2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823896 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

:D Bu arada akşam 21.17'de transfer konuşalım.  :eyes
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 16:26:45 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali

Ersan-miloseviç-mustafa-necip-ismail ne kadar  para verilirse verilsin satilmali. Eşşek yüküyle para alıyorlar. Maas giderleri azalır en azindan.

Gokhan töreye 9 milyon euro ve sosaya 5 milyon euro  üstü bir teklif gelirse bence hiç dusunmediler direk satsinlar.

9 milyon euro'ya Gökhan'ın imzalı formasını verebiliriz

Çevrimdışı talha

Rüzgar kaç gündür büyük isim gelse nolacak diye Mustafa ve Cenk'e dem vuruyor. Birşeyler dönüyor vesselam. Bu sene sonu adam tam muhalefete döndü. Bence onu da tırstıran bir ismin çalışması var çünkü iki gündür habire Mustafa ve Cenk'e oynuyor.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mellfred

Porto'da oynadığı ücrete gelirse q7'yi öper başıma koyarım ben

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Doğuhan

Ömer patlama falan yapamaz. Senede 6-7 gol atar o bile maksimumu. Cenk de 11-12 bandında gezer. Ki bu da maksimum atacağı. Bizim 20civarı gol atacak forvete ihtiyacımız var. Hatta ömerle cenke de güvenemem bi tane forvet lazım yabancı , genç guidetti tarzı. Pektemek de acilen gitmeli durduğu 1 saniye zarar nasıl sözleşme uzatılır aklım almıyor.

ömer demba banın yolunda ilerler ailecek iyi müslümanlar belli :D işin şakası dembaba cenk dembaba yerinde her maç oynasa 27 yerine en az 20 atardı rahatlıkla ben bundan eminim dembaba ort 2 pozisyona girip 1 ini atan adamdı cenk ba dan daha çok pozisyona gireceği aşikar burağı görüyorsunuz 20 pozisyona giriyo 1 ini atıyo sonuç yine her sene 25 golü var kafadan o kadar kazma olmasına rağmen. cenk bitiriclik konusunda yerli oyuncularda türkiyede 1. dir bu tartışılmaz bi gerçek zaten doğuştan beşiktaşlı olan bi adam bizimde ona inanmamız lazım benim görüşüm bu. Cenk cenk olacaksa oraya kim gelirse gelsin o formayı vermemeli pektemeği geçin zaten halı saha da yer olsa çağırmam :D

Çevrimdışı Kadir G.

Cenk birinci forvet falan olmaz.

O değil de bu nedir ya? :D şunu izletsen dzsudzsakı kaçırır getirirler.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı talha

Bu Q7 olayı da tatsızlık vermeye başladı.

Ne isimler geldi geçti ne diye bu adama bu kadar takıldı bu millet şaşırdım ha.

Ne yapmış ne katmış la bu adam Beşiktaş'a bu kadar değerli oldu.

İlhan Mansız, Pancu, Ernst,Giunti bu adam kadar değer görmedi la.

Çevrimiçi Necmi

Rakip presdeyken kendi ceza sahasına sağdan top indiren adam Ersan. Mutlaka bulunur daha iyisi  :kop:
eee almak istediğimiz douglasda daha beterini yapmış birde kendi kalesine gol atmış almayalım onuda kötü stoper
 o zaman dünya üzerinde kendi ceza sahasına top indirmemiş bir stoper araştır bakalım bulabilecekmisin
böyle komik eleştiri olmaz az ciddi olun bu adam avrupada o kadar maç çıkarttı vede gayet iyi maçlar çıkarttı
kötü bir stoper değil kesinlikle katılmıyorum ama satacaksan mutlaka daha iyisi vardır onun için satman gerekir
ama kimse demiyor ersan satılırsa yerli stoper kalmıyor elimizde ersanın yeri yabancıyla değil yerliyle doldurulmak
zorunda hiç mantıklı konuşmuyorsunuz kardeş yabancı sınırı kalkmadı sadece genişletildi 11 yabancıyla çıkacaksın yani 7 tanede yerliye ihtiyacın var
ismail, mustafa, Ersan, Veli, Olcay gitsin diyoruzda yerine kulübede kimi oturtacaksınız yazın mevki mevki daha iyisini bilelim
ha artık yurt dışından da alamazsın onlarda yabancı statüsünde oluyor yani onların yerine onlardan daha iyi türkiyede adam bulacaksınız
yabancı zaten alınacak bunun için yerli satmaya gerek yok yabancı kontenjan açık yerli gönderiyorsan yerine yerli bulmak zorundasın
şu saydığım isimlerden sadece mustafa giderse yerine ihtiyaç olmaz oda kısmen olmaz çünkü yerli forvetlerin cenk ve ömer onun
niteliğinde değil ikili forvet sistemiyle oynuyorsan mustafa lazım çünkü defansı yıpratan bir özelliği var o oynamazsa onun yerine
oynatabileceğin kadromuzdaki tek adam Olcaydır yada en kötü ihtimalle Tolgay oynar. ama oynatırsan orta sahada güç kaybedersin
Ersan iyi bir stoperdir sadece sakatlıktan sonra kendini toparlayamadı dikkat ederseniz maçlarda bütün yük onun üzerinde birde yanında iyi bir
stoperle görmek lazım

Çevrimiçi Necmi

Porto'da oynadığı ücrete gelirse q7'yi öper başıma koyarım ben
orda kalsın başına koy ama sahaya çıkartmayalım

Çevrimdışı Sarp

:D Bu arada akşam 21.17'de transfer konuşalım.  :eyes
Ben buradaki mesajı/nükteyi anlamadım  :iblush:

Çevrimdışı talha

Akhisar gibi takımlar kariyer basamağıydı hani!  :lol:

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/617683978372431874

Bu da bir gaza gelmişti. Basamak falan. Havası inmiştir şimdi.  :lol:

Çevrimdışı murat_

bu cocuk muhtemelen bizim alt yapimizdadir mevkisi cartu cartu fark etmez bence bize bole oyuncular lazim yurekten besiktasi his edecek(her izledigimde gozum doluyor ya la )

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 16:50:26 murat_ ]

Çevrimdışı murat_

neden 21 15 veya 21 20 deyilde 21 17 duz hesap daha iyi deyilmi  :biggrinking:  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Nükte, alegori ,istiare hiçbir şey yok.

Temel anlam: 21.17'de transfer konuşalım.

Çevrimiçi Necmi

remy e instagramdan bende yüklendim ama forvete kim gelirse gelsin tosunpaşadan ve ömerden kolay kolay formayı alabileceğini sanmıyorum bu sene patlama yapacaklar bundan eminim ben 20 yaşındayım hatırladığım tek düzgün yerli forvet ilhan mansız biraz da ahmet dursun bi batuhan olcak mı dedik oda ayrı bi olay çıktı 20 senede bi oyuncu çıkaramamak yakışmıyor bize saçma sapan transferler yapıldı yıllardır yok gökhan güleç sinan kurumuş mecburi ali kuçik oynattık bi ara daha veysel cihanları mı saysam geri dönüp bi uzaktan füzesi dışında iş yapmayan nihatı mı saysam oynamadan giden fatih tekkeyi mi saysam bilemedim
Ömer bırak Beşiktaşı süper ligdeki her hangi bir takımın ikinci forveti bile olamaz on dakikalık adam onbirinci dakika sahada yok
sekseninci dakikada oyuna giriyor doksanda koşacak gücü yok bak 9o demiyorum asla 45 dakika çıkaramaz. Yıllardır bu adamı bütün
takımlarda hocaları kulübede oturtup neden son dakikada oyuna soktuklarını sanıyorsunuz yok işte adam anca bunu veriyor Beşiktaşa
on dakikalık performansı olan bir adamımı yakıştırıyorsunuz
benim gibi bir adamı bile tribünden indirtecekti topun 6-7 metre uzağında hamle yapıyor rakip stoper on metre gerisinde ama ilginç olan stoper ondan önce topa ulaşıyor
kaplumbağayı koysan ondan daha hızlıdır. Benim hiç kendi oyuncumuza kötü konuştuğumu gördünüzmü şu iki sene zarfında iki oyuncuya konuştum biri Dany diğeri bu

Çevrimdışı ozan062

Bu Q7 olayı da tatsızlık vermeye başladı.

Ne isimler geldi geçti ne diye bu adama bu kadar takıldı bu millet şaşırdım ha.

Ne yapmış ne katmış la bu adam Beşiktaş'a bu kadar değerli oldu.

İlhan Mansız, Pancu, Ernst,Giunti bu adam kadar değer görmedi la.

adamın karizması kariyerinde oldugu takımlar ve bize geldikten sonraki yaptıklarıyla
bizde iz bırakmıştır.iyi veya kötü  kimisi begenir kimisi begenmez fakat bu adam türkiyeye gelmiş en yetenekli oyuncudur ve boyle bir adamı
tabiki insanlar sürekli gündemde tutar
bide geldiği yaşda cok iyidi yani bi persie gibi değil...

ben simdi gelse mutluluktan ucarım neden cnk bu sene hakikaten onu bazı maclarda ben aradım
kaç tane maç aldı bize:)
ha verdide bolca fakat alması yeterli eldekilerin cogu vermekle mesgul cnk
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 16:49:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Ciddi ciddi Quaresma geri gelsin diyen taraftarımız var  :oha:

Quaresma gelecekse YD de geri gelsin.

3.750 alıp 1 alan Olcay kadar istatistiği ancak yapan adamın ne işi var bizde ?

He ama Quaresma bizdeyken kadro çok kötüydü dimi ? E o zaman da Porto'yu şampiyon yapsaydı bari :eyes

Çevrimdışı Türkay

eee almak istediğimiz douglasda daha beterini yapmış birde kendi kalesine gol atmış almayalım onuda kötü stoper
 o zaman dünya üzerinde kendi ceza sahasına top indirmemiş bir stoper araştır bakalım bulabilecekmisin
böyle komik eleştiri olmaz az ciddi olun bu adam avrupada o kadar maç çıkarttı vede gayet iyi maçlar çıkarttı
kötü bir stoper değil kesinlikle katılmıyorum ama satacaksan mutlaka daha iyisi vardır onun için satman gerekir
ama kimse demiyor ersan satılırsa yerli stoper kalmıyor elimizde ersanın yeri yabancıyla değil yerliyle doldurulmak
zorunda hiç mantıklı konuşmuyorsunuz kardeş yabancı sınırı kalkmadı sadece genişletildi 11 yabancıyla çıkacaksın yani 7 tanede yerliye ihtiyacın var
ismail, mustafa, Ersan, Veli, Olcay gitsin diyoruzda yerine kulübede kimi oturtacaksınız yazın mevki mevki daha iyisini bilelim
ha artık yurt dışından da alamazsın onlarda yabancı statüsünde oluyor yani onların yerine onlardan daha iyi türkiyede adam bulacaksınız
yabancı zaten alınacak bunun için yerli satmaya gerek yok yabancı kontenjan açık yerli gönderiyorsan yerine yerli bulmak zorundasın
şu saydığım isimlerden sadece mustafa giderse yerine ihtiyaç olmaz oda kısmen olmaz çünkü yerli forvetlerin cenk ve ömer onun
niteliğinde değil ikili forvet sistemiyle oynuyorsan mustafa lazım çünkü defansı yıpratan bir özelliği var o oynamazsa onun yerine
oynatabileceğin kadromuzdaki tek adam Olcaydır yada en kötü ihtimalle Tolgay oynar. ama oynatırsan orta sahada güç kaybedersin
Ersan iyi bir stoperdir sadece sakatlıktan sonra kendini toparlayamadı dikkat ederseniz maçlarda bütün yük onun üzerinde birde yanında iyi bir
stoperle görmek lazım

Kastettiğimi o değil abi tabi hata yapacak hata yapmasını bi şey demiyorum ama Ersan sürekli aynı basit hataları yapıyor burada da kaç kez yazdık maçlarda "Ersan ın bugünkü 4.hatası, 5 oldu" falan diye bi stoper hata yapabilir normal ama her maç her maç aynı basit hataları yapıyorsa bi yerde bi yanlışlık vardır ve üstelik 1.500.000 milyon euro yakın para alıyor bu adam bu parayı alıyorsa kendini geliştirmesi lazım  Bir de o dediğim pozisyon  sağ köşedeydi arkasın da adam vardı (lig maçında) topu uzaklaştırmadı gitti ceza sahasında ki arkadaşına attı (ismini hatırlamıyorum) o sırada da rakip den bir oyuncu topu almaya geliyordu da uzaklaştırıldı top. Yani böyle asla yapmaması gereken bi hatayı ya liverpool veya daha kritik bir maçta falan yapsaydı o zaman onlar affetmezdi  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 16:57:12 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğuhan

Ömer bırak Beşiktaşı süper ligdeki her hangi bir takımın ikinci forveti bile olamaz on dakikalık adam onbirinci dakika sahada yok
sekseninci dakikada oyuna giriyor doksanda koşacak gücü yok bak 9o demiyorum asla 45 dakika çıkaramaz. Yıllardır bu adamı bütün
takımlarda hocaları kulübede oturtup neden son dakikada oyuna soktuklarını sanıyorsunuz yok işte adam anca bunu veriyor Beşiktaşa
on dakikalık performansı olan bir adamımı yakıştırıyorsunuz
benim gibi bir adamı bile tribünden indirtecekti topun 6-7 metre uzağında hamle yapıyor rakip stoper on metre gerisinde ama ilginç olan stoper ondan önce topa ulaşıyor
kaplumbağayı koysan ondan daha hızlıdır. Benim hiç kendi oyuncumuza kötü konuştuğumu gördünüzmü şu iki sene zarfında iki oyuncuya konuştum biri Dany diğeri bu

güç dayanıklılık kondisyon bunlar kazanılmayacak şeyler değil demba ba dan sonra anladığım şey bitirciliğin iyi olsun türkiyede bi şekilde iş yaparsın ömerde de bu mevcut

Çevrimdışı Fatih

Q7 Keske tekrar gelse..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

bu arada ben övüyorum q7yi ama takımda görmek istemem gelse mutlu olurum fakat gerçekçi olmayan bir hayal:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmaya bu kulübün kapıları sonuna kadar kapalı. :)