Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanchez?
Şuan boşta yanılmıyorsam da nasıl bir oyuncu bu Sanchez.
Selam forum ailesi,Yeni üye olarak ben bu sene anlamsız bir umut içerisindeyim.Sebebi tabi ki Şenol hocadan kaynaklı.Stopere yapacağımız takviyeden sonra u19 maçlarında başarılı görüntü çizen Milosevic ile tandemi kurarsak ortadan problem çekmeyiz.Sağda Beck defans anlamında Serdar'a 10 basan bi oyuncu,solda Tosic'den sonra alternatif 3'e çıktı(her ne kadar Motta ile İsmail'den 1 adam etmese de).Orta sahamız Necip'e forma verilmezse gayet yeterlidir.Lakin, şahsımca sol öndeki Olcay yıllardır saç baş yoldurmakta ve formayı hak etmemektedir.Yerine Balasz ve Şenol Hoca'nın hamuruyla yoğurulmuş Kerim buradaki probleme ilaç olur.Kerim için 2 senedir oldukça geç kalındı ve yeterli forma şansı verilmedi.Forvette Cenk'den çok ümitliyim derin toplardan çok gol bulan bir futbolcumuz.Selçuk-Burak ikilisini Sosa-Cenk'de görebiliriz.Şenol Hoca ile en gelişme kat edebilecek oyunlar Oğuzhan,Cenk,Frei,Tolgay görünüyor.Şu anda forvete en yararlı alınabilecek Remy .Sakin olalım canımızı sıkıyor diğer büyüklere gelen yıldızlar ama özellikle Fener'in kadrosunun oturması epey zaman alacaktır.Galatasaray'ın ise yaş ortalamasının iyice artması artık arızaları beraber getirecektir.Yaklaşık olarak 4 yıl iskelet kadroyu bozmadık bunun meyvelerini futbolun adaleti varsa alacağız.Tenemmim 10 numaranın bu Olcay'dan alınması ve kulübeye çekilmesi,hak eden giysin bunu, ayıptır bu formaları zamanında kimler ıslattı.
Ersan fiziği, Ersan'dan 2 tık fazla hız 1 tık fazla dönüşler.Defansif özellikler aynı Ersan. Ama fundamental ve pozisyon olarak baya önde.İdare eder ben olsam almam.
Biraz fikir verir.
İkinci stoper için benim tartışmasız tercihim Christian Zapata.İlgi yok. Milan satar mı onu da bilmiyorum. Ama tam aradığımız adam, aradığımız tecrübe her şeyi ile tam tamamlayıcı olur Douglas'a.
Oyun kurma becerisi iyi gibi gözüküyor
Adam topu oyuna sokmakta Ersan'dan sonra çölde vaha gibiGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 metre Diagonal pas atar. Ayağı temiz.
yarın(aslında bugün) önemli gelişmeler olabilir mi gelen giden açısından
Video onun üzerine olmuş çünkü Çok kontrolsüz dalışları gözüme çarpmıştı bu adamın sanırım Atletico Madrid maçıydı.
Valla adamı tanımıyorum ama senin düşüncelerine guvenirim. Yalniz adamda da tam futbolcu adi var. Bizim spikerler bayılır bunun adını söylemeye geniş geniş GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bize hergün gelişme var abi buluruz gene bişiler hulk lukaku quaresmaa yarında hayırlısı
bana gore bizim sol kanatta ihtiyac duydugumuz adam tam da Podolski'ydi. hiç düşünülmedi mi acaba çok merak ediyorum.