2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Söyleyeceğim şey Bölme Amaçlı değil. Lakin Quaresma gelsin diyenler Beşiktaş taraftarının içinde yüzde 40 ı bile bulursa şuan, bu camia 10 yıl daha şampiyonluğu göremez.
Çünkü şuan Fikret orman etkilenmiyor ama ondan sonraki başkan popülizmden etkilenen biri olursa biz bu kez uçuruma yuvarlanırız o yüzde 40 lık kitle ile.

Şahsen formda bir quaresma için yıllık 1.2 milyon civarına gelirse kanada salarım oynatırım. Hem takıma hücum anlamında katkı sağlar, hem de bizim bu quaresma aşıklarına forma sattırır. İki taraflı kazanç olur bakma duygusal falan düşünmüyorum bu quaresmacı taraftarı da ekonomiye fayda açısından onların kitlesinden de faydalanmak lazım diye düşünüyorum. Kombine+forma+maç gelirleri iyi kaynak var. Uygun maliyetlere gelecek bir quaresma ama formda olması lazım öyle tatil için gelmeyecek, bize iyi para ve maç kazandırabilir.

quaresmaya nefretle de büyük bir sevgiyle de bakmıyorum, direkt Beşiktaş'ın menfaati için imkan varsa bunu yapardım.

Çevrimdışı GkhnDsc1903

çok uzun bir süreden sonra tekrar yazıyorum normalde takip ediyordum ancak quaresma konusu açılmış madem geleyim dedim...
biz bu adamı  ilk gördüğümüz andan itibaren sevdik istedik yıllar sonra geldi bize belki ama doyamadan tekrar gitti. İyidir kötüdür herkesin kendi düşüncesi ama şahsım adıma quaresma deyince akan sular duruyor :)  yok defansa gelmiyor yok disiplinsiz vs. geçelim bunları adamın bizde oynadığı dönemde  simao guti quaresma almeida fernandes vardı diğerlerini saymıyorum bile.. ozaman disiplinsizlikten söz edilecekse bir çok kişi ve sebep vardı bence..

takım da şuan öyle gözüken bir tek oyuncu sayabiliriz belki de oda basının abartısıyla gökhan töre diyebiliriz. o yüzden Quaresma takıma geldiğinde açığını kapatacak çok kişi var şuan takımda :) bırakında çalım atabilen göze hoş gelen bir kanat oyuncusu izleyelim biraz :)

yıllık 2milyonu aşmayan bir ücret ile gelmesini isterim.
gençleşmeyi ve planlı bir şekilde büyümeyi isteyen ve benimseyen bir kişiyim. Ancak bunun Türkiye şartlarında olmayacağını düşünüyorum. O yüzen BİR Quaresma 'nın birşeyleri bozacağını düşünmem.
gelsin oynasın eminim ki takıma faydası zararından fazla olacaktır.
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı ozan062

Ozan Adamı savunmuyorum zaten. Yaptı yapmadı değil ama eldeki en az etkilenecek adam bu Adalı olsa şuan aman Tanrı'm neler olurdu tahmin bile edemiyorum.

Öyle bir Kitle olmuşuz ki şuan Ronaldinho gelse sevinecek taraftarın Yarısı ya inanılmaz.

para olmadığı için bu transferler olmuyor inan olsa herkes alır cnk baskanında çevresi buna cok müsait
adalınında çevresi sayesinde yoksa bu adamlar gormus geçirmiş oyle açda değiller

taraftar ise zaten halkı temsil ettiği için kimisi genç ister kimisi tecrübeli vs vs ama az sampiyon oluyorsak yukardaki arkadasın dediği gibi
bari bu yonlerimizle bi sezona yukarda baslayalım diyenlerde var:)) bu tamamen eğitimsizliğin getirdiği birsey
biz sampiyon olamadıgımız her dakika bu taraftar dahada kotulesecek anadoludakilerden farkımız kalmayacak maalesef
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Allahtan q7 orman döneminde kadro disi birakildi ve kovuldu.
Allahtan su anda baskanimiz degismedi
yani q7 gelse fena olmaz mi yea diyen arkadaslar, baskan aynı baskan hoooo..!
Sizce orman tükürdüğünü yalar mi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Ucuz maliyetli ve az yillik ücretli bi Quaresma'yı neden istemiyorsunuz ki? 1+1'lik bir sözleşmeyle nasıl bir zararı dokunabilir bu adamın. Sürekli ilk 11 oynatacaksın diye birşey yok ki.. Al yine de Cucak'ı ama bunu da al. Oynat Cucak'ı 11 de oyun sıkışırsa Quaresma'yı da sok. Yani bu dedigimin populizmle bi alakası yok ki..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstemiyoruz disiplinsiz sorumsuz kimsenin bu takımda işi yok. Yine takımın huzuru bozulur bu tip adamlarla. Portekizden iş ahlakı olan topçu alınır gerisi isterse maradona olsun uzak dursun bizden.

Çevrimdışı talha

Bir de 1.2 falan veren var. Gelecekse 500bin'e gelsin ne 1.2'si?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

Q7 masum değil çünkü.

Bu adam maç seçti. Pişkinliğe vurdu işi. Hatta en beteri sakatlandım diye Portekiz'e bir gitti pir gitti. Sonra bir geldi. Dobi'ye dönmüş. Ondan sonra da bir tane bile maç yapmadı. Satılması lazım dı ayrı bir konu. Ama burada masum görmek subjektifliğe girer.
  herseye eyvallah suan takiminda yildiz olarak gordugumuz g törenin o donemki Q7 den ne farki var kisilikten tut futboluna futbolundan tut saha disi yasamina kadar bu sene sezon sonuda bizi satan gtöre deyilmiydi ama töre bas taci Q7 mac secti hantal oldu valla suanki töre ne ise o zamanki Q7 de odur sadece biri daha genc o kadar

Çevrimdışı talha

+Buna vereceğim 2 yıllık parayı altyapıya yatırırım. Geri dönüşü daha muazzam olur.

Ayrıca Hamza Devrim ve Enes var. Arada bir onları oynatırım hafiften takıma alışsın diye. Ne işim var benim Quaresma ile falan.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya abiler, kardeşler :)

Quaresma defteri kapanalı 4 sene oldu. Tayfur döneminde bitmişti o iş. Kaldı ki Fikret Orman varken, Şenol Güneş varken o adam ümraniyeye adım bile atamaz. Atmamalı.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

herseye eyvallah suan takiminda yildiz olarak gordugumuz g törenin o donemki Q7 den ne farki var kisilikten tut futboluna futbolundan tut saha disi yasamina kadar bu sene sezon sonuda bizi satan gtöre deyilmiydi ama töre bas taci Q7 mac secti hantal oldu valla suanki töre ne ise o zamanki Q7 de odur sadece biri daha genc o kadar

Sene sonuna doğru ne oldu ne bitti tam belli olmadığından erken yargı yapamam. Bir de 4 maç oynayamadı ya da oynamadı diye de Gökhan'a faturayı kesemem adam 40 maç oynadı patır patır.

Çevrimdışı Kadir G.

En arkada birşey parlıyor. Hocaaam bir cisim yaklaşıyor :evillol: :evillol: :evillol:

İsmail tolga abisinin yanından hiç ayrılmıyor. :D

Çevrimdışı talha

Ya abiler, kardeşler :)

Quaresma defteri kapanalı 4 sene oldu. Tayfur döneminde bitmişti o iş. Kaldı ki Fikret Orman varken, Şenol Güneş varken o adam ümraniyeye adım bile atamaz. Atmamalı.

İnsan korkuyor. Belli olmaz bunların işi.

Çevrimdışı ozan062

bak bu konuları konusunda geçmişimizi deşiyoruz ne güzel kimse

törenin  sezerin ibraihmlerin kavgalarını unutmasın
biz hep birileri yedik ceza veremedik verdiğimizde sacmaladık
disiplinsizlikleri hep sözlesme sartlarından dolayı dogru yapamadık

siz fikret ormana cok güvenmeyin bakayım
en basitinden töre oalyı patladıgında basına dediki bu cocuklarla konuscaz sene sonunda sozlesmelerinde bu maddeler konulacak dedi disiplinle alakalı
sene sonu geldi dediki biz vazgeçtik nlarla sözlü olarak anlastık dedi
boyle birsey nasıl oluyor yahu kacıncı yuzyıldayız siz nasılsöze karsı hareket edersiniz..hiçbir yaptırımı yok ve her verdiğiniz sözün arkasında duramıyorsunuz
hayır bunu yonetimi kotulemek için değil yıldırım demirorende yapamadı
hep ama hep suya yanlıs daldıgımız için kaybettik

Çevrimiçi Necmi

merak ettigimden soruyorum kusura bakmayin Q7 bizden neden kovuldu benim bildigim ücretinde indirime gitmedi diye kovuldu (yanlis biliyor olabilirim )  :alala:
takıma hiç bir katkısı olmadığı gibi takımı bozduğu için kovuldu adam sakatım diye gidip iki ay sonra göbekle dönüyordu
kaç maç oynadı ne kadar verim aldık ödediğimiz paraya göre ona verdiğimiz parayı versek bu gün kimleri getiririz
hiç kimse yönetim yönetemedi demesin bu adamı kimse yönetemiyor  EleSuDökenSuat haklı bu adamı araplar bile kovdu
ötesi yok bunun adam yetenekli ama kendi yeteneklerine ihanet edenin başkasına ne faydası olacak

Çevrimiçi Savaş

+Buna vereceğim 2 yıllık parayı altyapıya yatırırım. Geri dönüşü daha muazzam olur.

Ayrıca Hamza Devrim ve Enes var. Arada bir onları oynatırım hafiften takıma alışsın diye. Ne işim var benim Quaresma ile falan. 
O tarz bi kafayla yönetilseydik Pektemek'e o kadar para vermezdik :)

Çevrimdışı idil

Sen bizim YARINLARIMIZ tüm hayatımızsın Beşiktaş... Evet yarını görüyorum ama daha da kötü. Son 10 senede fb gs açmış arayı gitmiş hala açmaya devam ediyorlar... Bizim onların üstünde 3-5 transfer yapmamız gerekirken onlar yapıyor.. Nasıl kapanacak bu fark? Para yok diyorlar, hadi feneri geç gs de çok mu para var? Her sene alıyorlar belli bir riski yapılması gerekeni yapıyorlar ve ne yazıkki ama ne yazıkki çok şanslılar çok iyi yönetiliyorlar. Demirören zamanında risk almadı hiçbir planlama yapmadan doldurdu takıma 3-4 yıldızı patladık. Alınması gereken risk bellidir. Al şu an ki kısmen oturmuş takımımıza 2 yıldız bak nasıl sınıf atlıyor takım. Bari Avrupa şansımızı arttıralım. Şampiyonluk mu? Derbi almadan şamp olunmayacağı anlaşılmıştır geçen sene de bilmem kaçıncı kez heralde. E o zaman fb gs yle birebir örtüşecek kalitede oyuncu alacaksın kardeşim. Bitirici, garantici adamlar alacaksın.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Alper Bay

Ne Quaresma'ymis be arkadas, her Quaresma muhabbeti açıldığında resmen dunyadaki tek iyi kanat oyuncusu bu herifmis gibi bi hava oluşuyo. Bu adam modern futbolla alakasi olmayan, surekli kendine oynayan, aldığı 10 topun 7 sini 8 ini ezip 2-3 uyle jeneriklik calim atan bi sokak futbolcusu. Bakin bakalim topla bu kadar oynayan bi adami barindiriyolar mi almanyada ingilterede. Zaten hali hazirda elimizde Töre var topla cok oynayan, bi de Allah korusun bu gelirse ikisi oynar durur valla tek başlarına. Valla şu adam üstüne su kadar muhabbet dönmesi bile cok garip, bırakın şu adami artik önümüze bakalim

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimiçi Savaş

Şu saatten sonra şu takıma Q7 tekrar gelsin diyen adam babam bile olsa benim gözümde beyinsizdir . Ki bunu Q7'yi çok sevmeme rağmen diyorum ama bu takımda işi yok.
Üslubunu düzelt arkadaşım.  Bi beyinsiz diyorsun bi ergen diyorsun. Q7 sevdalısı değiliz bizde merak etme. Farklı fikirlere hakaretle cevap vereceksen olmaz bu iş.   Farkindaysan forum burasi. Farkindasin dimi?

Çevrimdışı Çağatay

Q7, 500 e de, bedavaya da, hatta üstüne para bile verse olmaz arkadaslar
Diyosunuz ki klubede olsa fena mi olur
ya adam sahada ne yapacagi belli degil 10 dk sonra kirmizi da gorebilir. E boyle oynayacak adami niye bosu bosuna klubede oturtayim o zaman
q7 vodafone arena ya gelsin ama kapaliya gelsin maraton a gelsin gitsin loca satin alsin parayla,
o zaman eywallah taraftari da costurur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

yani yukarda dediğim gibi transfere bağlayım
biz egerki biraz kafası kırık yada olması muhtemel kişiler için sözlesme maddelerine birseyler eklemeliyiz bazı yaptırımlar konmalı bu yaptırımlar
para cezası olmamalıo onlar esnetilebilir tekrarı halinde tek taraflı fesihler kırmızı kartların oranına gore cezalar vs bunlar hep avukat basarısıdır bunlar olsaydı biz belkide
casta ceza almazdık mesela hep bi yetersizlik var bizim klupte hiçbir dalda tam anlamıyla basarılıyız diyemem birazda ordan kaybediyoruz esasında

herneyse alacagımız maaliyeti yükske olanlara bana sorarsanız yaptırımlarla dolu bir sözlesme talep etmeliyiz
zaten gelmiyorlar bize bide bu sartları sunarsak hiç gelmezler demeyin bana:)

Çevrimdışı Alper Bay

Q7, 500 e de, bedavaya da, hatta üstüne para bile verse olmaz arkadaslar
Diyosunuz ki klubede olsa fena mi olur
ya adam sahada ne yapacagi belli degil 10 dk sonra kirmizi da gorebilir. E boyle oynayacak adami niye bosu bosuna klubede oturtayim o zaman
q7 vodafone arena ya gelsin ama kapaliya gelsin maraton a gelsin gitsin loca satin alsin parayla,
o zaman eyvallah taraftari da costurur
Ki bu adam kulubede oturabilirmi? Her oturduğu mac taraftar Quaresma diye bagiricak salak salak

Çevrimiçi Necmi

Ulan sabahtan beri bir Q7 muhabbeti var. Biz Dzudzsak istiyoruz adamlar Q7 istiyor. Bizim ergenler de gram beyin yok Allah akıl fikir versin.

çok çirkin bir üslup ergen dediğin insanlar senden on yaş büyük
herkes fikrini yazar şimdi birileri çıkıpta sana burda ergenler gibi atarlı konuşma dese hoşuna gidermi
yaptığın bu ama  @Samet Ç

Çevrimdışı murat_

takıma hiç bir katkısı olmadığı gibi takımı bozduğu için kovuldu adam sakatım diye gidip iki ay sonra göbekle dönüyordu
kaç maç oynadı ne kadar verim aldık ödediğimiz paraya göre ona verdiğimiz parayı versek bu gün kimleri getiririz
hiç kimse yönetim yönetemedi demesin bu adamı kimse yönetemiyor  EleSuDökenSuat haklı bu adamı araplar bile kovdu
ötesi yok bunun adam yetenekli ama kendi yeteneklerine ihanet edenin başkasına ne faydası olacak
necmi abi bende tabiki o maliyette deyil bonservissiz ve 1 veya 1 bucuk arasi gelirse oyuna sonradan katkisi olurdu yoksa direk 11 de oynasin diye transfer edilsin demiyorum

Çevrimdışı talha

Ki bu adam kulubede oturabilirmi? Her oturduğu mac taraftar Quaresma diye bagiricak salak salak

Hah işte ince nokta bu helal olsun.  :claps: