necmi abi bende tabiki o maliyette deyil bonservissiz ve 1 veya 1 bucuk arasi gelirse oyuna sonradan katkisi olurdu yoksa direk 11 de oynasin diye transfer edilsin demiyorum
peki takıma yaratacağı olumsuz etkiye ne yapacaksın adam gidecek sakatım diye iki ay sonra gelecek
onbir yabancı oynattığın sistemde diğer yabancılarında bunu yaparsa ne yapacaksın ben aldığında değilim doğru şekilde
oynayan 3 te alır 4 de alır yeterki o katkıyı versin bana göre gökhan töre oyun içersinde Q7 dende bencil topu ayağına aldığında
vermek bilmiyor ve ben oyuna katkısı olduğunu düşünmüyorum parasını alamadı diye şampiyonluğa giden takımı yalnız bırakmasınıda asla affetmem
birde ankarada taraftara aldığı o tavrı unutmam o nedenle öyle 12 falan veren olduysa hemen satsınlar diyorum bize verebileceği
en iyi katkı bu olur. hiç olmazsa yerine o parayla takıma katkı veren iyi bir oyuncu alınabilir. Q7 ye gelince adam kendine takım bulamıyor
gittiği yerden kovuluyor demekki dünyada kimse bilmiyor futbolu burda bir avuç taraftar biliyor.