Oyuncu almak hatır gönül işi değildir. Quaresma gönderilmeden önceki son sezonun ikinci yarısında yani maccabi maçında döktürdükten sonra sakatlandı öküz gibi şişti bu bahaneyle tatilini falan yaptı şişip geldi top oynamadı. O dönem için vasat bir oyuncuydu. Önceki sezonlarda hücuma katkısı büyüktü ama yarım sezon boyunca aldığı parayı hakedecek bir şey yapmadı. Şahsen quaresmanın kafamda tamamen bittiği an canlı izlediğim gs derbisiydi. Yağmur dolayısıyla ertelenmişti, tekrarında İnönüde 2-0 yenildik. Vasat topçularımız didinip bir şey yapacak diye topu Quaresma'ya atıyorlardı ama 1 defa bile Eboueyi geçememişti. Holosko ne ise quaresmanın o hali ondan belki daha kötüydü. Öncesinde ne kadar sevmiş olsam da hatır için seyir zevki vardı diye o sezonun gerçekliğinden uzak bir şekilde ne olur gelsin demem. Trabzonun ardından ancak 4. olduk. Tabiki takımda 4 milyon euro alan topçudan bir şeyler yapmasını beklerim, o zaman 300-400 bin euroyu bile zor gören necipten maçı domine etmesini beklemeyiz heralde. Fiyat performans olarak Quaresma son senesinde sakatlığın ve vurdumduymazlığı takımını önemsememenin de etkisiyle afedersiniz pok gibi oynadı sadece gollere asistlere bakmıyorum 90 dk boyunca mücadele olarak. Şu an formda bir quaresma yine gelebilir çünkü nefretle düşünmüyorum Beşiktaşa faydasını düşünerek diyorum ama bu defa yıllık 1-1,8 milyon arası bir fiyattan ötesi olmaz. Olcayla karşılaştırmak da ayrı bir saçmalık, Olcay 90 dk takıma doğru dürüst katkısı yok üstelik haftalarca takımda sıfır katkı ile dolaşıyor her topu eziyor, sonra 3-4 hafta bir goller akıl dolu işler falan sonra tekrar olcay kayıp. Bu tarz sürekliliği olmayan bir topçuyu da istatistik biriktiriyor diye oo maliyete gollere bak demek saçmalık. Vazifesini yapıyor bazen ama yetersiz ve süreklilik yok takımı hücumda 10 kişi oynatıyor çok uzun süreler.