2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824555 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

FM taraftarları oLCAY devam kadarı aldı  :kop: :kop:
Topa vurmasını bilmeyenler Q7 yi Olcayla kıyaslıyorlar  :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi COB

Cenk Tosun ancak cift forvet oynarsak ilk 11 oynayabilir,  tek forvet icin biraz daha cusseli bir forvete ihtiyacimiz var. Omer zaten kalirsa gene son 15 dakika oyuna girer.

Çevrimdışı talha

bu arada ben övüyorum q7yi ama takımda görmek istemem gelse mutlu olurum fakat gerçekçi olmayan bir hayal:)

Gerçekci olmayacak bir hayal değil. Porto'dan da bastılar tekmeyi. Bu adam her gittiği takımdan tekme yedi bunu görmek zor olmamalı. İki maç kurtardı diye gönlümüze taht olmamalı ozan sen yapma bunu. Bu adam ve çetesi denen lanetler yüzüdnen biz belki de 3-4 yıl dipten çıkamadık. Ve bu gidişle bir 3-4 yıl daha çıkamayız gibi.

Yok sağında o yoktu yok solunda bu yoktu çok saçma kendi işini yapsın herkes işini yapar.

Porto'da da bu havalandı yine. Porto'da da mı sağında solunda oynayan yoktu. Arkasında Danilo, önünde Jackson sağında Quintero ve Casimero Herrera.

Quaresma gelsin sana söyleyeyim gene iki maçta iki trivela sonra bizim taraftar gazı aldı mı artık arkasında Motta var yanın da Veli var diye saçmalar durur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

walla ole imza kampanyasi falan sacma ama Q7 tekrar besiktasimiza gelirse 1 veya 1  5 arasi oynayacaksa bonservissiz olacaksa ben hertu isterim yani istemeyenleride anlarim kendi dusunceleri ama besiktasli bir cok taraftar hala cok seviyor bende cok seviyorum Q7 kusura bakmayin burda babel ve hatta volkan sen bile diyenler oldu valla saygi duyarim ama Q7 onlarin bi gomlek üstü insallah gelir  :icool: :D

Çevrimdışı Anıl

Quaresma (Maliyet: 17-18 milyon Euro): 73 maç - 18 gol - 27 asist
Olcay (Maliyet: 4 milyon Euro): 121 maç - 28 gol - 26 asist

Tartışılacak bir durum değil..

Çevrimdışı TØLGA

bugünde konuşmaya birşey bulmuş millet hiç boş geçmiyoruz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

eşiktaş, Douglas ve Dzsudzsak transferinde sona yaklaşıyor...

Kadrosuna bir defans, bir de hücuma yönelik kanat oyuncusu katmayı planlayan Siyah beyazlılar, çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman Rusya'ya giderek Dinamo Moskova kulübü ile görüşmelerde bulunmuştu.

Brezilyalı stoper Douglas ve Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudsak için teklifte bulunan Orman,  transferde önemli aşama kaydetti. İki oyuncuyu da bonservisi ile almayı planlayan yönetim, Moskova ekibinin cevabını bekliyor. Dinamo Moskova'nın teklifi kabul etmesi durumunda iki oyuncu da Siyah beyazlı takımla mukavele imzalayacak.

Fikret Orman Rusya'daki temaslarının ardından Londra'ya gitti. İngiltere'de Chelsea'nin forveti Loic Remy için görüşmeler yapan Orman, Fransız oyuncunun bonservisi konusunda İngiliz ekibi ile pazarlıklara devam ediyor. Demba Ba transferinde iyi ilişkiler kurulan Chelsea kulübü ile 7 milyon Euro seviyelerinde anlaşmaya çalışan Siyah-beyazlılar, bu transferi de önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı hedefliyor.
Kaynak:NTV Spor  :sevinc :sevinc :sevinc
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

FM taraftarları oLCAY devam kadarı aldı  :kop: :kop:
Topa vurmasını bilmeyenler Q7 yi Olcayla kıyaslıyorlar  :s20: :s20: :s20:
Siz ne taraftarısınız peki ?

Çevrimdışı talha

Macar ve Douglas bitmezse birilerine fena söverim. Ntvspor mu olur bu bizim yönetim mi bilemem. İmzala gelsinler kampa. İlk kamp önemli çünkü.  :busted_cop:

Çevrimdışı Fatih

Geliyooooooooooor gönlümün efendisii...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

quaresma iyi veya kötü futbolcudur neyse
bu yönetim varken o adam buraya gelmez zaten
konuyu uzatmanın anlamı yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı idil

Şuan geleceğe dair gördüğüm eğer en az ba ayarında forvet ve stoper transferi yapmazsak 10 farkla 3.olucaz, bu sefer geçen seneki gibi Avrupa başarımız da olamayacak. Kale den zaten bahsetmiyorum
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı talha

Bu arada korktuğum cidden başıma geliyor. Sosyal medyada verdiler yine gazı millete Remy'i bile beğenmez oldular. Yok iki gömlek üstü yok üç gömlek üstü. Bu kötü bir şekilde patlamaz umarım.

İhtiyaç belli reçete belli laga luga yapmamalı.  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada korktuğum cidden başıma geliyor. Sosyal medyada verdiler yine gazı millete Remy'i bile beğenmez oldular. Yok iki gömlek üstü yok üç gömlek üstü. Bu kötü bir şekilde patlamaz umarım.

İhtiyaç belli reçete belli laga luga yapmamalı.  :tabe:
sen dua et remy olsun  :biggrinking: :biggrinking:
oluyorsa alsın gelsinler hiç maceraya gerek yok sakatlık durumu önemli ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Gerçekci olmayacak bir hayal değil. Porto'dan da bastılar tekmeyi. Bu adam her gittiği takımdan tekme yedi bunu görmek zor olmamalı. İki maç kurtardı diye gönlümüze taht olmamalı ozan sen yapma bunu. Bu adam ve çetesi denen lanetler yüzüdnen biz belki de 3-4 yıl dipten çıkamadık. Ve bu gidişle bir 3-4 yıl daha çıkamayız gibi.

Yok sağında o yoktu yok solunda bu yoktu çok saçma kendi işini yapsın herkes işini yapar.

Porto'da da bu havalandı yine. Porto'da da mı sağında solunda oynayan yoktu. Arkasında Danilo, önünde Jackson sağında Quintero ve Casimero Herrera.

Quaresma gelsin sana söyleyeyim gene iki maçta iki trivela sonra bizim taraftar gazı aldı mı artık arkasında Motta var yanın da Veli var diye saçmalar durur.

sırf bu çete yüzünden takıma portekizli alamıyoruz bu ne kadar saçmaysa q7ye yapılan eleştirilerde bi o derece:)
ferrari gibi birçokkez takımı yalnız bıraktı bunu ilhanda noumada yapıyordu  taraftara sevgisinden dolayı birçokkez takım otobüsünün geç kalkmasını sagladı bunu sergende yapıyordu
yani sagda olcay var diye q7ye burun kıcvırma gibi aslında
hertürlü kılıf uydurulur fakat  geçmişten bugune gelen bir sıkıntımız var

yıldızları yönetememek yd de vardı fo dada var
yani bi q7 yi fatih terim o donemde gsye alsaydı gor bak neler oluyordu:)
o sebeble bende bir yaradır ondan gelirse mutlu olurum ona doyamadık doyamadım hadi kendi penceremden deyim
ama seninde baktıgın yer de dogru fakat o donemdeki kalitesiz kadroyla simdiki bir değil
en azından yedeklerde bi senede 15 maç cıkarabiliyor o donemde 11den baska adam yoktu resmen

zaten olmucak birsey fo olmaz serdal adalıylada olmaz o konudada rahat olun o sayfa kapandı zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı baro19

İlk kamp başladı ... Transfer hala yok :( :(

Çevrimdışı TØLGA

İlk kamp başladı ... Transfer hala yok :( :(
tosiç beck adam değil mi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Q7 twitterda istanbul gündeminde 3.sirada baya baya gündem olusturulmus  :D :D :biggrinking:

Çevrimdışı murat

Şuan geleceğe dair gördüğüm eğer en az ba ayarında forvet ve stoper transferi yapmazsak 10 farkla 3.olucaz, bu sefer geçen seneki gibi Avrupa başarımız da olamayacak. Kale den zaten bahsetmiyorum
şenol güneş geldi işte :D

Çevrimdışı talha

sırf bu çete yüzünden takıma portekizli alamıyoruz bu ne kadar saçmaysa q7ye yapılan eleştirilerde bi o derece:)
ferrari gibi birçokkez takımı yalnız bıraktı bunu ilhanda noumada yapıyordu  taraftara sevgisinden dolayı birçokkez takım otobüsünün geç kalkmasını sagladı bunu sergende yapıyordu
yani sagda olcay var diye q7ye burun kıcvırma gibi aslında
hertürlü kılıf uydurulur fakat  geçmişten bugune gelen bir sıkıntımız var

yıldızları yönetememek yd de vardı fo dada var
yani bi q7 yi fatih terim o donemde gsye alsaydı gor bak neler oluyordu:)
o sebeble bende bir yaradır ondan gelirse mutlu olurum ona doyamadık doyamadım hadi kendi penceremden deyim
ama seninde baktıgın yer de dogru fakat o donemdeki kalitesiz kadroyla simdiki bir değil
en azından yedeklerde bi senede 15 maç cıkarabiliyor o donemde 11den baska adam yoktu resmen

zaten olmucak birsey fo olmaz serdal adalıylada olmaz o konudada rahat olun o sayfa kapandı zaten

Yav vukuatı tek biz olsak anlarım eyvallah derim de. Quaresma gittiği tüm takımlardan kovulan bir adamdır. Koca A+ takımlar bile yönetemedi. Adamı yönetemedi diye ben yönetime kızmam.

Bu adam gittiği her takımdan tekme yedi. Bunun lamı cimi yok. Bence ilerisi gerisi de yok.

Bu arada Sergen kadar olabilseydi Sergen'in yaptıklarını yapma hakkı olabilirdi belki Sergen bu.  :icool:

Çevrimdışı talha

Adam araplardan kovuldu beyler. Araplar adamı kovdu. Bakın Araplar diyorum. Başka yer değil. Bir kere daha yazayım Araplaar.  :kop:

Çevrimdışı murat_

Yav vukuatı tek biz olsak anlarım eyvallah derim de. Quaresma gittiği tüm takımlardan kovulan bir adamdır. Koca A+ takımlar bile yönetemedi. Adamı yönetemedi diye ben yönetime kızmam.

Bu adam gittiği her takımdan tekme yedi. Bunun lamı cimi yok. Bence ilerisi gerisi de yok.

Bu arada Sergen kadar olabilseydi Sergen'in yaptıklarını yapma hakkı olabilirdi belki Sergen bu.  :icool:
  merak ettigimden soruyorum kusura bakmayin Q7 bizden neden kovuldu benim bildigim ücretinde indirime gitmedi diye kovuldu (yanlis biliyor olabilirim )  :alala:

Çevrimdışı baro19

tosiç beck adam değil mi  :evillol: :evillol:
Onlarda takım oyuncusu iyi futbolcular ama birde YILDIZ lazım :D

Çevrimiçi Savaş

Açıkçası çok az bi bonservis 1.2 - 1.4 arasi yıllık ücretle Quaresma olabilir. En kötü oyun sıkıştığında oyuna girip açabilir dediğimiz bi adam olur takımda. Neden bu kadar olumsuz bakılıyo anlamadım bende.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi