2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841228 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yeni gelenler  :hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

İçinden geçeni biliyorum kandıramazsın. :D
tmm gelsin isterimde o kadar para vermekte istemem kime satçan sonra 4.5'a roma anlaşmış birde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dostum daha transferleri adam akıllı yapmadık bile. Uğraşıyor adamlar.

Şimdi Douglas Dzsudzsak Remy'i alsak 1 hafta içinde aynı şeyi mi söyleyeceksin?

Biraz sakin olun. Bir de yaşını yazarsan sevinirim.
Yeterli değil ki bu oyuncular.Kadroda varlığı zarar en az 4-5 oyuncu var ve sene içinde bu adamlara işimiz düşeceği kadar apaçık bir şey göremiyorum ben.Ayrıca Kazanan takım oluşturmak beceri ister.Ben yönetimden çıkıp bir kişinin,geç yönetimi Şenol Güneş'in bile umutlu bir duruşunu görmüyorum.
Bu oyuncuların durumu da şu anda duyumdan ibaret bunu da bilelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Son dünya kupası yarı finalistlerinin 10 numaraları ikisi Gs de.

Valla açıkcası dramdır bu. Resmin büyüğüne bakınca, dram olduğu görülür.

Çevrimdışı ümer

töre satılsa on numara olur seneye 5 milyon euro etmez ..bunuda biyere not düşün
Töre şimdi olmazsa seneye kesin gider gittikten 2 yıl içinde FB yada gs onu 5 6 milyon eoruya alır

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Yiyor zaten akıllandı artık. Formanın öyle kolay olmadığını anladı.

Bİraz da bizde sorun var. Adama bu konuda hiç baskı yapmadık.

Ben oynadığı her maç "ekmek ye biraz ekmek!" diye bağırıyorum ama elimden bu kadarı geliyor :D

Bu sene gerçek anlamda son şansı zaten. Tolgay'dan Sosa'dan formayı aldı aldı. Yoksa yolcu.

Çevrimdışı TØLGA

bizde neymar mı alak yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

tmm gelsin isterimde o kadar para vermekte istemem kime satçan sonra 4.5'a roma anlaşmış birde  :biggrinking:

Cebinden 8 değil 12 çıksın gerisi sende değil istenmez mi Dzeko. :D

Tabi bende ihtimal vermiyor ve remyi bekliyorum o ayrı konu :)

Çevrimdışı Hasan Akten

:kop:

Messi diyeceğim onu da Antalya alıyor. Bize kaldı Neymar :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

Töre BJK emanet gibi duruyo Heran gidecekmiş gibi

Çevrimdışı Sedat_BJK

neymar kesmez ille de messeeeiiii ya la
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı FedericoGiunti

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Hamahakki

İyide podolski dünya kupasında toplasan 60 dk bile oynamadı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Serdar kurtuluşu ön libero ya atsak olmazmi ki...

Çevrimdışı TØLGA

tigana döneminde oynuyordu  ama şimdi olmaz be abiii benim görüşüm ağır kalır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Orhan_

Fener'in kadrosu oldukça güçlendi. İstediğimiz kadar iş yapmaz diyelim ama o iş yapmaz adamların yapacakları bile bu lig için fazlaca yeterli olacaktır. Bir yanda kadrosunu güçlendiren FB, bir yanda battı batacak dememize rağmen batması imkansız GS. Yapılan transferler göz önünde. Bu mali durumlar sadece bizi vuruyor. 3'ün 5'in hesabını yapmak zorunda kalan hep biz oluyoruz. Konuşulan olası transferler iyi güzelde henüz iki transferimiz var. Net açıklarımız var. Kale-sol bek-stoperler-ön libero-sol açık-forvet. Toplamda 7 tane ilk 11 oyuncusu almamız gerekiyor da işte... Ne demiş Cem Karaca "Umut gönlümün (fakirin) ekmeği, umar ha umar umar" :).

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tigana döneminde oynuyordu  ama şimdi olmaz be abiii benim görüşüm ağır kalır  :biggrinking:
Bende o yuzden soyledim ya veliden ağır degil yani:) degerlendirmek lazim aslında

Çevrimdışı Hasan Akten

Biz ciğeri olup top tekniği olmayan adam gördük mü atıyoruz ön liberoya. Önemsiz bir mevkiymiş gibi. Halbuki oyunun temposunu ayarlayan, hem takımı hücuma çıkartan, hem rakibi çoğu zaman ilk karşılayan bir mevkinin adamının top tekniğinin olmaması gibi bir durum kabul edilemez.

Çevrimdışı Türkay

Dougles bitmiş diyor evrenmençıstır periscope de
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Remy için 7.5 diyolarmış indiriyomuş başkan :D

Douglas bitmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Değil 15; 11, 12 milyon verirlerse töreyi satar yönetim. 110 yıllık camiayız ilk defa 10 milyonluk satış yaptık diye uçmuş millet. Az bi miktarda sonraki satışından pay isterler olur gider. Böyle de olacak uçmayın allahaşkına. Klasik beşiktaşlı romantizmi sarmış tüm forumu