas

douglası almışız
Tahminimce bu hafta Douglas ve Dzsudzsak açıklanır ve Töre gider.Haftaya ise Forvet ve sağ kanat transferi olur. 2.Kamp döneminde de ön libero kaleci ve 2. stoper takviyesini yapıp lige başlarız heralde

Çevrimdışı Baba1903

Bu hafta netleşecek.  :D

İyi haftalar.
Abi forvetteki en iyi aday Remy'mi yoksa başkandan yine bir ters köşe gelebilir mi??

Çevrimdışı yigitcan1903

Dzsudzsak uğraştırır gibi hissediyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dzsudzsak uğraştırır gibi hissediyorum
Ben de hemen gelecek gibi hissediyorum  Sorun çıkarmaz bence

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Abi forvetteki en iyi aday Remy'mi yoksa başkandan yine bir ters köşe gelebilir mi??

Sana da Günaydın kardeşim.  :)

Bilmiyorum. Olabilir.

Çevrimdışı Baba1903

Sana da Günaydın kardeşim.  :)

Bilmiyorum. Olabilir.
Kusura bakma abi ben daha uyumadım o yüzden bana hala gece gibi geliyor :)

Çevrimdışı Kemal

Douglas ve Dzunzdsak  bu hafta başı anlaşılıp açıklansada şu taraftar biraz moral bulsa, gerçekten eksik kaldı bir yanımız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de hemen gelecek gibi hissediyorum  Sorun çıkarmaz bence
İnşallah

Çevrimdışı Hamahakki

Töre'nin gitmesini şahsen istemem.atletico akıllı 15 alıp seneye yine barçaya 40'a okutma peşinde.kostiç ya da campbell gelecekse ok ama yinede şahsen istemem gitmesini

Çevrimdışı Deniz

Daglis tamam miymis?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yedic

Douglas ile anlasildiysa hayirli olsun. Rusya ligi gibi futboldan ziyade yagli gures stili oynanan ligde 33 maca cikip kirmizi kart gormeden sezonu bitirmek basari. Her halukarda Bir stoper transferi daha lazim, Franco - Milosevic - Ersan - Douglas ile 3 kulvar bitmez.

Çevrimdışı Sarp

Douglas ile anlasildiysa hayirli olsun. Rusya ligi gibi futboldan ziyade yagli gures stili oynanan ligde 33 maca cikip kirmizi kart gormeden sezonu bitirmek basari. Her halukarda Bir stoper transferi daha lazim, Franco - Milosevic - Ersan - Douglas ile 3 kulvar bitmez.
Tosic ile Beck'i neden saymadın hocam  :D

Çevrimdışı dlcs

Yine net transferler yapamadık. Yine tam kadro kampa katılamadık. Ve yine transferin son gününe kadar abuk sabuk oyuncular kovalanacak.

Bu yıl hiç masrafa girmesek daha iyi olacak sanki. Taraftar da futboldan uzak kalmış olur biraz.

Çevrimdışı Bertug

@mechulhaberci: a.madrid 12.5M Eur, m city 13M Eur resmi teklifini yaptı.Pazarlık kızışacak,zor karar.

Çevrimdışı Baba1903

@mechulhaberci: a.madrid 12.5M Eur, m city 13M Eur resmi teklifini yaptı.Pazarlık kızışacak,zor karar.

Manchester City zengin takımdır abi versin bi 20 milyon zaten Uefa FFP kurallarını kaldırdı bunlara Atletico en fazla bu kadar verir

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ANÇnin Töre için 12 demesi kötü oldu, 17-18 civarına gidebilecek potansiyeli var.

Düzeltme: ANÇnin resmi açıklamasına göre töre kerim oğuzhan şenol güneşle değer kazanacak onları satmayacağız. Töreye 9 milyonluk teklif geldi ama satmıyoruz demişti.
12 milyonluk yorum resmi değil ama birçok gazetede yayınlandığı için aklımda kalmış.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 10:48:32 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Anç nin töre 12ye gider açıklamasının gotuntusu resmi açıklaması var mı? Yoksa bir gazete haberine göre mi yorum yapıyoruz?

Çevrimdışı Baba1903

Anç nin töre 12ye gider açıklamasının gotuntusu resmi açıklaması var mı? Yoksa bir gazete haberine göre mi yorum yapıyoruz?
Var diye biliyorum ben ama yinede bi araştırayım abi

Çevrimdışı SDemirsoy

''Beşiktaş Quaresma'ya teklif sunmuş''  OJOGO

Çevrimdışı yigitcan1903

Töre'yi satacaklarsa yerine oyuncu baksınlar önce
Paldır küldür gitmesin hemen

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Douglas ve Dzunzdsak  bu hafta başı anlaşılıp açıklansada şu taraftar biraz moral bulsa, gerçekten eksik kaldı bir yanımız.
o ikisi süper olur üstüne bir de remy gelirse yeter bile bence beck,douglas,remy ve macar müthiş transferler olur.

Çevrimdışı SDemirsoy

Valbuena kim arkadaşlar analizciler burda mı :D

Çevrimdışı Bertug

Senol gunesin resti cekmesi lazim. Sattiginizin daha iyisini almayacaksaniz satmayin yoksa istifa ederim seklinde. Yoksa bunlara kalirsak komple satacaklar kulubu