2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Asla gelmeyecek biri için lütfen kapansın artık şu konu.

Çevrimiçi Samet Ç

çok çirkin bir üslup ergen dediğin insanlar senden on yaş büyük
herkes fikrini yazar şimdi birileri çıkıpta sana burda ergenler gibi atarlı konuşma dese hoşuna gidermi
yaptığın bu ama  @Samet Ç
Ben buradaki adamlara mı diyorum acaba ? Twitterdakilere diyorum burada da o tip insanlar var ki  yazdığımı üstlerine alınmışlar. Olay bu kadar basit.

Çevrimdışı Ozan E.

Şu saatten sonra şu takıma Q7 tekrar gelsin diyen adam babam bile olsa benim gözümde beyinsizdir . Ki bunu Q7'yi çok sevmeme rağmen diyorum ama bu takımda işi yok.
Konusmalarina dikkat et genc arkadas. Saygili olman gerekir

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaslar lutfen kapatalım bu konuyu, artik midem bulaniyo gercekten.
Hemen yeni konu acalim, bizim ismimizin gectigi Douglas D. Moskova daki mi yoksa Dnipro daki mi, tam belli değil sanirim?

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ozan E.

Ben buradaki adamlara mı diyorum acaba ? Twitterdakilere diyorum burada da o tip insanlar var ki  yazdığımı üstlerine alınmışlar. Olay bu kadar basit.
Kime dedigini duzgun ifade edememis olabilirsin belki?

Çevrimdışı talha

Arkadaslar lutfen kapatalım bu konuyu, artik midem bulaniyo gercekten.
Hemen yeni konu acalim, bizim ismimizin gectigi Douglas D. Moskova daki mi yoksa Dnipro daki mi, tam belli değil sanirim?

Dnipro'da ki olamaz çünkü alamazsın.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

dusuncelerimizi zorla birilerine kabullendirmek zorunda deyiliz takibi sadece Q7 yedekte isimizi gorebilir mantigindaydim bunuda burda babeli ve volkan seni 11 e almak isteyen arkadaslar icin yazdim demek istedigim babelin ve volkan senin dusunuldugu yere ben Q7 olsun isterim yani para yabanciya gitmez en azindan  :D :D hem buralar bugun dutluktu biraz hareket geldi nerde hareket orda bereket   :D :D

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bende tabiki o maliyette deyil bonservissiz ve 1 veya 1 bucuk arasi gelirse oyuna sonradan katkisi olurdu yoksa direk 11 de oynasin diye transfer edilsin demiyorum
peki takıma yaratacağı olumsuz etkiye ne yapacaksın adam gidecek sakatım diye iki ay sonra gelecek
onbir yabancı oynattığın sistemde diğer yabancılarında bunu yaparsa ne yapacaksın ben aldığında değilim doğru şekilde
oynayan 3 te alır 4 de alır yeterki o katkıyı versin bana göre gökhan töre oyun içersinde Q7 dende bencil topu ayağına aldığında
vermek bilmiyor ve ben oyuna katkısı olduğunu düşünmüyorum parasını alamadı diye şampiyonluğa giden takımı yalnız bırakmasınıda asla affetmem
birde ankarada taraftara aldığı o tavrı unutmam o nedenle öyle 12 falan veren olduysa hemen satsınlar diyorum bize verebileceği
en iyi katkı bu olur. hiç olmazsa yerine o parayla takıma katkı veren iyi bir oyuncu alınabilir. Q7 ye gelince adam kendine takım bulamıyor
gittiği yerden kovuluyor demekki dünyada kimse bilmiyor futbolu burda bir avuç taraftar biliyor.

Çevrimdışı Alper Bay

Dnipro'da ki olamaz çünkü alamazsın.  :tabe:
Yok be o kadar piyasasi yoktur o adamin, D. Moskova'daki de iyidir ama her turlu, adam 1.92 ve tam bir yarma, tam aradigimiz gibi :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresma'nın tartışması bile taraftarı bu kadar bölüyorken transfer olması ipleri kopartır. Hiç gerek yok huzuru bozmaya.

Yukarıda bir arkadaş çok güzel yazmış, adamı kulübede bile oturtamazsın. Vodafone Arena'da ilk 10dk gol gelmese 11. dakikada Quaresmaaa diye bağıracak taraftarlar var. Adam tekma atıp bilerek kırmızı kart görünce alkışlayanlar var. Takım olgusu filan kalmaz böyle ortamda.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Savaş

Arkadaşım tam bu konu açılmışken buraya gelip bu tarz şeyler yazarsan alinirim, alınırız. Madem öyle, madem twitterdakilere tepkin var, atarını istediğin uslupla orda yap. Burası forum, burda saygılı olmak zorundasın. Anla bunu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

peki takıma yaratacağı olumsuz etkiye ne yapacaksın adam gidecek sakatım diye iki ay sonra gelecek
onbir yabancı oynattığın sistemde diğer yabancılarında bunu yaparsa ne yapacaksın ben aldığında değilim doğru şekilde
oynayan 3 te alır 4 de alır yeterki o katkıyı versin bana göre gökhan töre oyun içersinde Q7 dende bencil topu ayağına aldığında
vermek bilmiyor ve ben oyuna katkısı olduğunu düşünmüyorum parasını alamadı diye şampiyonluğa giden takımı yalnız bırakmasınıda asla affetmem
birde ankarada taraftara aldığı o tavrı unutmam o nedenle öyle 12 falan veren olduysa hemen satsınlar diyorum bize verebileceği
en iyi katkı bu olur. hiç olmazsa yerine o parayla takıma katkı veren iyi bir oyuncu alınabilir. Q7 ye gelince adam kendine takım bulamıyor
gittiği yerden kovuluyor demekki dünyada kimse bilmiyor futbolu burda bir avuç taraftar biliyor.
  abi benim aslinda anlatmak istedigim temel konu burda babel ve volkan sen in isminin bizim takimla gecirilmesi onlar olacagina Q7 olsun dedim sadece ve tabiki maliyeti ucuz olmasi sartiyla  :D :D :D

saygilar

Çevrimiçi Necmi

Bak kardeşim ben Beşiktaş taraftarına laf söyletmiyorum burası twiteer falan farketmez
yakıştırma yaptığın Beşiktaş taraftarıdır. Kendi içimizde birbirimizimi aşağılayalım. Beşiktaş taraftarına aptal demek ne demek
oluyor senin gibi düşünmeyen insanları aptallıklamı itham ediyorsun bende istemiyorum Q7 yi ama
isteyenleride aptallıkla suçlamıyorum. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil yada benim fikirlerimin
doğru olacağı diye bir kural yok fikrimizi söyleriz tersini düşünende kendi fikrini söyler Q7 gibi bir
futbolcu istenmezmi sen aptalmısın deseler hoşuna gidermi. sonuçta aynı şey

Çevrimdışı talha

abi benim aslinda anlatmak istedigim temel konu burda babel ve volkan sen in isminin bizim takimla gecirilmesi onlar olacagina Q7 olsun dedim sadece ve tabiki maliyeti ucuz olmasi sartiyla  :D :D :D

saygilar

Yav olmaz olmaz. Bu adamın olduğu yerde huzur falan kalmaz. Gözünüzü seveyim Porto'da durur yedek olarak. Ne diye Porto saklamıyor yedek olarak bir düşündünüz mü siz?

Bir de buna bonservis vereceğiz allah korusun valla.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmet türker

beyinsiz, salak salak , ergen . bunlar nasıl tabirler arkadaşlar ,gün içinde başka şeylere kızıp sinirinizi burada mı boşaltıyorsunuz ,lütfen biraz dikkat arkadaşlar burada beşiktaşlılar beşiktaşlılar ile sohbet ediyor ,kaldı ki rakiplere bile söylenmemesi gerekir bu sözlerin ,birbirimize karşı saygılı olalım.

Çevrimdışı can1903

Dzsudzsak istiyenede saygı duyun , Quaresma istiyeneede , her hangi bir oyuncu için geçerli bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

dusuncelerimizi zorla birilerine kabullendirmek zorunda deyiliz takibi sadece Q7 yedekte isimizi gorebilir mantigindaydim bunuda burda babeli ve volkan seni 11 e almak isteyen arkadaslar icin yazdim demek istedigim babelin ve volkan senin dusunuldugu yere ben Q7 olsun isterim yani para yabanciya gitmez en azindan  :D :D hem buralar bugun dutluktu biraz hareket geldi nerde hareket orda bereket   :D :D
onu kulübede oturtamazsın zaten egolu biri  :D
kötünün alternatifide kötü olmaz  :D  hayal kuruyorsunuz bari daha yükseklerden kurun
sakıncası olmaz bu dünyada bir çok şey hayal kurarak ortaya çıkmıştır ne zaman küçülürsün
biliyormusun hayallerinde küçüldüğü zaman :bandit: hayal kurmak başarmanın yarısıdır.

Çevrimdışı Ozan E.

Dzsudzsak istiyenede saygı duyun , Quaresma istiyeneede , her hangi bir oyuncu için geçerli bu.
:ok:

Çevrimdışı Easthanbool

Q7 tartışmaları çok gereksiz.Takımda bir tane bencilin önde gideni varken ikincisine hiç gerek yok ha o giderse eğer gelsin
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı warofpoet

muhammed demirci den bi haber var mı bu arada en son rosenborgla deneme idmanına çıktı falan deniyordu. kayboldu gitti çocuk.  :steamed: :steamed:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı yigitcan1903

muhammed demirci den bi haber var mı bu arada en son rosenborgla deneme idmanına çıktı falan deniyordu. kayboldu gitti çocuk.  :steamed: :steamed:
APS ile geri yolladılar bundan olmaz deyip

Çevrimiçi Necmi

geri postaladılar ne olacak

Çevrimdışı Sarp

LigTv: Forvet transferi konusunda fazla aceleci davranmayan Beşiktaş yönetimi, sol açık Dzsudzsak'ın transferine öncelik verecek. Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Macar futbolcunun transferinde ciddi bir sorun bulunmadığı belirtilirken, tek sorununun imza parası olduğu belirtildi.

Çevrimdışı okansosa

Douglas konusunda hafta içinde son hamlesini yapmaya hazırlanan siyah beyazlı yönetimin 2 stoper alması gündeme geldi.  :sevinc

Lig tv
O gemi bir gün gelecek