2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12832936 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

hahahahah

https://twitter.com/onlinesporcom/status/617776050290995200
Abi prim vermesek şunlara ? Yıldız transfer umrumda bile değil şahsen. Douglas ve Dzsudzsak gelsin istiyorum şuan.

Dzsudzsak o abartılan Nani'den daha fazla katkı verir ama yıldız transferi yapan Fener olmuş olur.

Katkı verecek adamlar alalım isimleri olmasın önemli değil :)

Çevrimdışı Türkay

Abi prim vermesek şunlara ? Yıldız transfer umrumda bile değil şahsen. Douglas ve Dzsudzsak gelsin istiyorum şuan.

Dzsudzsak o abartılan Nani'den daha fazla katkı verir ama yıldız transferi yapan Fener olmuş olur.

+ forvete büyük ihtimal zaten yıldız biri gelecek.  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

cidden orada yıldız kelimesi oldugunu sen soyledikten sonra fark ettim
yoksa ben videonun azizliğini paylastım yani o an tam bizi ifade ediyor tam oldu olacak pat bi engel cıkıyor
ama dediğin gibi yıldız umrumuzda değil gelecek olan katkı saglasın lütfen vasat olmasın tek dileğimiz bu:)) yeni neciplere kalp dayanmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat.Y

Dzsudzsak    Bu adam hakikaten bizde çok iş yapar...

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 23:03:51 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Anıl

+ forvete büyük ihtimal zaten yıldız biri gelecek.  :tabe:
Gelmesin abi ne farkeder bence zaten forvet en son alınmalı. Asıl önemli olan 2 stoper+kaleci+sol kanat. Zaten Pektemek bile 10 gol atacak bu sene :D

Çevrimdışı Tolga

Biz ne zaman yıldız gibi görünmeyen fakat katkılarıyla bir yıldız gibi parlayan oyuncu topluluğu ile şampiyon oluruz o zaman bu yıldız furyası sona erer.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kim ne derse desin, Türkiyenin gelecekte en büyük potansiyeli Ozan tufandır(Satılabilirlik)

O yüzden, töre satılırsa gelecek paraya ozan tufan+ Joel campbel bile alınabilir. İhtiyac da var zaten o bölgeye.

Çevrimdışı onder23

Dzeko hayırlı olsun beyler
kaynak rüyam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Bence , kaleci alınacak şenol hoca isterlerse ayrıca velinin yerine adam alıcaklar  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/alperbah/status/617777250403000324

14-15 verilene kadar İstanbul'da bekleyecek, boşuna kampı kaçırmış olacak yani... Geçiniz, yalan haber.

Eğer bir "değerlendirme" yapmak için İstanbul'da kaldıysa yönetim teklifi zaten kabul etmiştir, Töre'ye gitmek isteyip istemediği sorulacaktır. Beğenilmeyen teklif için adamı niye kampa göndermesinler?

Bu kadar uzun yazmaya bile gerek yok aslında, Töre sezon sonunda milli takıma katıldığı için kampa birkaç gün geç katılıyor. Olay bundan ibaret.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Beyler Douglas ve Dzsudzsak gelecek derrtler bitecek..  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

14-15 verilene kadar İstanbul'da bekleyecek, boşuna kampı kaçırmış olacak yani... Geçiniz, yalan haber.

Eğer bir "değerlendirme" yapmak için İstanbul'da kaldıysa yönetim teklifi zaten kabul etmiştir, Töre'ye gitmek isteyip istemediği sorulacaktır. Beğenilmeyen teklif için adamı niye kampa göndermesinler?

Bu kadar uzun yazmaya bile gerek yok aslında, Töre sezon sonunda milli takıma katıldığı için kampa birkaç gün geç katılıyor. Olay bundan ibaret.

olcay falan şuan almanya kampında.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

@Armağan Bozkurt Dzsudzsak transferini en çok istiyen insanlardan birisidir, gelince mutlu olucak inşAllah  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

@Armağan Bozkurt Dzsudzsak transferini en çok istiyen insanlardan birisidir, gelince mutlu olucak inşAllah  :biggrinking:
buradaki çoğu insan mutlu olur bundan eminim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Yavaş Yavaş U19 Takımımızdan Futbolcular As Takıma Monte Edilmeye Başlanmalı En Büyük Transfer Budur Bence
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  4 dk.4 dakika önce
Atletico Madrid Gökhan Töre için teklif arttırdı. Bugün Anadolu yakasında bir yöneticinin ofisinde görüşme yapıldı.

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 dk.1 dakika önce
Gökhan kendisine çok yakın olan Uğur Boral ile fikir alışverişinde bulundu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Gelmezse yine 3.lük hayırlı olsun modu mu  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  16 sn.16 saniye önce
Henüz geleceği belli değil önümüzdeki günler ne gösterecek hep beraber göreceğiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Şimdi bu adamın töreden eksiği nedir?

Töreden daha iyisini izledim ben videoda, paslar pozisyon alma, pozisyon yaratma konusunda.

Sözleşmesinin son senesi. 5 milyona bitirilebilir. Belki de londraya bu yüzden gidiliyordur, remy işin başka boyutudur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Töreden daha iyisini izledim ben videoda, paslar pozisyon alma, pozisyon yaratma konusunda.

Sözleşmesinin son senesi. 5 milyona bitirilebilir. Belki de londraya bu yüzden gidiliyordur, remy işin başka boyutudur.
Sen çok ümitli olmaya başladın son zamanlarda
Olmuyo böyle

Çevrimdışı Anıl

Töre gider Campbell gelecek zaten :)

Çevrimdışı Kutay

Gelmezse yine 3.lük hayırlı olsun modu mu  :evillol:
:tabe: çünkü sol kanatta olcay var  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Sponsor deniliyor sürekli. Remynin sponsorluk işi yok. Rvp bence fenere gider çok dillendirildi şimdi de sponsorla yıldız gelecek diyorlar ama rvp yi açık açık yazmıyorlar. Böyle bakınca da kimi alacağız merak ediyorum.