2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KAP

Stoperde Douglas'la Rhodolfo aynı anda oynayabilir mi, yoksa iki stoper alınacaksa üçüncü bi isim daha mı var ilgilendiğimiz?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Kardeşim Şakanında Dozunu Kaçırmayız Merak Etme Öyle İnsan Olsam Forumda İşim Olmaz Gider Sözlüklerde Takılırım 34 Mesaj Yazmamın Sebebi de Sadece Yorumları Okumam Çünkü Tabletten Yazmak Zor Oluyor Hemen Hemen Hergün Siteye Giriyorum , İmzamıda Kaldırdım  :s20:
kaldırmana sevindim Teşekkür ederim ama ben senin kardeşin değilim senden 32 yaş büyük birine kardeşim diye hitap etme
burda şaka bile olsa renkliler bizi ilgilendirmiyor ne dalga geçiyoruz ne küfür ediyoruz en fazla konu olursa kısa yorumla geçiştiririz
ama sen sürekli renkli haberlerini buraya taşıyorsun uyarmadım bu güne kadar sabrettim başkalarının yapmadığını görür farkeder vaz geçer dedim
ama nafile burda şakanın dozu yok renkli haberi hiç taşınmaz özellikle dalga geçen haberler buna sıfır telorans uyguluyoruz
bizim için yok hükmündeler @Scout  bu bir tartışma konusu değil burda sadece Beşiktaş konuşulur

Çevrimiçi murat

Stoperde Douglas'la Rhodolfo aynı anda oynayabilir mi, yoksa iki stoper alınacaksa üçüncü bi isim daha mı var ilgilendiğimiz?
douglasların ikisinide alalım.kirk ve michael diye çağırırız  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Bellucshi gelebilir mi?

Veli sakat kesinlikle bir orta saha lazım. Atiba ile de gitmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Alex'i yolladı bu kadar abartmadılar. Ne quaresmaymış. Allahtan başkan Fikret Orman da kulübün kapısından içeri giremez.

Dzsudzsak için pazarlıklar devam ediyormuş. Ben 3 milyon euro gibi bir bedelle bonservisinin alınacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ersan gülüm ün hala çine gitme ihtimali varmış?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerbahçe Alex'i yolladı bu kadar abartmadılar. Ne quaresmaymış. Allahtan başkan Fikret Orman da kulübün kapısından içeri giremez.

Dzsudzsak için pazarlıklar devam ediyormuş. Ben 3 milyon euro gibi bir bedelle bonservisinin alınacağını düşünüyorum :)

İnşallah! :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Şenol hocanın isteyi doğrultusunda gerçekleşecek bir transfer ön goruyor musunuz?

Çevrimiçi murat

3 milyon 6ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncu için fazla.oyuncuyla görüşme imkanı var anlaşırsın kulübünede hemen almak istiyoruz diye 1.5 milyon teklif edersin.tabi douglas ile birlikte paket teklif 5 milyona halledilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dzsudzsak hayırlı olsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Dzsudzsak hayırlı olsun :evillol: :evillol:

ben hazard, neymar aldım orda bu neki  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

3 çok efsane bir rakam olur:)
Bence rakam yüksek olur

Çevrimdışı Anıl

Böyle düşünen bir sürü taraftarımız var. Söylenecek birşey yok malesef... https://twitter.com/BesiktaSporClub/status/617686848907948032

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben hazard, neymar aldım orda bu neki  :evillol: :evillol:

18 yaşında hacı kaptım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

3 çok efsane bir rakam olur:)
Bence rakam yüksek olur
Dinamo 5 milyon istemiş ilk olarak ama imkansız o paraları vermeyiz. 3 ya da 3.5 milyona bitebilir. Douglasla beraber 6 milyon euro falan olur diye düşünüyorum toplam :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yönetimi vizyonsuzlukla eleştirenlerin bir çoğu Quaresma 32 yaşında dönsün istiyor. bu işte terslik var?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

3 milyon 6ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncu için fazla.oyuncuyla görüşme imkanı var anlaşırsın kulübünede hemen almak istiyoruz diye 1.5 milyon teklif edersin.tabi douglas ile birlikte paket teklif 5 milyona halledilir diye düşünüyorum.
İyi de @MURAT abi free olarak almaya kalksan da zaten 2-3 milyon euro imza parası vereceksin :)

Çevrimdışı TØLGA

Yönetimi vizyonsuzlukla eleştirenlerin bir çoğu Quaresma 32 yaşında dönsün istiyor. bu işte terslik var?
o konuda eleştiren en büyük insanlaradn biriyim ama gelsin istemiyorum genellemeyin bu konuyu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Dinamo 5 milyon istemiş ilk olarak ama imkansız o paraları vermeyiz. 3 ya da 3.5 milyona bitebilir. Douglasla beraber 6 milyon euro falan olur diye düşünüyorum toplam :)

Dinamo 5 istediyse, bende bizim başkanı tanıyorsam pazarlıklara 3.5 ile baslar. 3.5 ile de bitirir.net :D
bonus monus da koydurmaz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Aradan kaç yıl geçmesine rağmen hala Quaresma konuşuluyorsa vay bizim halimize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Aradan kaç yıl geçmesine rağmen hala Quaresma konuşuluyorsa vay bizim halimize.
quaresma kadar konuşulmadı guti ama baktığın zaman istatistik olarak daha yararlıydı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Hala quarsma tartismasi yapiliyor..
Fikret orman oldugu surece q7 bu takimin kapisindan iceri giremez.
Kaldi ki senol guned de q7 gibi birini istemez.
Kaldi ki lisbona donecek.

Her gun sacma sapan isimler üzerinden gundem yaratiliyor.yok falcao yok rvp yok q7 yok maxi yok konop yok bilmem ne.

Ne kadar gelmeyecek adam varsa onun gundemi yaratiliyor.yahu bu takimin 5 oyuncuya ihtiyaci var 3 u cok acil.birilerinin gundem yaratmasina artik izin vermeyin.bunlara prim yaptırmayın.

Tartismamiz gereken falcaolar q7 ler lukakular vs degil ,alabileceğimiz ve acil alinmasi gereken oyunculardir.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Geldiği ilk senesinde katkı vermiş sonra gidene kadar varlık gösterememiş son senesinde de saha içinde ki yaptığı her hareketle takımını yüz üstü bırakmış  bir Q7 için bu tantana neden ? Sahadasıfır mücadeleyle oynayıp sonrasında yapamadığı show hareketi sonrası tribünden gelen tepkilere kızıp kırmızı kart gören Quaresma mı bu kulübe dönecekmiş   :lol: dönse ne yapacakmış futbol mu oynayacakmış Beşiktaş'ta  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma=Ankara sokaklarında doğan görünümlü şahinle artistik hareketler yapan apaçi. Tüm olayı şekilcilik.