2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824507 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi doganay

Bugunde farkli bir gelisme yok anlasilan,  douglas ve dzsudzsak transferinde dun kaldigi yerde hala insallah tamamlanir, basarili olacaklarini dusunuyorum.
Van persie ile anlasmaya calisiyoruz darken,fb ile anlasti haberleri agirlik kazandi. Persie muthis bir forver insallah alabiliriz. En azinda  rakipte alamaz umarim.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Q7 gelmesin demiyoruz gelsin ama portoda oynadıgı parayı ve Gokahn'ın yedegi olmayı kabul ediyorsa gelsin ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 18:50:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkes yeterince gergin bekleyişten dolayı suyunu çıkarmayın arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Ar
Biraz Stres Yaratıyım dedim Haber Sallamasyon  :halay: :halay: :halay: @Sarp
Arkadaşım, dostum sevgili kardeşim  :D
Yapma böyle şeyler benim en çok istediğim adam bizimkilerin en kilit hamlesi yapma böyle şeyler  :ebebe:

Çevrimdışı Scout

İyiki Sildiniz Millet Kalpten Gidecekti , Douglas Netleştimi Bu Arada  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Scout @Dr.Zeck

Beyler yaşları yazarsanız nasıl hitap edicemizi bilmiş oluruz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 18:56:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma haberi yalan bu arada.

Bursa 6 milyon euro teklif etti bonservis için yazıyor.

Bursa'da o para olsa Fernandao'yu alırdı. Haliyle Quaresma'nın söylediği de yalan haber oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Quaresma haberi yalan bu arada.

Bursa 6 milyon euro teklif etti bonservis için yazıyor.

Bursa'da o para olsa Fernandao'yu alırdı. Haliyle Quaresma'nın söylediği de yalan haber oluyor.

Yönetime karşı kişiler tarafından çıkarılmıştır bu haber
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Scout

Kardeş Kusura Bakma Kıl Dönmesi Ameliyatı Oldum 3-4 Gündür Yatıyorum İçim Karardı Biraz Gülelim Dedim  :halay: Podolski Olayını Duydunuz mu Tshirte Lucas Podolski Yazmışlar  :ebebe: :ebebe: Koskoca Lukas oldu Lucas  :ebebe: :ebebe:
Pika Pika

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Scout şu imzanı değiştir birader.

Çevrimdışı talha

Şu hatayı bizden biri yapsa adamı şimdiden topa koymuşlardı.  :kop:

Bu arada Çaykur'a karşın niye tepki yapılmıyor? Adamlar devlet şirketi ama gittiler Galatasaray'a Podo'yu getirdiler. Buna karşı bizim taraftarın sesinin çıkmaması da garip.

Bir de bir takımın bu kadar alenen devlet destekli yürümesi de neyse...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 19:05:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar bu arada tek tek söylemeye gerek yok.

Lütfen yaşlarını yazsın herkes. Zorunlu kılmıyoruz kayıt olurken ama burada samimi ortam oluşturma açısından hitap şekli önemli.

Bakın 2000'i geçti üye sayısı ve çoğunuz ciddi anlamda aktifsiniz boş üye değil yani bu rakam o yüzden lütfen yaşlarımızı yazalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 19:08:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu hatayı bizden biri yapsa adamı şimdiden topa koymuşlardı.  :kop:

Bu arada Çaykur'a karşın niye tepki yapılmıyor? Adamlar devlet şirketi ama gittiler Galatasaray'a Podo'yu getirdiler. Buna karşı bizim taraftarın sesinin çıkmaması da garip.

Bir de bir takımın bu kadar alenen devlet destekli yürümesi de neyse...

Yeni bir şey değil.

Galatasaray zaten devlet desteği olmasa Aralık ayında batmıştı.

Saraylara boşuna çıkılmadı padişah boşuna ziyaret edilmedi. Koca takımı götürdüler utanmadan.

Locaları 10 yıllık satılmış, sponsorlukları kırdırılıp transfere harcanmış aktif hiçbir geliri olmayan bir kulüpten bahsediyoruz.

Galatasaray'dan Fener'den fazla nefret etme sebebimiz de bunlar. Hem bütün paranı harca fazlasıyla yıldız al, hem onları çıkar diye zorla şampiyon yaptırıl, hem de ona rağmen ödeyemeyip devletten yardım al.

Onursuzlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

gerginliğinizi alıyım biraz  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gerginliğinizi alıyım biraz  :kop: :kop:

Anne falandır kesin :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Anne falandır kesin :biggrinking:
konuşma tarzı öyle demiyor sanmam  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

konuşma tarzı öyle demiyor sanmam  :D

Valla liverpoolu bilmiyor, bilici bilmiyor aklıma o geldi :D

Çevrimiçi Necmi

Kardeş Kusura Bakma Kıl Dönmesi Ameliyatı Oldum 3-4 Gündür Yatıyorum İçim Karardı Biraz Gülelim Dedim  :halay: Podolski Olayını Duydunuz mu Tshirte Lucas Podolski Yazmışlar  :ebebe: :ebebe: Koskoca Lukas oldu Lucas  :ebebe: :ebebe: [img width=658 height=370]
Bak kardeşim 34 iletin var bunların en az %70 i renklilerle ilgili
biz burda renklilerle ilgili haberleri merak etmiyoruz konuşulmasınıda tercih etmiyoruz
ama geldiğinden beri bu tip haberleri buraya taşıyorsun geri kalan %30 mesajında yarısı Beşiktaş için alaycı üslupla yazılmış mesajlar
az biraz dikkat et birde imzada gif istemiyoruz bu telefondan girenleri çok yorar ve boşuna kota tüketimine neden olur
ve burdada sayfanın sürekli ağırlaşmasına neden olur o nedenle kaldır. @Scout

Çevrimdışı warofpoet

geri postaladılar ne olacak

@Necmi  abi bence biraz daha üstünde durulmalı onun sonuçta 20 yaşında daha yolun başında. Bu saatten sonra olmaz ondan demek çok saçma geliyor bana. Bence almanyaya kiraya verilmeli 2 sene, kazanmak için biraz çaba lazım.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı murat

Dzsudzsak istiyenede saygı duyun , Quaresma istiyeneede , her hangi bir oyuncu için geçerli bu.
yönetimin alıp getirdiğinede hocanın oynattığınada saygı duyun.eleştiri yapın ama hakaret etmeyin.şimdi bende quaresmanın oynadığı bireysel futbolu beğeniyorum ama takımımızda görmek istermiyim kesinlikle hayır.keşke kasımpaşaya, belediyeye filan gelsede oynasa bende gidip seyretsem.

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi  abi bence biraz daha üstünde durulmalı onun sonuçta 20 yaşında daha yolun başında. Bu saatten sonra olmaz ondan demek çok saçma geliyor bana. Bence almanyaya kiraya verilmeli 2 sene, kazanmak için biraz çaba lazım.
mental anlamda bitik abiii aklı fikri farklı şeylerde futbola vermiyorki kendini zor ondan bişey olması batuhan gibi gezer takımları
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

gittiği takımlarda oynamıyorki kiraya versen ne olur.
adam futbolcu olmadan yıldız oldu hiç bir takım kaprisini çekmek istemiyor.
zihniyet önemli oynamak istese zaten burda oynar. Çaba yok 20 yaş oyuncu için tamamdır bu yaşta a takımda olup yüksek katkı vermesi gerekir
biz 20 yaşındaki adamın eline silah verip vatan emanet ediyoruz. birde olaya böyle bak bu çocuk olmaz buna harcanan enek Beşiktaş alt yapısında kimseye harcanmadı.
hakettimi hayır.

Çevrimdışı talha

20 yaşında yolun başında olmuyor artık. 20 yaşında Norveç takımında bile oynayamıyorsa çöp oluyor.  :lol:

Ayrıca Muhammet'in maaşına denk gelecek ondan daha iyi oynayacak bir ton adam var balkanlarda.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Scout

@Necmi  Şakanında Dozunu Kaçırmayız Merak Etme Öyle İnsan Olsam Forumda İşim Olmaz Gider Sözlüklerde Takılırım 34 Mesaj Yazmamın Sebebi de Sadece Yorumları Okumam Çünkü Tabletten Yazmak Zor Oluyor Hemen Hemen Hergün Siteye Giriyorum , İmzamıda Kaldırdım  :s20:
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 19:32:33 MURAT ]
Pika Pika

Çevrimdışı warofpoet

Her transfer sezonunda bir quaresma söylentileri çıkıyor ama quaresma kendi gelmek istese ücretini yarıya indirse bile yönetimin alacağını sanmıyorum ben. Alınsa da verimli olmayacağı görüşündeyim. Dzsudzsak kanatta iyi seçim olur, Umarım defansa gelecek adamlar da iyi  olur en önemli konu bence o. Forvete de remy diyorum..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...