2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852775 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Deprem oldu.

Bayağı sallandık.
Geçmiş olsun abi 4.1 miş. Allah korusun

Çevrimiçi Necmi

Lukaku'ları, Dzeko'ları duyunca ben.  :claps:
bakın duyum falan değil şu anda hayalimi satıyorum
macar bile çok zor bir transfer bunlar için sadece para vermekte yetmez
oyuncuyuda ikna etmek gerekiyor Töreyi iyi paraya satmak çok önemli
sadece gelecek para değil bize transfer piyasasında sınıf atlatır. Bundan sonra
almakta vermekte kolaylaşır.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dahil olur totalde kaç milyon verdik ona bakılır.
işte daha vermemiş oluyoruz. olursa verecez. ne bilim gece gece uefa kuralını hackleyesim tuttu.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Geçmiş olsun abi 4.1 miş. Allah korusun

Eyvallah!

Beşik gibi salladı.

Çevrimdışı Tugay

Daha defans alamadık.Yıldız santrafor için uçmanın anlamı yok.Kiralık Remy-Mito ikisi de iş yapar.

Çevrimiçi murat

abi ilk olarak o adamlar yüksek bir bonservis ücreti vererek aldılar o adamı 2 milyona bırakmazlar bırakırlarsa ne alaa :D
oyuncuda en az 2.5 maç başıyla 3ü bulur sözleşmesi ben diğer türlü getirebileceğimizi düşünmüyorum o paralara getirsinler en büyük destekçisiyim bu yönetimin çok büyük bir iş olur
dzudzaktan bahsediyorsak adam 5 ay sonra serbest istersen şimdi imzalar 5 ay sonra kadrona dahil edersn..kulübünden izin almaya gerek yok.imzayı attırırsın sonra kulübüne dersin sözleşmey fesih bedeli olarak 1 milyon teklif edersin adamlar eğer 5 ay sonra bedavaya gitmesindense pazarlıkla 1.5 civarına okey verebilirler.ama bu douglas işi buna engel oluyor olabilir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Rabbim bize bu mübarek günde güzel transferler nasip etsin. inşaatımız kazasız belasız bir gün geçirsin, şu strand jacklerde biran önce gelsin. Amin.. cümleten iyi geceler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

dzudzaktan bahsediyorsak adam 5 ay sonra serbest istersen şimdi imzalar 5 ay sonra kadrona dahil edersn..kulübünden izin almaya gerek yok.imzayı attırırsın sonra kulübüne dersin sözleşmey fesih bedeli olarak 1 milyon teklif edersin adamlar eğer 5 ay sonra bedavaya gitmesindense pazarlıkla 1.5 civarına okey verebilirler.ama bu douglas işi buna engel oluyor olabilir.
olabilir  öyle şeyler tabi oyuncuyla imza parasında anlaşırsan :D bakalım güzel haberler gelir inşallah yaaa douglas ile dzsudszak paket yapıp gelsinler  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

olabilir  öyle şeyler tabi oyuncuyla imza parasında anlaşırsan :D bakalım güzel haberler gelir inşallah yaaa douglas ile dzsudszak paket yapıp gelsinler  :biggrinking:
oyuncu niyeti bozmuş.neden olmasın.şimdi kulübü istiyor ipler elinde ya kulübü bu paralara çıkacak yada teklif varken başka kulüpleri değerlendirecek.dua edelimde rusyadan ayrılmayı kafaya koymuş olsun yoksa rus kulüpleriylede aşık atılmaz parayı bastırıp yeni imzayı attırırlar.

Çevrimdışı talha

oyuncu niyeti bozmuş.neden olmasın.şimdi kulübü istiyor ipler elinde ya kulübü bu paralara çıkacak yada teklif varken başka kulüpleri değerlendirecek.dua edelimde rusyadan ayrılmayı kafaya koymuş olsun yoksa rus kulüpleriylede aşık atılmaz parayı bastırıp yeni imzayı attırırlar.

Yanlız Dinamo'da çorap alacak para kalmadı şuan. Bizden beterler düşünün durumu.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Yanlız Dinamo'da çorap alacak para kalmadı şuan. Bizden beterler düşünün durumu.  :lol:
bizde para varki keshhhhhh 18 milyon euro gerçi kesh almadık parayı galiba taksitle yaparız gene transferleri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

bizde para varki keshhhhhh 18 milyon euro gerçi kesh almadık parayı galiba taksitle yaparız gene transferleri  :biggrinking:

Bir de UEFA adamlara fatality attı 4 yıl ceza nedir arkadaş.

Çevrimiçi murat

ruslar derken diğer rus takımlarından bahsettim.ayrıca kend kulübüde teklif yapmıştı sanırım.

Çevrimdışı talha

ruslar derken diğer rus takımlarından bahsettim.ayrıca kend kulübüde teklif yapmıştı sanırım.

Adam bence çıkar oralardan.  :icool:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Dzsudzsak gelmeli :)

Çevrimdışı TØLGA

Dzsudzsak gelmeli :)
bence'de şimdi yatıyorum kalktığımda gelmiş olsun  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

Transfer için bu saate kadar kalıp gözleri bozduk.Günaydın.

Çevrimdışı mehmetthedum

Sabah oldu hala gelmedi mi bu bal dudak.. ?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı aa1903

geçen yıl millet gomis'e razıyken ba gelmişti. bu sezon da başgandan dzeko hamlesi bekliyorum :ebebe: 

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar günaydın ,

Geçen gün töre ye 14 milyon Euro yazmıştım . Töre Almanya'ya gitmemiş bugün görüşme yapılacakmış . 14-15 e verilecekmiş diyorlar . Ulan takım bitti ya , kim kaldı arkadaş geriye . Alırken kılı kırk yarıyoruz , satmaya gelince çat diye gidiyor topçular .

Çevrimdışı ZEKI

Douglas bitmis hayirlisi olsun darisi macarin basina

Çevrimdışı atalay

Bu hafta netleşecek.  :D

İyi haftalar.